Sevgilimle öpüşemiyorum bir türlü?

Oyy yarabbim derde bakın valla senin yaş çok küçük böyle dertmi olur

Bende bilmiyordum ama akışına bıraktım oldu.Ama öpüşmek mide bulandırıcı bazen.

sanki hepimiz annemizin karnindan bilerek ciktik :D kasma kendini genelde icgüdüler isin icine giriyor ne yapman gerekiyorsa onu yapiyorsun o an :)

Ben kimseden öyle bir şey istemedim uyduruyor sizde inanyrmsnz insanlar sizin gibiler yüzünden burya rahat konu açamıyor amacnz dalga terslemk sataşmak yorum yapmayn lütfen
yeni üyesin, açıp açıp durduğun konular ergen ergen cinsellik üzerine.Ne dememizi bekliyorsun? burda türkiyeye açık sitede sanal sex tavsiyesi isterken utanmıyorsun da öpüşmeye mi utanıyorsun.kimse anasının karnından öpüşme kursu bitirme sertifikalı doğmadı herkes denedi keşfetti.Ne dememizi istiyorsun?Hiç yazdığın yaşta ve belirttiğin cinsiyette izlenimi de vermiyorsun.

Biz de bilmiyorduk canım😁Ben baktım o ağzını açıyor filan dedim herhalde benim de açmam lazım🤣odun gibi durmakla olmaz dedim.Akışına bırak gitsin 😁
Hahah aynı soruları soruyorum bende canm bir kere deneyim dedim öyle put gibi durdum geri çektim zaten hemen 😂

yeni üyesin, açıp açıp durduğun konular ergen ergen cinsellik üzerine.Ne dememizi bekliyorsun? burda türkiyeye açık sitede sanal sex tavsiyesi isterken utanmıyorsun da öpüşmeye mi utanıyorsun.kimse anasının karnından öpüşme kursu bitirme sertifikalı doğmadı herkes denedi keşfetti.Ne dememizi istiyorsun?Hiç yazdığın yaşta ve belirttiğin cinsiyette izlenimi de vermiyorsun.
Yorum yapmak gibi bir zorunluluğunz yok ben kimseye zorla yorum yaptrmyrm bu kadar sinirlencek bir şeyde yok sizi de inandrmak zorunda değilim 😂😂

Ben ilk öpüşmemde tam yaklaşırken gülesim gelmişti kendimi geri çekmiştim iki üç kere falan böyle gülesim geldi yapamadım :KK48: Sonra tuttum kendimi gülmicem dedim. Ve sonraki seferlerde çok doğal gelmeye başladı. Yani sende de ilk sefer garip olur ama sonra alışıyosun

Ibrahim tatlisesle seda sayanin filmi var ordan öyren 75787D0D-3161-43F0-A582-FBAFF2DFF09A.webp

Son düzenleme:
Daha öpüşmeyi bilmeyen sanal seksçi konu sahibesi :KK14: Sen elindeki çocuğu kaçırmamak için fazla kasıyorsun bence o yaş grubunu az çok tahmin edebiliyorum.

Konuna gelince nasılsan öyle davran. süper öpüşen, süper seksi biri olmak zorunda değilsin.
Dikkat et çocuğu kendime aşık edicem diye yarın konu açma ateşi bulmaya çalışırken oluşan sürtünme enerjisinden hamile kalır mıyım diye? :sinirli:

23 yaşındayım ancak daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadi 8 aylık.bir ilişki ama ben nasl öpüşcegimi bilmiyorum rezil olurum diye cekiniyorum tam.o yakınlaşma olacağında kendimi çekiyorum yoksa bende onu öpmeyi çok istiyorum ama şimdi sormak istediğim sizce nasl davranmalı sizin ilk öpüşme tecrübeniz nasıldı abartyormuyum peki?
Bişey yapma o seni öpsün. Valla 17 miydi 16 mıydı neydi yaşım öpüştüğümde. İlk hiç hoşlanmamıştım

adam sana yaklasinca vebali gibi kacma istersen agzin dilin var soyleyebilirsin daha once opusmedim cekiniyorum diye niye kendini asiri tecrubeli gibi gostermeye calisiyorsun? neysen o ol nereye kadar ilk opusmen olmadan gideceksin?

Back
X