- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
malesef her kış kavgası oluyor yaz için. şimdi indirimlerde plaj ürünleri bakıyorum. Gösteriyorum süslü püslü ama banamısın demiyor.Kış geldi ama bu yaz konusu
Boşa bu öküzü
Selam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Size danışmak istediğim bir konu var. Sevgilimle her yaz mayo bikini kavgasıyapıyoruz. artık bundan çok sıkıldım. Sık tatile giden biri değilim. Denizde mayo bikini giydirmiyor. Tatilde şort giydirmiyor. Sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum. giymedim gidince diyorum. Asla ikna olmuyor. Evlenincede giyemez mişim yanında. Sürekli kadınlar plajına git diyor ama bir kere gittim rezillikti. hiç rahat edemedim. orada kadınlar erkek yok diye daha rahat açık davranıyor. pislik götürüyordu ortalığı, evden yiyecek doldurmuşlar çöplerini denize atmışlar falan. Bana kapalı mayoları önerdi 2 gündür online sitelerden baktım pek beğenmedim kıyafetle denize girmekten de pek farkı yok gibi. Nasıl güneşlenicem. Bu tarz bir sorun yaşayıp orta yıl bulan varsa yardımlarınızı fikirlerinizi beklerim.
Neden gösteriyorsun? Alırım bikinimi kocam plajda üstümde görür .malesef her kış kavgası oluyor yaz için. şimdi indirimlerde plaj ürünleri bakıyorum. Gösteriyorum süslü püslü ama banamısın demiyor.
plaja götürme taraftarı değil zaten evden çıkarken bakar ne almışım ne giyeceğim diye.Neden gösteriyorsun? Alırım bikinimi kocam plajda üstümde görür .
Ayrıl malesef her kış kavgası oluyor yaz için. şimdi indirimlerde plaj ürünleri bakıyorum. Gösteriyorum süslü püslü ama banamısın demiyor.
Sizce bunlar normal mi ?plaja götürme taraftarı değil zaten evden çıkarken bakar ne almışım ne giyeceğim diye.
beni böyle tanıyıp sevdi mi bilmiyorum başta bu konuyu konuşmadık deniz mayo falan. Normalde kıyafetlerime pek laf etmez. zaten mini giymediğim için elibise etek pek sorun olmadı ama bikiniye öcü gibi bakıyor normalde kilot sütyenle dışarı çıkarmısın falan dedi. Yani sırf bu konu yüzündende hayat görüşlerimiz farklı git başkasını bul demek de tuhaf geliyor.Bunun bir orta yolu yok ki. Adam senin tercihlerine saygı duymuyor. İleride evlenince de etek, elbise giydirmez bu adam.
Seni böyle tanıyıp böyle sevmedi mi, şimdi sorunu neymiş?
Tavsiyem yol yakınken ayrılmanız. Ya da siz onun sorun etmeyeceği şekilde giyinmeye razı olacaksınız. Yoksa belli ki hep bu konu aranızda tartışmaya sebep olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?