- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Gerçekten alışkın değilim, bu tip insanlardan da hoşlanmıyorum böyle deyince de tuhaf algıladım. Ne tepki vereceğimi bilemedimBence abartmissin. Ben olsam gülerdim ve "ee artık beni bu tip saldirilardan korumak sana düşüyor. Ben alışkın degilim böyle şeylere. Beni dışında tut bu cirkefliklerin" derdim.
Sevgilin kardeşinin cirkefliginin farkında.Gerçekten alışkın değilim, bu tip insanlardan da hoşlanmıyorum böyle deyince de tuhaf algıladım. Ne tepki vereceğimi bilemedim
3erkek bir kız çocuğu haliyle kendini korumak zorunda kalmıştır küçüklüğünden bu yana sert biri olmuş olabilir kardeşine bunu söylemek doğru değilTartıştık mı ne bilmiyorum ama çok kızgınım. Sevgilim 4 kardeş biri kız. Kız olan biraz çirkef, bunu ben demiyorum kendisi der. Tanışmadık daha. Ama bir süre beni kabullenemedi, kıskandı biliyorum ama umursamadım..
Bugün sevgilimle konuşurken, kardeşinin bir kadınla tartışıp kavga ettiğini anlattı. Ardından "neleri göze alarak benimle sevgilisin farkında mısın" dedi. Sinirlendim. Tepki gösterdim bu ne demek diye. O da şaka yaptım hemen alınıyorsun felan dedi işte.
Denecek laf mı yani hala sinirliyim. Ben mi alınganlık yaptım gerçekten bilmiyorum ama sanki kardeşinin çirkef oldugunu normalleştirip bana da öyle davranabileceğini söylemek istermiş gibi anladım. Reglma da az kaldı, alıngan olmuşumdur belki bilemedim.
5yıllık ilişkimiz ayrıca.
Ben kendisiyle tanışmadım. Kendisi anlattı hep nasıl biri olduğunu. Belki iyi anlaşırız. Fakat bunu onaylar gibi söylemesi canımı sıktı3erkek bir kız çocuğu haliyle kendini korumak zorunda kalmıştır küçüklüğünden bu yana sert biri olmuş olabilir kardeşine bunu söylemek doğru değil
Size gelince doğru olmayan bir söze tepkiniz kimi için normal benim için baştan yanlış
Bir anne olarak bir evladın diğerine çirkef demesini hazm edemem
Tartıştık mı ne bilmiyorum ama çok kızgınım. Sevgilim 4 kardeş biri kız. Kız olan biraz çirkef, bunu ben demiyorum kendisi der. Tanışmadık daha. Ama bir süre beni kabullenemedi, kıskandı biliyorum ama umursamadım..
Bugün sevgilimle konuşurken, kardeşinin bir kadınla tartışıp kavga ettiğini anlattı. Ardından "neleri göze alarak benimle sevgilisin farkında mısın" dedi. Sinirlendim. Tepki gösterdim bu ne demek diye. O da şaka yaptım hemen alınıyorsun felan dedi işte.
Denecek laf mı yani hala sinirliyim. Ben mi alınganlık yaptım gerçekten bilmiyorum ama sanki kardeşinin çirkef oldugunu normalleştirip bana da öyle davranabileceğini söylemek istermiş gibi anladım. Reglma da az kaldı, alıngan olmuşumdur belki bilemedim.
Bilmiyorum ya gerçekten ben mi haksızlık etmişim..Ay çocuk espri yapmış burnundan getirmeseydiniz :) Gönlünü alın bence.
Ama beş yıllık ilişkide kızkardeşiyle tanışmamanıza şaşırdım.
Teşekkür ederim, akıl edemedim böyle söylemeyi hemen hırçınlaştım sanırımAbartmışsınız bence de. Benim ilişkim senle. İçinden bir çirkef çıkmadığı sürece ve bana yapılan herhangi bir çirkefa davranışta yanımda olduğun sürece sıkıntı yok. Aksi durumda merak etme hiç bir şeyi göze möze almam diyin de o düşünsün onun uykuları kaçsın.
Tartıştık mı ne bilmiyorum ama çok kızgınım. Sevgilim 4 kardeş biri kız. Kız olan biraz çirkef, bunu ben demiyorum kendisi der. Tanışmadık daha. Ama bir süre beni kabullenemedi, kıskandı biliyorum ama umursamadım..
Yok ya sıkıntı bende o zaman..Bişey yok ki bu lafta bence reglden...ben kardeşimin kız arkadaşına direk dedim bunu bana rağmen sevgilisin cesur kız hehehhh falan tadında, ay o da mı böyle düşündü ki
abartmışsın benceTartıştık mı ne bilmiyorum ama çok kızgınım. Sevgilim 4 kardeş biri kız. Kız olan biraz çirkef, bunu ben demiyorum kendisi der. Tanışmadık daha. Ama bir süre beni kabullenemedi, kıskandı biliyorum ama umursamadım..
Daha ciddi bir adım atınca tanışırız diye düşündüm. İlişkiye küçük yaşta başladık bir de..Çok büyütme derim sevgiliyken ohoo neler söyleniyo.
Biraz espri biraz gerçek karışık ortaya işte
Anlamadığım 5 yıldır neden tanışmadınız ?
Lafa bak ya ! kardeşi sana da böyle Bi üslupta bulunsa "sen benimle sevgili olurken bunları göze almıştın" der ben sana söyliyim .neleri göze alarak benimle sevgilisin farkında mısın" dedi
Evet bu beni çıldırttı gerçekten.Dişli görümce is coming.
Sevgiliniz espri yapmış ama altında gerçeklik payı olduğu inkar edilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?