sevgilimle öpüşürken kuzenim gördü

Her yerde bu ahlak bekçiliği lafı kullanılır oldu bu forumda.
Öyle ki 17 yaşındayım, tenhanalarda opusuyorum. Anne babamın hiç bir şeyden haberi yok diyen bir kişiye de özgür takıl denilebiliniyor.
Saat 7 de izin verseler bende bilirdim erkek arkadaşımla cafeye gidip birer kahve icmesini ama o öyle olmuyor malesef gizli kapakli işler yapmaya hevesli değilim

Bu saatte başka uydurarak bir konu bulamadın mi ? Nick değil isim kullanmissın üstelik. Soylu :)
İsim fake zaten internette buna benzer konu basliklari okumustum onceden çözüm yolunu tek başıma bulmak istemedim bulamadimda yani aklima gelince kayit oldum ve nerden kpnuyu yazicagimi öğrendim yazdım sahte olan bir şey yok neden bunu yapayim onuda anlamış değilim doğrusu

Saat 7 de izin verseler bende bilirdim erkek arkadaşımla cafeye gidip birer kahve icmesini ama o öyle olmuyor malesef gizli kapakli işler yapmaya hevesli değilim

Neden izin vermedikleri belli . Kızlarını tanıyorlar. Buldum mu tenha opusuvermissin. 17 yaşındasın. O kaç yaşında ?

Masumca bakamıyorum. Kızım yerine koydum seni , kahrolurdum duysaydim.

Hasret opusmekle mi gidebiliyor sadece

Neden izin vermedikleri belli . Kızlarını tanıyorlar. Buldum mu tenha opusuvermissin. 17 yaşındasın. O kaç yaşında ?

Masumca bakamıyorum. Kızım yerine koydum seni , kahrolurdum duysaydim.

Hasret opusmekle mi gidebiliyor sadece
Aynı yaştayiz ve giderken öpüştük o anlık duygusal bir şey art niyet falan yok

Hayir aileme soylemelimiyim yoksa soylememlimiyim kuzenimle hamgi tarzda konusmaliyim bu gibi
Konunun gerçek olduğunu varsayarak son kez yazıyorum:
Ailene söylemelisin, olayın altından istismar niyetli kuzen çıkabilir.. Seni tehdit edip kullanmaya kalkabilir.. Yalnız gitme kuzeninle görüşmeye..
Annen akşam çıktığını bilmiyor tırı vırıyı geç.. Uzun zaman korku içinde yaşayacağına 1 kez annenden azar işit.. Sevgilin ile görüşememekten korkma, senle görüşemiyorum diye terkedecekse güle güle diye düşün.. Zaten seni düşünmüyordur emin ol.. Höt dese biri korkudan altına eder bence..
Zaten 17 yaşındaki birey sanki evlenme hayalinde yada aşk meşk tırı vırısında yaşamasıda abest..
Otur dersini çalış, güzel bir okul kazan ve hayatını kurtar..

neden korktugunuz bir seyi yapıyorsunuz?
dogru olmadigini dusundigunuz seyi neden yapiyirsunuz yok dogru diye dusunuyorsaniz neden korkuyorsunuz?????

Ya ben mi cok safim bu olayda kuzene sapık yazan olmus ama cocukta bir numara goremedim
Kuzenini sevgilisi ile gormus ustelik kiz küçük
Tamamda, uyarı vermek isteyen kuzen tehditkar konuşmaz, kötü niyetli olmayan kişi müsait zamanda konuşur uyarısını yapar..
Neler okuyoruz görüyoruz, sadece ihtimal olarak niyeti ihtimali konusunda da uyarmak gerek..

Herkes saflik temizlik ayagina yatip her halti yiyiyor. Sonra art niyet yok.
Kimseye art niyet var demiyorum genclerimiz cok yanlislar yapiyor. Goruyorum. Duyuyorum üzülüyorum gercektende. 13 -15-17-19 yasindaki kizlar elele dizdize dudak dudaga biri bise dedimi namus bekcisimi?
Simdi herkesin agzinda namus 2 bacak arasindami? Namus 2 bacak arasinda degil?
Peki nerede namus? Cok merak ediyorum. Nerede namus bir bulup cikarsakta herkes rahatlasa. Bacak arasinda degil beyindeymis. ALLAH askinda beyindeki namus bacaklarini acmi diyor? Beyinde yaptiginda fiziksel olarakta uyguluyorsun ozama demekki namus omce beyinde gisiyor sonra bacak arasindan gidiyor.
Ne guzel kılıf ama...ya kimse uzerine alinmasin kizmasin. Genel yaziyorum. Boyle seyler diye diye genclerimiz hali ortada.

Aynı yaştayiz ve giderken öpüştük o anlık duygusal bir şey art niyet falan yok

Art niyet var dedim ki , ömrünün en masum zamanlarindasin . Tenhalarda bulusup opusmeyi masum bulmuyorum. Hele ki aile bilmiyorsa ilişkinizi.

Konu inandırıcı gelmedi ama yine de yazdım. Kuzenden önce ailene söyle.

evladım kuzenine hesap verme anana söylerse de inkar et. ya da git adam gibi anne bi an öptü ben de anlamadım ama yapmıcak bi daha falan de.

ayrıca, bence bu tarz şeyleri yaşamak için erken biraz.. ilerde anlarsın. şu yaşlarda sen masum düşünürsün ama masum değil aslında. özgürlüğüne düşkün ve modern biriyim anlıyorum seni ama yanlış bişey yapıyosun bil ablacım.. ilerde gerçekten sevdiğin biriyle, ne istediğini bilen bir birey olduğunda öpüşür koklaşırsın. ama şuan sadece okulu düşün.

Art niyet var dedim ki , ömrünün en masum zamanlarindasin . Tenhalarda bulusup opusmeyi masum bulmuyorum. Hele ki aile bilmiyorsa ilişkinizi.

Konu inandırıcı gelmedi ama yine de yazdım. Kuzenden önce ailene söyle.
En basindan beri biliyorlar iliskimizi fakat akşam üstü ve habersiz onunla bulusmaya gidicegimi bilmedikleri için endiseleniyorum

En basindan beri biliyorlar iliskimizi fakat akşam üstü ve habersiz onunla bulusmaya gidicegimi bilmedikleri için endiseleniyorum

Demek yanlış . Ailenden saklıyorsan demek ki doğru bir şey değil yaptığın.

Saat 7 de de karanlık olmuyor ki, nerede yaşıyorsun. Kuzenin seni secemeyecek kadar, karanlık olan yer neresi ?

Back
X