Sevgilimle telefonda konuşuyorduk aramızda limoniydi biraz

Ne biçim biriyle sevgili olduğumu dusunurdum bugün şerefsiz lafını rahatça kullanan arkadaşları olan bu oğlanı çok aradimmi ben buna mı layigim diye düşünürdüm.Birde bunu sırıtarak aktaran oğlanın suratına telefonu kapatmadim acaba niye böyle dediler diye değilde bu lugatda insanlarla ne işim var benim derdim.Daha çok güzel cümle duyarsınız belki böyle ben olsam böyle insanla bırak sevgili olmayı yani selam vermem ben bayagiliktan hoşlanmam.

Kime dediği önemli değil konuşmalar çok avam sözde sevgilisiniz size saygı 0 gormuyormusunuz erkek arkadaşınız şerefsiz lafinin neresini komik buluyor .Ne biçim ortamı var sizinle konuşurken bunu nerden buldun ne demek açık artırmadan aldım indirim vardı deseydiniz madem malum seviye çok yerde

Gelinliğini seç demek istemiş diye yorumladım

Şaka değil mi bu sorunuz

Bacım temel geyik,muhabbet, şaka, komiklik yapılan hiç mi bi ortam görmedin hayatında? Venüs ten dün mü geldin? Bunu da sormazsın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…