sevgilimle öpüşürken kuzenim gördü

Kuzeniniz, kuzen olma vasfıyla sizi uyarabilir, nasihat verebilir, ama o kadar. İlerisine karışamaz. Lakin yaşınız küçük, bu nedenle özellikle tenha yerlerde böyle aktivitelere girmemenizi öneririm. Kuzeninizle de hemen bu olayın akabinde birebir görüşmeyn, bunu yazmak üzüyor ama dünyanın bin türlü hali var, hele bu günlerde.

Ben annenize anlatmanız taraftarıyım, böylece ileride kuzeninizin ağzına laf vermemiş olursunuz.

adam görüşeceğiz demiş

belki nasihat edecek yaşın küçük diyecek

belki bu iş sokak ortasına olmaz diyecek

ben değil de babam ya da baban görseydi böyle olurdu diyecek

o da o yaşlardan geçmiş hala da genç yani anlar halden

ama insanlar artık her şeyden ürker olmuş yok görüşme ya o sana bir şey yaparsa diyorlar

hayat her geçen gün zorlaşıyor gibi
Ben de anlamaya çalıştım baya neresi iğrenç kuzenin acaba diye, gerçekten insanların aklına neler gelmiş. Abilik yapmış işte çocuğa da bişey diyememiş haddim değil diye. Beni de kuzenim öyle görse o da görüşücez der giderdi herhalde. Sonra da belki bikaç nutuk çekerdi.

Er saat 7 de buluşmamıza izin vermiyorlar demişsin.

Ailen neredeydi bu arada ? Yorgan altına yastık mi koydun ?

Aman neyse ne , yaşın 17 bunu unutma.

Aynen geçmemiş olabilir doğrudur ama evlerden bile görülüyor. Bizim evin önünde öpüşen çiftleri babam çok kizarak uyarip gönderiyordu.Perdeden bile görülüyor. Lafim sana değil genelde hoş olmuyor canim

Ikisi de senin daha iyi hayat yasayabilmen için çalışıyor. Sen onları kandır diye değil.
Kendine emek harca. Hayatını güzelleştiren, doldur. Sonra zaten her şey oluyor.

Biliyorum gözünde nasihat veren neneler gibiyim ancak o saatte ailenden habersiz dışarıda olmak her suistimale sebep olur.

Kac yasindasin ki sen? hani olgunca olsan kim karisir ama kucuksen tabi ki uygunsuz seyler bunlar. ben kuzenin olsam annene soylerdim

-agnes-: 46487445 .!.:
sanki akademik basadüşün göre ilerliyo he:halay: ünide neler olurmuş:halay: se neyse de üni diye zaman biçilmesi:işsiz::halay:
O zaman yuksek lisans yada doktora yaparken yapilacaklari bir dusun.Hele master olursa..Allah korusun ya akademisyen olursa hiii olacaklari hayal bile edemiyorum.

Back
X