- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Aynen yazım tarzı o. Ya da bunların hepsi aynıİrmik bak sen isen bizi yorma, valla çekecek dermanım yok, migrenim var şu an. Ne demek nerden anladınız?
tatildeyken telefonla konuşuyorz mesela girdin mi denize diyor bende girmedim diyorum çünkü girdim desem kıyafetimi resim isteyecekAilenizle gittiğiniz tatile kadar neden karıştırtıyorsunuz, o kim oluyor? 2 tane kızım var, elin iti gelecek benim yanımda ne ettiklerine karışacak öyle mi? Kafasından tutar dört döndürürüm onu.
ama hayat görüşleriniz farklı...beni böyle tanıyıp sevdi mi bilmiyorum başta bu konuyu konuşmadık deniz mayo falan. Normalde kıyafetlerime pek laf etmez. zaten mini giymediğim için elibise etek pek sorun olmadı ama bikiniye öcü gibi bakıyor normalde kilot sütyenle dışarı çıkarmısın falan dedi. Yani sırf bu konu yüzündende hayat görüşlerimiz farklı git başkasını bul demek de tuhaf geliyor.
Dini açıdan düşünüyorsa da ileride kapanmanızı isteyebilir. Siz bilirsiniz ama ben benim tercihlerime sevgilimi karıştırmazdım. Dini boyutuda beni ilgilendiriyor sadece.ona en başta söyledim ben zihniyetin kötü diye. Bunu dini olarak doğru bulmadığını söyledi. Bikinide mayoda açık açık hatların belli olduğunu eğer kötü zihniyetli olsa her kıyafetimi kapattıracağını söyledi
O zaman sorun etmeyeceksiniz paşanın isteğini yerine getireceksinizsırf bu sebepten mi
Sorun yok demek ki, oyna devamsırf bu sebepten mi
Malesef kendi istemediği şeylerde biraz dediğim dedik biri şuan beni kaybetmemek için ses çıkarsa bile evlenşnce giydirmez gibi geliyor banaHerkesin ayrıl diye ahkam kesmesi ne tuhaf, eğer tek tartışma bu ve genel mutluysaniz ayrılmak yerine eğer algısı açık ve anlayışlı saygı duyan biriyse egitebilirsiniz, çünkü insanın anlasabilecegi birini bulması çok zor goruyorum ki kimsenin kimseye tahammülü kalmamış, ama bu demek değil ki benliğinizden vaz geçin erkeğin hegemonyası altına girin, elbette izin vermeyin ama konuşarak bıçak gibi kesip atarak değil. gördüğüm kadarıyla size aileniz dahi bu konuda karışmıyor, burdan baslaybilirsiniz, tatlı dilinizle aşın bunları ama dik bir duruşla, tatlı bir sekilde hayatıma mudahale etmene hakkın yok biliyorum sevgilinim ama nerde ne giyeceğime ve nasıl davranacağıma ben karar veririm sağol uyarıların için diyerek konu girizgahina giriş yapabilirsiniz, yalan söylemeyin evet giydim evet denize girdim diyebilirsiniz kavgayı en üst nereye çıkarıyor seyredin. taviz tavizi doğurur kısmına katiliyrum, o sizin icn nelerden vazgeçecek bunları sorun veya çok sevdiği şeyi ondan ksiitlayin eğer sizin için uzak duruyrsa o şeylerden sizde orta halli bir yol bulursunuz, eğer sevgiliniz narsist bir kişilik değilse.
Eğer dediğim dedik ise kafa yapılarınız uyuşmuyor demektir bu sizi ileride zorlar sonrasında tekrar ilişkinizi gözden geçirirsiniz
Bende aynı durumda olduğum için ayrılmıştım konu sahibine Allah kolaylık versinMalesef kendi istemediği şeylerde biraz dediğim dedik biri şuan beni kaybetmemek için ses çıkarsa bile evlenşnce giydirmez gibi geliyor bana
Aşkım sen neden böyle konuları hep sahipleniyon ya?Malesef kendi istemediği şeylerde biraz dediğim dedik biri şuan beni kaybetmemek için ses çıkarsa bile evlenşnce giydirmez gibi geliyor bana
hayır tabiki kabul etmek istemiyorum giymek istiyorumO zaman sorun etmeyeceksiniz paşanın isteğini yerine getireceksiniz
Konu yine benim konuma dönecekAşkım sen neden böyle konuları hep sahipleniyon ya?
Git kendi konunu aç çılgın, milletin konusuna çöküp durma.Konu yine benim konuma dönecek
Katip sen şimdi kapalısın ya diyelim iki kızında bikiniyle denize giriyor sonra bir tanesinin sevgilisi biraz daha muhafazakar ve kızına diyor ki bikini giyme denizde kapalı giy senin hoşuna gitmez mi bu durum kızını kapalı giymeye teşvik ediyorAilenizle gittiğiniz tatile kadar neden karıştırtıyorsunuz, o kim oluyor? 2 tane kızım var, elin iti gelecek benim yanımda ne ettiklerine karışacak öyle mi? Kafasından tutar dört döndürürüm onu.
eşin olacaksam söz hakkım var dedibenim bedenim benim kararım diyemiyor musunuz ?
Evliliğin fragmanı resmen evlenince de eve tıkar. Nasıl böyle bir adam üzerinizde söz hakkı elde etmesine izin veriyorsunuz anlamıyorumSelam arkadaşlar,
Forumda yeniyim. Size danışmak istediğim bir konu var. Sevgilimle her yaz mayo bikini kavgasıyapıyoruz. artık bundan çok sıkıldım. Sık tatile giden biri değilim. Denizde mayo bikini giydirmiyor. Tatilde şort giydirmiyor. Sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum. giymedim gidince diyorum. Asla ikna olmuyor. Evlenincede giyemez mişim yanında. Sürekli kadınlar plajına git diyor ama bir kere gittim rezillikti. hiç rahat edemedim. orada kadınlar erkek yok diye daha rahat açık davranıyor. pislik götürüyordu ortalığı, evden yiyecek doldurmuşlar çöplerini denize atmışlar falan. Bana kapalı mayoları önerdi 2 gündür online sitelerden baktım pek beğenmedim kıyafetle denize girmekten de pek farkı yok gibi. Nasıl güneşlenicem. Bu tarz bir sorun yaşayıp orta yıl bulan varsa yardımlarınızı fikirlerinizi beklerim.
Sen benim dinime hiç girme şimdi. Herif izin verseydi bikini giyerken aklına din don gelmeyecekti. Bizim dinimiz İslam, erkek değil.Katip sen şimdi kapalısın ya diyelim iki kızında bikiniyle denize giriyor sonra bir tanesinin sevgilisi biraz daha muhafazakar ve kızına diyor ki bikini giyme denizde kapalı giy senin hoşuna gitmez mi bu durum kızını kapalı giymeye teşvik ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?