He hı denipte oturulmaz yani. Birisi benim erkek arkadaşımın yanında nasıl bana şerefsiz diyebilir ki o arkadaşının da o sevgilinin de ağzını yırtarım.Niye kıyameti koparcak be adama şerefsiz dedi diye
Yok arkadasi kıza demişHayır ya arkadaşı kızın sevgilisine demiş
Sizi kıtlamak için demişTelefonda konuşurken de yanında arkadaşı vardı kızdırmıştı beni, arkadaşı seslendi arkadan serefsizin teki bu ya bunu bırak bundan daha iyisini bulursun dedi. Duymamazlıga geldim ne dedi arkadaşın dedim. Gülerek şerefsiz diyor dedi bana sadece ? Siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? Neden böyle bir şey demiş olabilir
Telefonda konuşurken de yanında arkadaşı vardı kızdırmıştı beni, arkadaşı seslendi arkadan serefsizin teki bu ya bunu bırak bundan daha iyisini bulursun dedi. Duymamazlıga geldim ne dedi arkadaşın dedim. Gülerek şerefsiz diyor dedi bana sadece ? Siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? Neden böyle bir şey demiş olabilir
Bence sen yanlis anlamissin arkadasi arkadasina demis.Yok arkadasi kıza demiş
Sanane yazma o zaman sana yaz diye yalvaran mı var boş yapan yazmasın zatenKac konudur yaziyoruz hic laftan anlamiyorsun ahsen. Kendin ettin kendin buldun. Oh iyi yapmis.
Bence sen yanlis anlamissin arkadasi arkadasina dem
Bence sen yanlis anlamissin arkadasi arkadasina demis.
Evet ona getirdi zaten ne mana onu anlamadım amaHaaaa bak öyle de olabilirmiş ben kıza seslendi diye düşündüm arkadaşını kastederek bırak bu iti ya sen daha iyilerini hak ediyorsun anlamındaa
Bana demedi kiAyrilirdim. Bir de soruyor musun ?
İyi bir şekilde anlatamadığı kesin. Bir insan sevdiği kişiye karşıdakinin hakaret etmesine izin vermez. Hakaret etme cesaretinde bulunuyor ise arkanızdan sevgiliniz sizden bahsederken ya o da ediyordur ya da ciddi değilim demiştir.
Şerefsiz lafından rahatsiz olmamış. Sana ithafen bırak bunu demiş ve sevgilin çok rahat ?Bana demedi ki
Bana demedi benim sevgilime dediHe hı denipte oturulmaz yani. Birisi benim erkek arkadaşımın yanında nasıl bana şerefsiz diyebilir ki o arkadaşının da o sevgilinin de ağzını yırtarım.
Hm o zaman sorun ne? Giy git gelinlik hemen evlenBana demedi benim sevgilime dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?