Sevgilimle telefonda konuşuyorduk aramızda limoniydi biraz

Yaşınız kaç bilmiyorum eğer lisede falansanız çok normal. Tam o yaş grubunun erkeklerinin yapacağı türden saçma bir şaka.

Bazı Erkekler kendi aralarında böyle espriler yapıyorlar ve buna gülüyorlar nedense… O an tepkimi koyup böyle şeyleri sevmediğimi dile getirirdim ve bu konu da bir sınır çizerdim , rahatsızlık duyduğunuz şeyleri belirtmezseniz o konular içinizi yer durur

Bence yorum yapanların çoğu konuyu yanlış anlamış gibi geldi , oğlanın arkadaşı oğlana demiş sanırım “ bu şerefsizi Bırak daha iyilerine layıksın “ diye …. Kıza dememiş . Kim kime ne demiş belli değil yorumdakilet kime ne diyor o hiç daha belli değil

Niye kıyameti koparcak be adama şerefsiz dedi diye
He hı denipte oturulmaz yani. Birisi benim erkek arkadaşımın yanında nasıl bana şerefsiz diyebilir ki o arkadaşının da o sevgilinin de ağzını yırtarım.

Sizi kıtlamak için demiş

Allahım kocama nekadar şükretsem azdır.
Ne seviyesiz hareketler.

Erkeklerin böyle saçma sapan hareketleri ve şaka anlayışları oluyor malesef ki. Bunun bazen yaşla bile ilgisi olmuyor. Buradaki tek sorun şöyle erkekler değer verdikleri veya kıymeti fazla olan hayatlarındaki kadınların yanında bu tip şakalar yapılmasını sevmezler ve yapmamaya yapılmamasına önem verirler hatta ne kadae şaka sever olsalar da çünkü önemsedikleri kadınların yanında en ufak küçük düşme ihtimalini bile istemezler benden söylemesi

ne biçim anlattın kız kimse konuyu anlamamış. kızın sevgilisinin arkadaşı > kızın sevgilisine ş.refsiz diyor > kıza da sen bunu bırak diyor. ortaokul son ergen şakaları bunlar ve sen duymamazlıktan gelirken o hala ş.refsiz diyor diyip gülüyor. yani kendisinin farkında. ş.refsiz biriyle olmaya devam edersen o küstah arkadaş senin de adını verir yakında

Şerefsiz lafından rahatsiz olmamış. Sana ithafen bırak bunu demiş ve sevgilin çok rahat ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…