- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Valla canım bende aynı öyle yetiştim ama dediğin gibi biraz ne istediğinle alakalı istesen her şeyi yaparsınKusura bakmayın görmemişim yetiştirilme tarzım ben fazla el bebek gül bebek büyüdüm hayati becerilerim yok pek yani işte yemek temızlık hiç ailemde böyle bir şey beklemedi annem ve babam ekonomik özgürlüğüm oldugu taktırde her seyın olacagını söyledıler o tarz yetıstırıldım bundan dolayı ve açıkçası çok da istemıyorum evlilik sanırım kadının soumluluguna hem kendi hem de erkegın eklenmesi
De ya annesini aradı ona ayrı sinir oldum cidden annesı benle konusmak isteyecek çocuk gıbiİyi hayırlısı olmuş anneciğini üzme benimde kızlarım var üzülüyorum böyle şeyler okuyunca
Sen onun annesi degilsin. Öff biktim su tip erkeklerden ya. Bitmiyorlar sürekli sürekli büyüyüp topluma karisiyorlarAnnesi her gün sıcak yemek yapar o da öyle sever benim annem yapmaz aşırı yoğun kimsede neden yapmıyorsun demez babam yapar gorduklerimiz farklı
Ben istemiyorum sanırım ya ben şöyle düşünüyordum ikimiizn de iyi meslegı var şükür neden kendimize eziyet edelim paranın me kıymeti var yanımızdaValla canım bende aynı öyle yetiştim ama dediğin gibi biraz ne istediğinle alakalı istesen her şeyi yaparsın
Baban gibi birini bulman çok zor :) eşinden de istemiyor o halde?Şöyleki babam benden bir bardak su istememiştir şu yaşıma kadat tepkisi aşırı ağır olur kızlarına hiç kıyamaz
Ayrıldık hanımefendi sagolun yorumlarınız içinSen onun annesi degilsin. Öff biktim su tip erkeklerden ya. Bitmiyorlar sürekli sürekli büyüyüp topluma karisiyorlar
İstemez annem hemşire benim nöbetler falan derken çok yoruluyor ki asıl ben babam aşırı ataerkil ailede buyumustur fakat babam anneme çok aşık olarak evlenmısBaban gibi birini bulman çok zor :) eşinden de istemiyor o halde?
Sen finallere odaklan annenle baban eksik söylemiş paranı kazanırsan yardımcı kadının yemeğini yapanın ve istediğin erkeğe bana saygı duy duymuyorsan defol deme yetkisini verecek..ayrıca üzülme lütfen kalbini değer şeylerle beyninide sınavlarınla doldurÜzülmüyorum desem yalan olur Allah iyilerle karsılastırsın kızlarınızı inşallah ama çok dusundum dusundukce daraldım asalak istemiyorum
Agır konustum ben kendime yakısır ayrılık olmadı ama olsun sagolunAyrilik dogru karar olmuş. Kendine yemek yaptiracak baska birini bulsun
En iyi kadın erkeklere göre sanırım yedırıp içirem affedersiniz bir de tuveletını yaptıran sanırım ben bunu gordumSen finallere odaklan annenle baban eksik söylemiş paranı kazanırsan yardımcı kadının yemeğini yapanın ve istediğin erkeğe bana saygı duy duymuyorsan defol deme yetkisini verecek..ayrıca üzülme lütfen kalbini değer şeylerle beyninide sınavlarınla doldur
Benim abim uzman ameliyat hemşiresi ama eve gelir yemek yapar, alışverişe gider, kızlarını gezdirirİstemez annem hemşire benim nöbetler falan derken çok yoruluyor ki asıl ben babam aşırı ataerkil ailede buyumustur fakat babam anneme çok aşık olarak evlenmıs
Ya sevmeyle alakalı oldugunu dusunuyorum benım babam şöyle bir aileden çıkma babaanneme göre erkek adam çocuk taşımaz ama babama bakın yaniBenim abim uzman ameliyat hemşiresi ama eve gelir yemek yapar, alışverişe gider, kızlarını gezdirir
Yetiştirilme tarzına bağlı, eski sevgilin de öyle yetiştirilmiş o yüzden hazırcı, önüme gelsin, önümden gitsin istiyor
Huy işteYa sevmeyle alakalı oldugunu dusunuyorum benım babam şöyle bir aileden çıkma babaanneme göre erkek adam çocuk taşımaz ama babama bakın yani
Sizleri de mesgul edıyorum ama dertlesecek suan hiç kimsem yolHuy iştekişiden kişiye değişiyor demek
Keşke ayrilmasaydınız ya..Düzelmeyecek bir şey değildi. Benim eşim de arada öyle cümleler kurardı ama tepkim de net olunca kuzu oldu.Hanımefendi ayrıldık zaten duzenleme yaptım
Ya şuan ilgınç bir durumdayız kendisi ağlıyor işte bir odada annesını falan aradı ben de eşyalarımı topladım konusalım diyor ama degısmezKeşke ayrilmasaydınız ya..Düzelmeyecek bir şey değildi. Benim eşim de arada öyle cümleler kurardı ama tepkim de net olunca kuzu oldu.
Hatta şimdi mutfakta bana çay hazırlıyor. Üstelik işten yeni geldi.
Bir de benim beklentim daha fazla belkide hata yapıyorum ama baya fazlaKeşke ayrilmasaydınız ya..Düzelmeyecek bir şey değildi. Benim eşim de arada öyle cümleler kurardı ama tepkim de net olunca kuzu oldu.
Hatta şimdi mutfakta bana çay hazırlıyor. Üstelik işten yeni geldi.
kSizleri de mesgul edıyorum ama dertlesecek suan hiç kimsem yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?