sevgilimle öpüşürken kuzenim gördü

İsminiz doğruysa bir de açık adres yazın olaya tamamıyla el atalım.

Vayy be yürek yemiş şimdiki gençler, hem de mahallesinde, ne cesaret.:skandal:

Önce annene mutlaka söyle ,annenin haberi yoksa ve sonradan duyarsa çok kötü olur,sana güveni olmaz.Böyle böyle yaptım de.
Kuzeninle de bu durumu konuşmak için baş başa kalma ,belki de seni tehdit edecek Allah korusun ,sakın güvenme
Yok tehtid edeceğini sanmıyorum bir daha olmasin falan der fakat bu konulari konusurken yerin dibine gecicem yahu

yok haklısınız

ben neden uyardınız ya da muhalefet olsun diye demedim

git gide aklımıza bunlar gelmeye başlıyor diye dedim

benim aklıma nasihat ederden öte bir şey gelmezken bir çok kişinin aklına bu geliyor

kimse uydurmuyor işte, toplum kötüye gidiyor maalesef yaşanıyor bu kötü olaylar
Bende en yakınım tarafından suistimale uğradım o yüzden o uyarıyı yaptım canım akraba kuzen demiyeceksin bu devirde güvenmeyeceksin konu sahibeside temiz kalpli birine benziyor kuzeninide Açıkgöz gördüm valla

4 aydan az var reşit olmama ne farkediyor benim yanlışım sadece mekanin yanlış uygunsuz olması öpüşmek gayet doğal

Ailenden biliyor dimi? Öpüşmenin normal olduğunu.

Kuzen ailene söylerse sorun olmayacağına göre dert ne anlamadım.

Küçümsemiyorum ne alaka.
17 yaşında evlenen çocuk yapanlarla kendini kıyaslıyorsan hakkında hayırlısı olsun

Küçümsemiyorum ne alaka.
17 yaşında evlenen çocuk yapanlarla kendini kıyaslıyorsan hakkında hayırlısı olsun
Kiyaslamiyorum sadece 17 yaşın bu gibi şeyler için erken olduğunu düşünmediğimi söyluyorum

A
Arkadaşlar erkek arkadaşımla bir haftadır görüşmüyorduk 5 aydır sevgiliyiz... Ikimizde özledik denk gelemiyoduk ama yani benim işlerim oluyordu onun işleri oluyordu vs. Evlerimizde yakın sayılır bi 15 dakika var arada yürümeyle... işte akşam üstü buluştuk saat 20.40 gibi durduk biraz sarıldık öpüştük ama mahalle arasında yani kimse yoktu görünürde yaşlarimizda 17 neyse tam ayrilicaz saat 21.20 biraz yürüdük ayrilmadanda öpüştük sarıldık sonra kafamı bi çevirdim erkek kuzenim köşede durmuş bize bakıyor 21 yaşında falan başta anlamadım karanlıkti ama içimde kötü bir his vardı yani sonra durdurdu bu saatte ne işiniz var dedi biliyordu sevgilim olduğunu bende kuaforden çıktıkdan sonra 20 dakika görüştüğümüzu söyledim sonra tamam bakalim falan dedi imalı imalı erkek arkadaşıma dönüp görüşürüz dedim bende eve yürüdüm onlar ikisi kaldı orda sonra ikiside gitmişler yani hiç bir şey konuşmamislar sonra tam eve girdim kuzenim aradı görüşücez seninle diye bende neden dedim safa yattım oda ne neden o saatte öyle bir yerde ne işin var ne gördüğümude biliyorum konuşuncaz yüz yüze merak etme kimseye söylemicem dedi sertti yani böyle anlatinca gayet anlayışlı biri gibi dursada öyle değil neyse işte ne yapicam şimdi acil yardım edin yarın akşam bize gelir kesin bir şeyler bulmam lazım lütfen yardimlarinizi bekliyorum
Anam misin babam misin sana ne diyeceksin... uyuşturucu içeceği opusun

acil yardım edin yarın akşam bize gelir kesin bir şeyler bulmam lazım lütfen yardimlarinizi bekliyorum
Dişini çekiyordum diyecek halin yok herhalde. Öpüşme öpüşmedir. Kılıf bulamazsın. İnkar etme tekrarı olmaz de oda inanmış gibi yapsın sonra herkes yoluna ve kapanış.

Bende en yakınım tarafından suistimale uğradım o yüzden o uyarıyı yaptım canım akraba kuzen demiyeceksin bu devirde güvenmeyeceksin konu sahibeside temiz kalpli birine benziyor kuzeninide Açıkgöz gördüm valla
Öyle zaten gidip akrabalarima yetistirmesinden korkuyorum anneme laf gelecek diye uzulmesini istemiyorum

Yanagindan öptüm falan desemdemi olmaz
Yahu gerçeksen eğer, kuzenine ne.. Git annene söyle.. Kuzenin sorunu varsa onunla konuşsun..
Bu tip durumlarda beni korkutan durum, genç kızları tehdit edip istismar eden erkek bozuntularıdır.. Kuzeninden ne utanacaksın? Kimseden utanmak zorunda değilsin.. Ailenle konuşsun adamsa.. Ha aklınca sana akıl verecekse işine baksın ama annen ablan varsa onlarla paylaş..

Öyle zaten gidip akrabalarima yetistirmesinden korkuyorum anneme laf gelecek diye uzulmesini istemiyorum
Canım annene söyle kuzenine fırsat verme.Gitme onunla görüşmeye ona ne ki çok rahatsız olduysa telde söylesin gitsin.Tehdit eder gibi konuşuyor vede seni buluşmaya çağırıyor sakın gitmë canım sakın!!!

Yahu gerçeksen eğer, kuzenine ne.. Git annene söyle.. Kuzenin sorunu varsa onunla konuşsun..
Bu tip durumlarda beni korkutan durum, genç kızları tehdit edip istismar eden erkek bozuntularıdır.. Kuzeninden ne utanacaksın? Kimseden utanmak zorunda değilsin.. Ailenle konuşsun adamsa.. Ha aklınca sana akıl verecekse işine baksın ama annen ablan varsa onlarla paylaş..
Ablamla paylaştım anneme opustugumu soyleyebilirim fakat habersiz ve geç saatte ciktigimi nasil soylerim bilemiyorum

Back
X