Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni napmasınDudaklarını hafif açıp emcükleyeceksin işte neyi soruyorsun. Dilini bademciğe daldırma ilk seferden ama, sadece emcükle.
Bu soruya cevap verdi mi?hghghghgh ay hiç güleceğim yoktu çok iyiydi bu
emcükle mi? Hahaha.Dudaklarını hafif açıp emcükleyeceksin işte neyi soruyorsun. Dilini bademciğe daldırma ilk seferden ama, sadece emcükle.
Dudaklarını hafif açıp emcükleyeceksin işte neyi soruyorsun. Dilini bademciğe daldırma ilk seferden ama, sadece emcükle.
Fransız dyon yani![]()
Allah seni napmasınşu an her şeyden "tiskindim". Öpüşürken aklıma gelicek
Yok emcüklemek Türk usulü tamamen. Tatlıses öpüşmesi de diyoruz buna. Bademcik işine fransızlar bakıyor onu şaapmıyoruz biz pek.
IğğğğTatlısesin öpücüğü gibi, emcük emcük.
Iğğğğçok afedersiniz.
Ya ben izledim gözünü seveyim hatırlatma. O nasıl bir şeydir? Öpücük ırkçılığı değil. Çünkü tatlısesin yaptığı öpücük değil.Tabi elin gavur Fransızı dilini iman tahtasına içten değdirince vuhuuu benim canım tatlısesim bıyıklarını işin içine katıp emcükleyince ığğğ. Bu düpedüz öpücük ırkçılığı ahsjsjs.
ergen misin?erkek misin?? bizim tecrübelerimizden sanane??? 2 konun var birisi sanal sekste ne gibi cümleler kurabilirim içerikli. İkincisi de nasıl insanların öpüşme deneyimiyle alakalı! Neyse ben şikayet ettim yakında kokun çıkar seni küçük minnak troll23 yaşındayım ancak daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadi 8 aylık.bir ilişki ama ben nasl öpüşcegimi bilmiyorum rezil olurum diye cekiniyorum tam.o yakınlaşma olacağında kendimi çekiyorum yoksa bende onu öpmeyi çok istiyorum ama şimdi sormak istediğim sizce nasl davranmalı sizin ilk öpüşme tecrübeniz nasıldı abartyormuyum peki?
Ne trolu ya her yeni gelene aynı şeyi söylüyosunz papağan gibi sanki burayı tapulamşlar istediğimi sorararm sanane be soru sacmaysa cevaplamasn görüyorum burda insanlar yatak odasına kadar soruyorlar anlattılar benim sorduğumda ne varsa sanki sen zaten anlatmak zorunda değilsin sırf insanlarla kavga etmek sataşmak dalga geçmek için pusuya yatmış bekliyorsunz bazılarız hayret bir seysinz yaergen misin?erkek misin?? bizim tecrübelerimizden sanane??? 2 konun var birisi sanal sekste ne gibi cümleler kurabilirim içerikli. İkincisi de nasıl insanların öpüşme deneyimiyle alakalı! Neyse ben şikayet ettim yakında kokun çıkar seni küçük minnak troll![]()
Öyle bir şey yapmadım onda da konu actm normal mi istemesi utanayrm vs gibisinden zaten pişman ettiler sorduğuma soracgmaSanal seks yapmaya utanmayıp öpüşmekten utanmak
Ne desem bilemedim
Üye olur olmaz cinsellikle alakalı bir konu açmanız trol ya da fake olduğunuzu düşünmüşlerdir.Öyle bir şey yapmadım onda da konu actm normal mi istemesi utanayrm vs gibisinden zaten pişman ettiler sorduğuma soracgma
Partnerinin dudakalrina bırak kendini![]()
![]()
![]()
![]()
inceldigi yerden kopsun
o da bilmiyorsa artık
sonunuz hayır olsun