Sevgilimle orta yol bulamamak

Kendi bedeniniz için neyin orta yolunu bulacaksınız? Bugün mayoya karışan yarın dışarı çıkmanıza da laf eder artık
o derece olur mu? Geçen burada ben bir konu okudum. Kızın nişanlısıda karışıyormuş evlenince giydirmem demiş. Şimdi izin veriyormuş beraber gidip seçiyoruz diyordu.

o derece olur mu? Geçen burada ben bir konu okudum. Kızın nişanlısıda karışıyormuş evlenince giydirmem demiş. Şimdi izin veriyormuş beraber gidip seçiyoruz diyordu.
Kararlı bir şekilde konuşun. Ben nerede ne giyeceğimi biliyorum, aklı başında kadınım, bir ilişki yürütüyorsak bana güvenmek zorundasın diyin. Taviz tavizi doğurur buna izin vermeyin.

şöyle falan bişeyler gösterdi, hatta altıda çok şort olmasın kapri gibi diyor.

Böyle tanıyıp böyle sevmiş işte, öylesi böylesi yok bunun. Siz giymeseniz giyende gözü kalacak, çünkü böyle seviyor. Kendinizi dönüştürtmeyin sonra kendi dönüştürdüğünü ilk kendileri beğenmiyor bunlar.

Zaten bikini giyenlere kendisi kötü gözle baktığı için giymesine izin vermiyor.

kendimi dönüştürme niyetinde değilim tabiki yani henüz ciddi evlilikte konuşmadık ama her sene aynı şey içimde kalıyor. ailemle tatile gidiyorum girmedim demek durumunda kalıyorum.

Hanımefendi adamın zihniyeti kötü. Bikini giyenlere bakış açısı kötü demek ki sizinde giymenizi istemiyor. Veya daha açık söyleyeyim demek ki bikini giyen kadınlar onun ilgisini çekiyor, tahrik oluyor sizinde bu yüzden giymenizi istemiyor. Başkaları da size o gözle bakar diye... Durum bu aslında, bu yüzden ayrılın ayrılacaksanız. Bakış açısı ve zihniyetten dolayı.
Haa ama siz halinizden memnunsanız ayrılmayın, bulun bir orta yol. Onun bulduğu seçenekleri giyin madem.

kendimi dönüştürme niyetinde değilim tabiki yani henüz ciddi evlilikte konuşmadık ama her sene aynı şey içimde kalıyor. ailemle tatile gidiyorum girmedim demek durumunda kalıyorum.
Ailenizle gittiğiniz tatile kadar neden karıştırtıyorsunuz, o kim oluyor? 2 tane kızım var, elin iti gelecek benim yanımda ne ettiklerine karışacak öyle mi? Kafasından tutar dört döndürürüm onu.

ilgisinin o yönde olduğunu nereden anladınız. Bide elbise eteğe pek laf etmediği için buna bu derece katı olması rahatsız ediyor beni. her yerin kıyafeti ayrı sonuçta.
İrmik bak sen isen bizi yorma, valla çekecek dermanım yok, migrenim var şu an. Ne demek nerden anladınız?

ilgisinin o yönde olduğunu nereden anladınız. Bide elbise eteğe pek laf etmediği için buna bu derece katı olması rahatsız ediyor beni. her yerin kıyafeti ayrı sonuçta.
Bikiniyi sıradan bir deniz kıyafeti olarak görse rahatsız olmaz çünkü. Bikini giyenlere iç çamaşırı goliymis muamelesi yapıyor, tahrik oluyor yani.

ona en başta söyledim ben zihniyetin kötü diye. Bunu dini olarak doğru bulmadığını söyledi. Bikinide mayoda açık açık hatların belli olduğunu eğer kötü zihniyetli olsa her kıyafetimi kapattıracağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…