Sevgilimmi kocammı?

Bence ikisinden de ayril. Kendine temiz bir sayfa ac.

Geçen bi bayan eşini aldatıp çok pişman olmuştu kadına herkes hakaret etmişti neredeyse.
Ama senin durumun çok farklı. Benim de sana hakaret edesim geldi.
Eşin seni aldatıyor ve sen de başkasının yuvasını bozuyorsun. Pes!

kocandan ayrıl erole git boşandim de oda nasil olsa seni bekliyor hemen boşanir evlenirsiniz...erol namıslı adam belli ...ilerde aldatmaz kesin bak beni dinle ...erol cocuklara da bakar sülalene bakar

Sizin gibiler yüzünden kimse eşine güvenemez oldu yazık ya eşini geçtim çocuğunun yüzüne nasıl bakıyorsun ve eşinden ne farkın kaldı Erolmuş adamın mendili olacaksan boşa kocanı kendi çocuğunu düşünüp senin çocuğunu düşünmeden sana boşan diyen bir adam üstelik sana hiç bir netlik sunmuyor yazık gerçekten....

E senin kocandan ne farkın kaldı kesinlikle kinamiyorum ama aklını başına al adamla muhabbeti kes görüşcem diyosan illa boşan oyle

Sevgiliniz çapkın ya da değil. Bi önemi Yok. Siz eşinizi sevmiyorsunuz 1 gram bile. Boşanın hanımefendi

Pardon bu Erol dediğin Adam kaç yasında ?

Bide çok masummuş gibi anlatışınız yok mu! Düşünebiliyor musunuz erol dediginiz adamin esinin onu sevdigini çocuklari olduğunu ayrılırlarsa yıkilacaklarini. Hiç ne arar değil mi çok masumsunuz aşk çünkü! Yuva yıkanın yuvası olmaz derler hanım efendi aklınızı başınıza toplayin nedir bunlar aklım almıyor gerçekten.

Kocadan sıkıntı çekip hemen başka adama nasıl bakıyosunuz arkadaş ya.
Ben boşanalı 3 yıl olacak neredeyse ancak kendime gelmeye başladım.
Adam birde evli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…