- Konu Sahibi Gizem_tasss
Beni kullanıyormu yani?
Yok ne kullanmasi
O da asiktir sana emin ol.
Saka misin sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni kullanıyormu yani?
Belkide inanın buna dayanamamErol isi bitince zaten terkedecek seni.
Anladin?
Ay gerçek olmadığın belli oldu.Beni kullanıyormu yani?
Senin kafa iyice gitmis.Bende böyle düşğndüm kaç defa okadar güzel yaşamaya başladıkki pat diye karşıma çıkıp aklımı bulandırıyo.şuan eşim çok acı çekiyor ayrılma diye ne süprizler yapıyor eminim ben eroldan ayrılırsam eşimle çok güzel bir zaman beni bekliyor fakat diyorumki ya erol benimle evlenirse mutlu olursak saçma sapan şeyler biliyorum ama insan yaşıyomuş işte o diziler gibi oluyomuş hayatı
Böyle devam edersen her geçen gün daha kötü olur.Ona değil daha çok olan sana olur.Hem ayrılmıyor hem sen de yanımda kal diyor. Onu aklından çıkarmaya çalış yaşadığının farkına varırsın.Çünkü bu şekilde hayatı kendine de ailene de zehir ediyorsun.O adamın ailesi de ayni sekilde etkileniyor bu durumdan.Eşinle iyi yanlarını bulup evliliğini kurtarmaya çalış. Baktın olmuyor ayrıl ama o adam için değil. Onun kafası rahat oh sen ayrıl benimki belki iki sene belki beş sene sonra diyor.O da ayrılacaksa senden dolayi ayrılmasın.Yuva yikmanin vicdan azabını kaldirabilecek misin?Bende çocuklarına koyamadım inanın kaç defa sabaha kadar ağladım telefon açıp yalvardım bak dedim onların vebalini alamam tamam arkadaş kalalım diyor 2gün sonra karşıma çıkıyor neyapıcağımı bilemiyorum.benim için herşeyi yapmak istiyor ama ya ayrıl yada görüşmeyelim dedim zamanı var diyor beni neden kandırıyor anlamıyorum.çok özledim ailecek vakit geçirmeyi kimse görmesin diye yaşamayı ailemle birlikte olmayı fakat eşime karşı ilgi duyanıyorum tam duyucam karşıma çıkıyor benim beynim tekrar başa sarıyor
Beni kullanıyormu yani?
Bende böyle düşğndüm kaç defa okadar güzel yaşamaya başladıkki pat diye karşıma çıkıp aklımı bulandırıyo.şuan eşim çok acı çekiyor ayrılma diye ne süprizler yapıyor eminim ben eroldan ayrılırsam eşimle çok güzel bir zaman beni bekliyor fakat diyorumki ya erol benimle evlenirse mutlu olursak saçma sapan şeyler biliyorum ama insan yaşıyomuş işte o diziler gibi oluyomuş hayatı
kaç yaşındasın ?
15 yaşındakine sorsan erolun boşanmayacağını bilir.
O mu bu mu diye 2 şık koymuşsunuz.
Normal olanı hiç biri aslında. Boşanmanız ve Erol’la ilişkinizi kesmeniz.
Ama eklemişsiniz de; geliriniz olmadığını
Dolayısıyla siz kendinize sevgili, arkadaş, dost, koca değil sponsor arıyorsunuz
O yüzden bence zengin olanı seçin.
Ahh nasıl vicdanım rahat olabilirki.annemde dedi adam iyi biri olsa zaten yaptığı iyiliği kullanmazdı her iyiliği yapan böyle düşünürmü dedi.seni yöneltmiş kendine dedi.nasıl oldu biliyomusunuz.ilk önce minnet duygusu sonra alışkanlık sonra aşkBöyle devam edersen her geçen gün daha kötü olur.Ona değil daha çok olan sana olur.Hem ayrılmıyor hem sen de yanımda kal diyor. Onu aklından çıkarmaya çalış yaşadığının farkına varırsın.Çünkü bu şekilde hayatı kendine de ailene de zehir ediyorsun.O adamın ailesi de ayni sekilde etkileniyor bu durumdan.Eşinle iyi yanlarını bulup evliliğini kurtarmaya çalış. Baktın olmuyor ayrıl ama o adam için değil. Onun kafası rahat oh sen ayrıl benimki belki iki sene belki beş sene sonra diyor.O da ayrılacaksa senden dolayi ayrılmasın.Yuva yikmanin vicdan azabını kaldirabilecek misin?
Bence de zengin olani secsinO yüzden bence zengin olanı seçin.