Sevgilimle orta yol bulamamak

Senin hayatına saygı duymayan adamla orta yol bulamazsın. Ya verici olup kendinden feragat edersin ya da onun istediğine boyun egersin.

Şu kızları anlamıyorum, anası babası laf etse dudak büker, 'benim hayatima karismayin' der kavga eder, ya da 'heee hee' der gider giyer. Ama sevgili diyince 'emret pasam'

Ailenizle gittiğiniz tatile kadar neden karıştırtıyorsunuz, o kim oluyor? 2 tane kızım var, elin iti gelecek benim yanımda ne ettiklerine karışacak öyle mi? Kafasından tutar dört döndürürüm onu.
tatildeyken telefonla konuşuyorz mesela girdin mi denize diyor bende girmedim diyorum çünkü girdim desem kıyafetimi resim isteyecek

ama hayat görüşleriniz farklı...

ve bu ciddi bir sorun.

adam sarı rengi sevmiyorum ya da puantiyeli desen sevmiyorum filan demiyor. mayo-bikini olayı bir hayat tarzı bir dünya görüşü -pasifikte bir ada ülkesi filan olsaydık başka şeyler düşünebilirdik, burada düşünemiyoruz.

hep verilen örneği yine vereyim siz bugün başımı örtecem, alkolü gece hayatını bırakacam deseniz eşiniz/sevgiliniz de sizinle oturup içen gece çıkmayı seven ve sizi o halinizle sevip benimsemiş biriyse "bunlar bana uymaz", "bunlar olmayınca da seninle olan hayat paylaşımım, uyumum sekteye uğrar", demesi ne kadar normal/olağan/doğal ve bence olması gereken ise, sizin durumunuzda da aynısı geçerli

bu ülke belli, hepimiz neyin ne olduğunu biliyoruz. uymuyorsak zorlamamak lazım.

Dini açıdan düşünüyorsa da ileride kapanmanızı isteyebilir. Siz bilirsiniz ama ben benim tercihlerime sevgilimi karıştırmazdım. Dini boyutuda beni ilgilendiriyor sadece.

Herkesin ayrıl diye ahkam kesmesi ne tuhaf, eğer tek tartışma bu ve genel mutluysaniz ayrılmak yerine eğer algısı açık ve anlayışlı saygı duyan biriyse egitebilirsiniz, çünkü insanın anlasabilecegi birini bulması çok zor goruyorum ki kimsenin kimseye tahammülü kalmamış, ama bu demek değil ki benliğinizden vaz geçin erkeğin hegemonyası altına girin, elbette izin vermeyin ama konuşarak bıçak gibi kesip atarak değil. gördüğüm kadarıyla size aileniz dahi bu konuda karışmıyor, burdan baslaybilirsiniz, tatlı dilinizle aşın bunları ama dik bir duruşla, tatlı bir sekilde hayatıma mudahale etmene hakkın yok biliyorum sevgilinim ama nerde ne giyeceğime ve nasıl davranacağıma ben karar veririm sağol uyarıların için diyerek konu girizgahina giriş yapabilirsiniz, yalan söylemeyin evet giydim evet denize girdim diyebilirsiniz kavgayı en üst nereye çıkarıyor seyredin. taviz tavizi doğurur kısmına katiliyrum, o sizin icn nelerden vazgeçecek bunları sorun veya çok sevdiği şeyi ondan ksiitlayin eğer sizin için uzak duruyrsa o şeylerden sizde orta halli bir yol bulursunuz, eğer sevgiliniz narsist bir kişilik değilse.
Eğer dediğim dedik ise kafa yapılarınız uyuşmuyor demektir bu sizi ileride zorlar sonrasında tekrar ilişkinizi gözden geçirirsiniz

Malesef kendi istemediği şeylerde biraz dediğim dedik biri şuan beni kaybetmemek için ses çıkarsa bile evlenşnce giydirmez gibi geliyor bana

Malesef kendi istemediği şeylerde biraz dediğim dedik biri şuan beni kaybetmemek için ses çıkarsa bile evlenşnce giydirmez gibi geliyor bana
Aşkım sen neden böyle konuları hep sahipleniyon ya?

Ailenizle gittiğiniz tatile kadar neden karıştırtıyorsunuz, o kim oluyor? 2 tane kızım var, elin iti gelecek benim yanımda ne ettiklerine karışacak öyle mi? Kafasından tutar dört döndürürüm onu.
Katip sen şimdi kapalısın ya diyelim iki kızında bikiniyle denize giriyor sonra bir tanesinin sevgilisi biraz daha muhafazakar ve kızına diyor ki bikini giyme denizde kapalı giy senin hoşuna gitmez mi bu durum kızını kapalı giymeye teşvik ediyor

Evliliğin fragmanı resmen evlenince de eve tıkar. Nasıl böyle bir adam üzerinizde söz hakkı elde etmesine izin veriyorsunuz anlamıyorum

Sen benim dinime hiç girme şimdi. Herif izin verseydi bikini giyerken aklına din don gelmeyecekti. Bizim dinimiz İslam, erkek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…