Sevgilimle yaşadığımız tartışma

Zaten tamam demedim ben dun ben ders calısırken bir şeyler istedı oyun oynuyordu dedım altına mı....... dedim yapmadım

Suan kaldıramıyorum sürekli gelgitteyım

Yani Aranızda ki sevgi güçlüyse kusura bakmayın bu adamı şimdiden yontmaya başlayın..
Yoksa evlenince ikinizde yoğun çalışacağınız için yemek ütü, yuzunden anlaşamazsınız. Fikirleri değişmeli. .

Evlenince de ikinizin de kazancı iyi olacağı için hiç birbirinizi yıpratmayip eve bir yardımcı almalısınız. .Hem temizlik hem yemek yapacak biri..

Fakat en önemlisi Sevgilinizin zihniyeti değişsin diye şimdiden onu yontun. .

Ben de onu diyorum yardımcıya karşı şaka gibi değil mi mezara mı goturucez

evli değil bir şey değil..
bunu isteme hakkını nasıl kendinde görüyor acaba

evet adamın zihniyeti böyle olabilir. Birlikte yaşamasalar da kadın erkek eşittir diye düşünmez. Zihniyet bu şekilde olunca zaten öyle düşünmesi imkansız. Belki bu şekilde de düşünmeyebilir tanımıyoruz bu kişiyi.

Hayır onun el beceriSi yokmus ben de ilk kez yaptığım şeyleri yaptım ben belki size komik gelecek ama domates soymayı falam bilmiyordum ilk kez onun evınde kahvaltı için menemen yaptım
El becerisi edinemiyor, öğrenemiyor çünkü pipisi var. Engel oluyor. Siz yapmak zorundasınız. Ütüyü filan nasıl yapsın ki pipisi var. Çok ayıp etmişsiniz. Neymiş öyle sınavlara çalışmak filan. Sizin önceliğiniz yemek yapıp erkek arkadaşınızı mutlu etmek olmalı. Ardından ütü sonra temizlik sonra boş vaktiniz kalırsa yine çalışırsınız derslerinize.

Oturup ciddi ve açık bir şekilde konuşun. Şu anda görüşleri bu şekilde olabilir. Eğer sizinle beraber olmak istiyorsa değişmek için çaba göstermesi lazım. Baktınız öyle bir çabası yok o zaman ayrılmaktan başka çözüm kalmıyor. Bu kafayla beraber yaşanılmaz.

Ben de öyle dusunuyorum ilerisi daha yogun olacak

Evinde hizmetçi olarak kalıyorsun sanırım. Madem kalıyor yemek yapsın, ayak işimi yapsın, ütümü yapsın diyor. Eğitim alıyorsunuz ama havaya gidiyor anlaşılan.

Senin evin, yurdun yok mu ? Git kütüphanede çalış hiçbir yer yoksa. Sığıntı gibi görüldüğün yere gitme. Erkeğe yemek yapıp onu mutlu etmek zorunda değilsin. Annesi değilsin anladın mı ? Yarın gel kıçımı temizle de der bu adam o zihniyetle. Yapacak mısın ?

Ben çalışmasam da sevgilim sana yardımcı tutarım yorulma diyor. İlerisini geçtim ben bu adamın evine de gittim, dışarıda da yemek yaptık. Bana ne yemek yaptırdı, ne bulaşık yıkattı, ne arkasını toplattı. O da tatile gittiğimiz günler hep. Bir de ders çalışsam çıtını bile çıkarmaz. Ne biçim insanlarla berabersiniz anlamıyorum ki. Aklını başına topla kendini kullandırma

Bu nasıl bir cevap anlamadım ben biraz usluplu olun lütfen ben kendımı kullandırmıyorum umarım ömür boyu böyle devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…