Sevgilimle öpüşemiyorum bir türlü?

Immm şimdi sana burada bunu anlatmamız çok zor. Hiç filmde mi izlemedin sen?
Bu böyle nasıl anlatılır. Burası bdv uygulamalı ders alanı değil ki. Bence sen direk bodozlama öpüş, gerisi teferruat

Şuanda okuduğun konu: “eşinizle oral seks yapar mısın” öyle mi ? Hımm peki.

Bana çok sapık ve fake göründünüz burda kimse ilişkisini öpüşmesini anlatmaz.

Sanal sex yapıyorsun ama opusmeyemi utanıyorsun :D agzin felan mi kokuyor ona mı cekiniyorsun yada ? Yani sanal sex gibi düşün akışına bırak :)))

Yaaa buna da mı karışıyoruz, bunu da mı biz belirliyoruz? Artık bu sitenin sorumluluğu ağır gelmeye başladı :KK53:

Buradan sana öpüşmeyi nasıl anlatalım? Ayrıca sen bir pizza değilsin herkeŞi mutlu edemezsin öp gitsin :KK53:

Şuanda okuduğun konu: “eşinizle oral seks yapar mısın” öyle mi ? Hımm peki.

Bana çok sapık ve fake göründünüz burda kimse ilişkisini öpüşmesini anlatmaz.
Ne sacmalysn sen be istedigimi okurum hahah bu nasl bir kafa yapısı nasl bir zihniyet ben burda her türlü şeyi okuyorum sizene gerçketen işsiz güçsnz benim profil geçmişimi irdeliycek kadar 😂😂 millet yatak odasına kadar soruyor gün de kaç kez eşinizle ilişkiye girysnz diye ona kadar soruyor hem ben kimseye zorla yorum yaptrmyrm sanki kafana silah mi dayadm anlatcaksn diye bide kendi kendine tribe girmiş ya hahah

Ne sacmalysn sen be istedigimi okurum hahah bu nasl bir kafa yapısı nasl bir zihniyet ben burda her türlü şeyi okuyorum sizene gerçketen işsiz güçsnz benim profil geçmişimi irdeliycek kadar 😂😂 millet yatak odasına kadar soruyor gün de kaç kez eşinizle ilişkiye girysnz diye ona kadar soruyor hem ben kimseye zorla yorum yaptrmyrm sanki kafana silah mi dayadm anlatcaksn diye bide kendi kendine tribe girmiş ya hahah
Mune Mune Kazen Kazen neden bakmıyorsunuz buraya, yakalandığına atarlanan minnak bir troll var burdaaa :süslü::süslü:

Yaş 28 ama sanal sex, nasıl öpüşürüm muhabbetleri. Burada böyle konuları açmaya geniş ama diğer yandan da ben otanırım yo.

Mune Mune Kazen Kazen neden bakmıyorsunuz buraya, yakalandığına atarlanan minnak bir troll var burdaaa :süslü::süslü:
Yorum için kimse şikayet et butonuna basmamış, biz konuları takip edemeyiz buna zaman da yetmez, yoğunluktan fırsat da bulamayız, kurallara uymayan yorumları rapor edeceksiniz ki haberdar olalım.

Yorum için kimse şikayet et butonuna basmamış, biz konuları takip edemeyiz buna zaman da yetmez, yoğunluktan fırsat da bulamayız, kurallara uymayan yorumları rapor edeceksiniz ki haberdar olalım.
dünden beri 3-4 kez rapor etmiştim halbuki :KK57:

23 yaşındayım ancak daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadi 8 aylık.bir ilişki ama ben nasl öpüşcegimi bilmiyorum rezil olurum diye cekiniyorum tam.o yakınlaşma olacağında kendimi çekiyorum yoksa bende onu öpmeyi çok istiyorum ama şimdi sormak istediğim sizce nasl davranmalı sizin ilk öpüşme tecrübeniz nasıldı abartyormuyum peki?
Abartmıyorsun canım çünkü benim de ilk öpüşmem de aynı senin gibi çok utanıyordum hatta öpüşmeyi ben de senin gibi bilmiyordum ama alıştıktan sonra kendin istiyorsun çünkü insan sevdiğini öpmeyi alışma sürecinden sonra çok seviyor. Normal yani şu andaki durum akışına bırak, ilerisi sana kalmış zaten.

Back
X