- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
İyi akşamlar arkadaşlar, size bir konuda danışmak istiyorum..
Benim 2 yıllık bir ilişkim var, kendi aramızda yüzük taktık, 31inde yıl dönümümüzü kutlayacaktık, konu bile açmıştım.
Bir pürüz çıktı.
Hemen anlatıyorum;
Sevgilim çalışıyor, aynı zamanda okuyor.
Normalde pazartesi için izin alacaktı, izin istemiş ama patron vermemiş. Neyse..
O da hafta sonu gelecekti normalde.
Ben de dedim, filanca otele gidip güzel bir kutlamak gerek, geçen yıl öğrenciydi, hiç böyle bir şey teklif bile etmemiştim. Bu yıl hem birlikte olup, hem de güzel bir yerde vakit geçirmek istedim. Olmadı..
Daha makul bir yer seçelim aşkım dedi, imkanım yetişmez dedi.
Oysa ki maaşını 25inde aldı, biliyorum.
Benim istediğimi yapmak istemedi diye ben önce tabii üzüldüm ama beni önemsemediğini farkettim.
Sanki ben üzülürken onun umrunda değildi. Hayır çok çok pahalı bir yer de değil.
Kaldı ki öyle yerlere hiç gitmiyoruz, bugüne özel bir şey olsun istedim.
Beni önemsemediğin için pintilik yapıyorsun, aşk olsun dedim.
Cevap yazmadı.. Neyse geceydi, hadi uyumuştur dedim.
İşe girdiğinden beridir zaten son derece ilgisiz bana karşı... İhmal ediyor. Yine ilgisiz davrandı. Ben ne hediye istedim, ne bir şey. Sadece güzel bir yerde birlikte vakit geçirmek istedim.
Bu kırılmış anladım ben; sabah aradım açmadı, işteyim akşama konuşalım dedi.
Tamam dedi, neyse konuştuk..
Bana kızdığını, benim için çalıştığını benim onu anlamadığımı düşünüyor. Ve bu yüzden de yıl dönümümüze gelip gelmemekte kararsız kaldığını söyledi.
(şehir dışında kendisi)
Ben tabii şaşırdım. Böyle olursan zaten bana karşı ilgisizsin, bugün de yanımda olmazsan eğer ayrılırım dedim..
O da ne zaman otoriter kimliğinden çıkacaksın dedi.
Ben de böyle bir günde yanımda olmayan adamı net silerim dedim, ki öyle de yaparım..
Haksız mıyım kızlar?
Sanki işi yokuşa sürüyor?
Şimdi pek konuşmuyoruz..
Arayıp konuşayım mı, ayrılık meselesini açayım mı?
Yoksa bekleyeyim, gelirse affedeyim mi?
Tehditkar bir tavır değil benimki, sadece yapacaklarımı bilsin sonra kızmasın diye.
O bana hala çok kırgın. Ama bana böyle bir şeyden dolayı tavır yaptığı için ben de çok kırgınım...
Sizce ne yapmalıyım, ne olur fikir verin...
Kendi haline mi bırakayım, arayayım mı? Kararsızım..
Teşekkür ederim.
Benim 2 yıllık bir ilişkim var, kendi aramızda yüzük taktık, 31inde yıl dönümümüzü kutlayacaktık, konu bile açmıştım.
Bir pürüz çıktı.
Hemen anlatıyorum;
Sevgilim çalışıyor, aynı zamanda okuyor.
Normalde pazartesi için izin alacaktı, izin istemiş ama patron vermemiş. Neyse..
O da hafta sonu gelecekti normalde.
Ben de dedim, filanca otele gidip güzel bir kutlamak gerek, geçen yıl öğrenciydi, hiç böyle bir şey teklif bile etmemiştim. Bu yıl hem birlikte olup, hem de güzel bir yerde vakit geçirmek istedim. Olmadı..
Daha makul bir yer seçelim aşkım dedi, imkanım yetişmez dedi.
Oysa ki maaşını 25inde aldı, biliyorum.
Benim istediğimi yapmak istemedi diye ben önce tabii üzüldüm ama beni önemsemediğini farkettim.
Sanki ben üzülürken onun umrunda değildi. Hayır çok çok pahalı bir yer de değil.
Kaldı ki öyle yerlere hiç gitmiyoruz, bugüne özel bir şey olsun istedim.
Beni önemsemediğin için pintilik yapıyorsun, aşk olsun dedim.
Cevap yazmadı.. Neyse geceydi, hadi uyumuştur dedim.
İşe girdiğinden beridir zaten son derece ilgisiz bana karşı... İhmal ediyor. Yine ilgisiz davrandı. Ben ne hediye istedim, ne bir şey. Sadece güzel bir yerde birlikte vakit geçirmek istedim.
Bu kırılmış anladım ben; sabah aradım açmadı, işteyim akşama konuşalım dedi.
Tamam dedi, neyse konuştuk..
Bana kızdığını, benim için çalıştığını benim onu anlamadığımı düşünüyor. Ve bu yüzden de yıl dönümümüze gelip gelmemekte kararsız kaldığını söyledi.

Ben tabii şaşırdım. Böyle olursan zaten bana karşı ilgisizsin, bugün de yanımda olmazsan eğer ayrılırım dedim..
O da ne zaman otoriter kimliğinden çıkacaksın dedi.
Ben de böyle bir günde yanımda olmayan adamı net silerim dedim, ki öyle de yaparım..
Haksız mıyım kızlar?
Sanki işi yokuşa sürüyor?
Şimdi pek konuşmuyoruz..
Arayıp konuşayım mı, ayrılık meselesini açayım mı?
Yoksa bekleyeyim, gelirse affedeyim mi?
Tehditkar bir tavır değil benimki, sadece yapacaklarımı bilsin sonra kızmasın diye.
O bana hala çok kırgın. Ama bana böyle bir şeyden dolayı tavır yaptığı için ben de çok kırgınım...
Sizce ne yapmalıyım, ne olur fikir verin...
Kendi haline mi bırakayım, arayayım mı? Kararsızım..
Teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: