- 3 Şubat 2018
- 6.636
- 25.386
- 548
- 28
İnşallah tez zamanda siz de atanır ve kendinize yeni bir hayat kurarsınız. Havasını alsın o da.Ayrıldım zaten sadece üzülüyorum bunları yaşadığım için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tez zamanda siz de atanır ve kendinize yeni bir hayat kurarsınız. Havasını alsın o da.Ayrıldım zaten sadece üzülüyorum bunları yaşadığım için
Psikiyatriye gittim zaten ilaç kullanıyorum mutsuz olmaya değmez hayat haklısınız ama şu odaklanma problemimi de çözsem iyi olurAşk ayrılık bunlar o kadar boş ve gereksiz şeyler ki kendinizi üzmeye değmez. Gerekirse terapi alın. Hayat çok kısa böyle boş şeyler için üzülmeye değmez
İnşallah gerçekten o kadar istiyorum ki atanmayı kendi ayaklarım üzerinde durmayı. Ona inat olsun diye değil kendim içinİnşallah tez zamanda siz de atanır ve kendinize yeni bir hayat kurarsınız. Havasını alsın o da.
Sizin için tecrube oldu, olayların sonucunda asla kendinizden başka kimseye çok fazla değer vermeyin. Size zaman yaratmayan, değersizlik hissi veren insanı bırakın arkanıza,evet çok zor ama değmez.Haklısınız. İlk fırsatta kendini bir işe girmiş bulunca bir şey sandı kendini işi bitti. Değer vermemek lazımmış
Merhaba. Benim kendimce büyük bir problemim var. Yaklaşık 4 senedir bir ilişkim var. Acısıyla tatlısıyla geçti şimdiye kadar ama ben artık hep mutsuz ve üzgünüm. Sevgilim İstanbula öğretmen olarak atandı bu sene ve çok değişti. Varsa yoksa arkadaşları. Sürekli onlarla. Ben demiyorum sürekli evde otursun. Ama bana hiç vakit kalmıyor, onların yanında aramama izin vermiyor ki aramam da zaten belki ararsam o da gece geç olduysa merak ettiğim için. Gerçekten bunalttığımı düşünmüyorum. Aradaki dengeyi kuramadığı için kırılıyorum. Ben evde ders çalışıyorum ve bunaldığım zamanlar oluyor onunla bunu paylaşmak istiyorum. Çünkü o sınav döneminden o da geçti ve ben hep destek oldum. Arkadaşlarım da var tabi onlarla da konuşuyorum ama sevgilimle paylaştıklarım daha farklı normal olarak.
Beni sürekli kıskandıracak şeyler yapıyor. Yok çalıştığı okulda bi kadın öğretmen varmış onunla sohbet etmiş falan. Her kavgamızda bana okulda yazmasam kabul etmeyecek kadın yok, bişey yapsam ruhun duymaz diyor sonra da barışınca sinirden dedim diyor. Böyle olunca haliyle üzülüyorum ve daha da kıskanç olmaya başlıyorum. Yapmayacağım bir daha diyor ama yine yapıyor. Bana hastalıklı kıskançmışım muamelesi yapıyor ben de hep kendimi sorguluyorum. En son kavgamız da arkadaşları buna spora yazılalım demiş o da tamam diyip gidip yazılmış bana sonra dedi. Ben de karışık olmayan bir salona git dedim. Çıldırdı işte ben o****pu muyum, yaacak olsam yaparım bilmem ne saydırdı. Seni sevmiyorum, ailem de sende bir fettanlık sezmişti haklılarmış dedi gitti. Hiçbişey diyemedim. Ne aradım ne de mesaj attım o günden beri.
Zamanında bana yapma dediği şeyleri yapmadım biliyorum suç bende izin vermeseydim onlara bunlar başıma gelmezdi. Kendime çok kızıyorum affedemiyorum. Kimseye de anlatamıyorum yaşadıklarımı kınarlar diye burada yazmak istedim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Ben çok hayat dolu neşeli biriydim bu ilişki benden çok şey aldı. Ama daha iyi olacağım. Eski sevgilimi de istemiyorum artık aynı şeyleri yaşayamamSizin için tecrube oldu, olayların sonucunda asla kendinizden başka kimseye çok fazla değer vermeyin. Size zaman yaratmayan, değersizlik hissi veren insanı bırakın arkanıza,evet çok zor ama değmez.
Kendi hayatınızı kontrol altına alın, daha çok ders, spor, aktif yaşama geçin, ark gezin, nefes alın evet en önemlisi nefes alın, hayat çok güzel ve inanın bana başkalarının ne yaptığıyla, sözleriyle kendinize zindan edecek kadarda kısa, bu yüzden kaybettiklerizi bırakıp, kazanacaklarınızı düşünün. Yaşayın bu hayatı kendiniz için,önce siz kendinize değer verin inanın bana herkes size değer verecek. Kimsenin neşeniz, ışığınızı almasına izin vermeyin. Yolunuz açık olsun, eski sevgiliniz arasa sorsa bile umarım o aramalar cevapsız kalır.
Sizi kendinizden şüphe ettirecek seviyeye getiren birinden bi cacık olmaz. Sonunda bi bakmışsınız ki kendinize de saygınız kalmamış. Bir gün karşınıza öyle birisi çıkar ki iyi ki gitmiş dersiniz. Kendinizi derslerinize odaklayın. Zor bir süreç sakın sakın kararınızdan vazgeçmeyin.Merhaba. Benim kendimce büyük bir problemim var. Yaklaşık 4 senedir bir ilişkim var. Acısıyla tatlısıyla geçti şimdiye kadar ama ben artık hep mutsuz ve üzgünüm. Sevgilim İstanbula öğretmen olarak atandı bu sene ve çok değişti. Varsa yoksa arkadaşları. Sürekli onlarla. Ben demiyorum sürekli evde otursun. Ama bana hiç vakit kalmıyor, onların yanında aramama izin vermiyor ki aramam da zaten belki ararsam o da gece geç olduysa merak ettiğim için. Gerçekten bunalttığımı düşünmüyorum. Aradaki dengeyi kuramadığı için kırılıyorum. Ben evde ders çalışıyorum ve bunaldığım zamanlar oluyor onunla bunu paylaşmak istiyorum. Çünkü o sınav döneminden o da geçti ve ben hep destek oldum. Arkadaşlarım da var tabi onlarla da konuşuyorum ama sevgilimle paylaştıklarım daha farklı normal olarak.
Beni sürekli kıskandıracak şeyler yapıyor. Yok çalıştığı okulda bi kadın öğretmen varmış onunla sohbet etmiş falan. Her kavgamızda bana okulda yazmasam kabul etmeyecek kadın yok, bişey yapsam ruhun duymaz diyor sonra da barışınca sinirden dedim diyor. Böyle olunca haliyle üzülüyorum ve daha da kıskanç olmaya başlıyorum. Yapmayacağım bir daha diyor ama yine yapıyor. Bana hastalıklı kıskançmışım muamelesi yapıyor ben de hep kendimi sorguluyorum. En son kavgamız da arkadaşları buna spora yazılalım demiş o da tamam diyip gidip yazılmış bana sonra dedi. Ben de karışık olmayan bir salona git dedim. Çıldırdı işte ben o****pu muyum, yaacak olsam yaparım bilmem ne saydırdı. Seni sevmiyorum, ailem de sende bir fettanlık sezmişti haklılarmış dedi gitti. Hiçbişey diyemedim. Ne aradım ne de mesaj attım o günden beri.
Zamanında bana yapma dediği şeyleri yapmadım biliyorum suç bende izin vermeseydim onlara bunlar başıma gelmezdi. Kendime çok kızıyorum affedemiyorum. Kimseye de anlatamıyorum yaşadıklarımı kınarlar diye burada yazmak istedim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
4 yıl çok uzun bir süre ama böyle birini hayatınızda tutmayın madem yazınca kabul etmeyecek kişi yokmuş buyursun yazsın herkese. Kendinize yazık etmeyin psikolojinizi bozar böyleleri unutmak çok zor olacak ama ayrılın ve sınavlarınıza odaklanın. O karaktersizde ne b*k yerse yesin pislik herif.Merhaba. Benim kendimce büyük bir problemim var. Yaklaşık 4 senedir bir ilişkim var. Acısıyla tatlısıyla geçti şimdiye kadar ama ben artık hep mutsuz ve üzgünüm. Sevgilim İstanbula öğretmen olarak atandı bu sene ve çok değişti. Varsa yoksa arkadaşları. Sürekli onlarla. Ben demiyorum sürekli evde otursun. Ama bana hiç vakit kalmıyor, onların yanında aramama izin vermiyor ki aramam da zaten belki ararsam o da gece geç olduysa merak ettiğim için. Gerçekten bunalttığımı düşünmüyorum. Aradaki dengeyi kuramadığı için kırılıyorum. Ben evde ders çalışıyorum ve bunaldığım zamanlar oluyor onunla bunu paylaşmak istiyorum. Çünkü o sınav döneminden o da geçti ve ben hep destek oldum. Arkadaşlarım da var tabi onlarla da konuşuyorum ama sevgilimle paylaştıklarım daha farklı normal olarak.
Güvenmiyordum evet çünkü güvenimi sarsacak bazı şeyler oldu. Bu saatten sonra da benim için bitti zatenYa kendinizi neden bu durumlara dusuruyorsunuz? Resmen adamin bir tarafini kaldirmissiniz kendini bir sey sanmis.Degmeyecek adamlar icin su laflari isitmeye deger miydi? Ayrica zaten kiskanclik varsa ortada bir guven yoktur. Siz sevgilinize zaten guvenmiyormussunuz ya da ozguveninizle ilgili bir sorununuz var. Sunlari soyleyen bir adam icin uzulmenize degmez sukredin ki bitmis. Bundan sonra barisirsaniz iste o zaman kendinizi affetmeyin. Sallayin gitsin.
inşallah öyle biri olacağım. Odaklanma için de doktorumla konuşacağım mutlakaOdaklanma sorununuz için mutlaka mücadele edin. Umarım en kısa zamanda atanır kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın olursunuz. Güçlü kadın sadece kendini sever tek başına mutlu olmayı bilir kesinlikle duygularıyla hareket etmez hayatlarında aşka ve aşk acısına yer yoktur
Umarım siz de bu güçlü kadınlardan biri olursunuz
tek uğraşım derslerim şuan zaten onlara tutunuyorumSizi kendinizden şüphe ettirecek seviyeye getiren birinden bi cacık olmaz. Sonunda bi bakmışsınız ki kendinize de saygınız kalmamış. Bir gün karşınıza öyle birisi çıkar ki iyi ki gitmiş dersiniz. Kendinizi derslerinize odaklayın. Zor bir süreç sakın sakın kararınızdan vazgeçmeyin.
Ben de öyle dedim zaten yazacaksan tutan yok kimle ne bk yapıyosan yap dedim4 yıl çok uzun bir süre ama böyle birini hayatınızda tutmayın madem yazınca kabul etmeyecek kişi yokmuş buyursun yazsın herkese. Kendinize yazık etmeyin psikolojinizi bozar böyleleri unutmak çok zor olacak ama ayrılın ve sınavlarınıza odaklanın. O karaktersizde ne b*k yerse yesin pislik herif.
Ya aslında gitme demezdim ama beni zamanında öyle kısıtladı ki o da yapmasın istedim. Üniversite hayatımı yaşayamadım. En basit şeyleri yapmamı istemedi. Bu yüzden aynısını istedim yoksa yapmamHaklısınız.Ayrılarak iyi bir karar vermişsiniz.
Bir tek haksız bulduğum nokta karma spor salonuna gitme demeniz. Karma olunca ne oluyor?
Spor yapmaya giderken en son aklıma gelecek bir şey kadın erkek aynı ortamda koşuyor mu bisiklet biniyor mu diye.
İleride karşınıza çakacak birine karşı da böyle saçma sapan tabular koymayınız
Şımarmış ve bi tarafı kalkmış defolsun gitsin totosunu kaldırmışlar ne demek arkadaşlarının yanında arayamayacaksın öle saçmalık mı olur ne alaka kadın mı niye çekiniyor ve manipüle etmeye çalışmış sanki sen çok kıskançmışsında üzerinde baskı kurmaya çalışıyormuşsun gbi senin yerinde olsam takmam çünkü muhtemelen başkalarıyla da konuşuyor karşı cinsten pislikMerhaba. Benim kendimce büyük bir problemim var. Yaklaşık 4 senedir bir ilişkim var. Acısıyla tatlısıyla geçti şimdiye kadar ama ben artık hep mutsuz ve üzgünüm. Sevgilim İstanbula öğretmen olarak atandı bu sene ve çok değişti. Varsa yoksa arkadaşları. Sürekli onlarla. Ben demiyorum sürekli evde otursun. Ama bana hiç vakit kalmıyor, onların yanında aramama izin vermiyor ki aramam da zaten belki ararsam o da gece geç olduysa merak ettiğim için. Gerçekten bunalttığımı düşünmüyorum. Aradaki dengeyi kuramadığı için kırılıyorum. Ben evde ders çalışıyorum ve bunaldığım zamanlar oluyor onunla bunu paylaşmak istiyorum. Çünkü o sınav döneminden o da geçti ve ben hep destek oldum. Arkadaşlarım da var tabi onlarla da konuşuyorum ama sevgilimle paylaştıklarım daha farklı normal olarak.
Bunlara siz izin vermişsiniz ve yaşamışsınız.Karşıdan da aynı şeyi beklemek yanlış olur. Yapmasaydınız! Cümlesine açık .Ya aslında gitme demezdim ama beni zamanında öyle kısıtladı ki o da yapmasın istedim. Üniversite hayatımı yaşayamadım. En basit şeyleri yapmamı istemedi. Bu yüzden aynısını istedim yoksa yapmam
pekiBunlara siz izin vermişsiniz ve yaşamışsınız.Karşıdan da aynı şeyi beklemek yanlış olur. Yapmasaydınız! Cümlesine açık .