Sevgilimle yaşadığımız tartışma

Valla canım bende aynı öyle yetiştim ama dediğin gibi biraz ne istediğinle alakalı istesen her şeyi yaparsın

Annesi her gün sıcak yemek yapar o da öyle sever benim annem yapmaz aşırı yoğun kimsede neden yapmıyorsun demez babam yapar gorduklerimiz farklı
Sen onun annesi degilsin. Öff biktim su tip erkeklerden ya. Bitmiyorlar sürekli sürekli büyüyüp topluma karisiyorlar

Valla canım bende aynı öyle yetiştim ama dediğin gibi biraz ne istediğinle alakalı istesen her şeyi yaparsın
Ben istemiyorum sanırım ya ben şöyle düşünüyordum ikimiizn de iyi meslegı var şükür neden kendimize eziyet edelim paranın me kıymeti var yanımızda

Şöyleki babam benden bir bardak su istememiştir şu yaşıma kadat tepkisi aşırı ağır olur kızlarına hiç kıyamaz
Baban gibi birini bulman çok zor :) eşinden de istemiyor o halde?

Ayrilik dogru karar olmuş. Kendine yemek yaptiracak baska birini bulsun

Üzülmüyorum desem yalan olur Allah iyilerle karsılastırsın kızlarınızı inşallah ama çok dusundum dusundukce daraldım asalak istemiyorum
Sen finallere odaklan annenle baban eksik söylemiş paranı kazanırsan yardımcı kadının yemeğini yapanın ve istediğin erkeğe bana saygı duy duymuyorsan defol deme yetkisini verecek..ayrıca üzülme lütfen kalbini değer şeylerle beyninide sınavlarınla doldur

En iyi kadın erkeklere göre sanırım yedırıp içirem affedersiniz bir de tuveletını yaptıran sanırım ben bunu gordum

İstemez annem hemşire benim nöbetler falan derken çok yoruluyor ki asıl ben babam aşırı ataerkil ailede buyumustur fakat babam anneme çok aşık olarak evlenmıs
Benim abim uzman ameliyat hemşiresi ama eve gelir yemek yapar, alışverişe gider, kızlarını gezdirir
Yetiştirilme tarzına bağlı, eski sevgilin de öyle yetiştirilmiş o yüzden hazırcı, önüme gelsin, önümden gitsin istiyor

Ya sevmeyle alakalı oldugunu dusunuyorum benım babam şöyle bir aileden çıkma babaanneme göre erkek adam çocuk taşımaz ama babama bakın yani

Ya sevmeyle alakalı oldugunu dusunuyorum benım babam şöyle bir aileden çıkma babaanneme göre erkek adam çocuk taşımaz ama babama bakın yani
Huy işte kişiden kişiye değişiyor demek

Hanımefendi ayrıldık zaten duzenleme yaptım
Keşke ayrilmasaydınız ya..Düzelmeyecek bir şey değildi. Benim eşim de arada öyle cümleler kurardı ama tepkim de net olunca kuzu oldu.

Hatta şimdi mutfakta bana çay hazırlıyor. Üstelik işten yeni geldi.

Keşke ayrilmasaydınız ya..Düzelmeyecek bir şey değildi. Benim eşim de arada öyle cümleler kurardı ama tepkim de net olunca kuzu oldu.

Ya şuan ilgınç bir durumdayız kendisi ağlıyor işte bir odada annesını falan aradı ben de eşyalarımı topladım konusalım diyor ama degısmez

Bir de benim beklentim daha fazla belkide hata yapıyorum ama baya fazla

Hangi Standart ustu meslektir onu ogrenebilir miyim ona gore konusacagim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…