• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimmi kocammı?

Bende böyle düşğndüm kaç defa okadar güzel yaşamaya başladıkki pat diye karşıma çıkıp aklımı bulandırıyo.şuan eşim çok acı çekiyor ayrılma diye ne süprizler yapıyor eminim ben eroldan ayrılırsam eşimle çok güzel bir zaman beni bekliyor fakat diyorumki ya erol benimle evlenirse mutlu olursak saçma sapan şeyler biliyorum ama insan yaşıyomuş işte o diziler gibi oluyomuş hayatı
Senin kafa iyice gitmis.

Erolun senle evlenecegi mi dusunuyorsun gercekten?

Lutfen saka ol.

Bende çocuklarına koyamadım inanın kaç defa sabaha kadar ağladım telefon açıp yalvardım bak dedim onların vebalini alamam tamam arkadaş kalalım diyor 2gün sonra karşıma çıkıyor neyapıcağımı bilemiyorum.benim için herşeyi yapmak istiyor ama ya ayrıl yada görüşmeyelim dedim zamanı var diyor beni neden kandırıyor anlamıyorum.çok özledim ailecek vakit geçirmeyi kimse görmesin diye yaşamayı ailemle birlikte olmayı fakat eşime karşı ilgi duyanıyorum tam duyucam karşıma çıkıyor benim beynim tekrar başa sarıyor
Böyle devam edersen her geçen gün daha kötü olur.Ona değil daha çok olan sana olur.Hem ayrılmıyor hem sen de yanımda kal diyor. Onu aklından çıkarmaya çalış yaşadığının farkına varırsın.Çünkü bu şekilde hayatı kendine de ailene de zehir ediyorsun.O adamın ailesi de ayni sekilde etkileniyor bu durumdan.Eşinle iyi yanlarını bulup evliliğini kurtarmaya çalış. Baktın olmuyor ayrıl ama o adam için değil. Onun kafası rahat oh sen ayrıl benimki belki iki sene belki beş sene sonra diyor.O da ayrılacaksa senden dolayi ayrılmasın.Yuva yikmanin vicdan azabını kaldirabilecek misin?

Beni kullanıyormu yani?

E yani... Aslında ikiniz de birbirinizi kullanıyorsunuz. Sen onu sevgi açlığını bastırmak için kullanıyorsun o da muhtemelen cinsel açıdan kullanacak seni. Ama çocukların bunu ileride öğrendiğinde senden nefret edebilirler, bir arkadaşım annesinin babasını aldattığını lisedeyken öğrendi şu an kadının yüzüne dahi bakmıyor. Kadın pişmanım dedi yalvardı yakardı ama arkadaşım insan yerine dahi koymuyor kadını. Bir anne için ağır bir durum, o yüzden pişman olacağın adımlar atmamanı tavsiye ederim. Böyle ilişkilerde mutlu son yoktur, bir yerden patlar.

Eröl sana iş bulduysa madem niye annenin evine dönüyorsun, işin gücün varsa ev tutarsın.. boşanmak istiyorsan boşanırsın, evli heriflerden de uzak durursun.. milletin kocasına niye göz dikiyorsunuz ya, adam mı yok.. kaldı ki aynı şeyi sen yaşamışsın, kınamak istemiyorum ama inanılmaz ahlaksız bi toplum olduk.. Allah sonumuzu hayır etsin, Allah seni de ıslah etsin ne diyim..

o adamın karısının çocuklarının suçu ne?neden onlara bunu yapıyorsunuz neden evladınıza bunu yapıyorsunuz?
bırakın o adamı karısına yapan sevgilisine hiç acımadan yapar.
sizi yarı yolda tek başınıza bırakacaktır nezaman mı?karısından ayrılmak için biçtigi süreyi sizinle olan birlikteligine biçti sizinle sonu yok siz onun için bir macera
siz arkadaşları arasında anlatacagı kaçamagısınız kusuruma bakmayın.
eşinizle ayrıl yada devam edin diyemiyorum

Bende böyle düşğndüm kaç defa okadar güzel yaşamaya başladıkki pat diye karşıma çıkıp aklımı bulandırıyo.şuan eşim çok acı çekiyor ayrılma diye ne süprizler yapıyor eminim ben eroldan ayrılırsam eşimle çok güzel bir zaman beni bekliyor fakat diyorumki ya erol benimle evlenirse mutlu olursak saçma sapan şeyler biliyorum ama insan yaşıyomuş işte o diziler gibi oluyomuş hayatı

kaç yaşındasın ?
15 yaşındakine sorsan erolun boşanmayacağını bilir.

Şu aşkı da bi siz yaşıyorsunuz zaten sizin ki aşk tabi.. Allahım sabır ver susuyorum gerçekten diyecek yorum kelime cümle bulamıyorum :işsiz:

O mu bu mu diye 2 şık koymuşsunuz.
Normal olanı hiç biri aslında. Boşanmanız ve Erol’la ilişkinizi kesmeniz.
Ama eklemişsiniz de; geliriniz olmadığını

Dolayısıyla siz kendinize sevgili, arkadaş, dost, koca değil sponsor arıyorsunuz

O yüzden bence zengin olanı seçin.

O mu bu mu diye 2 şık koymuşsunuz.
Normal olanı hiç biri aslında. Boşanmanız ve Erol’la ilişkinizi kesmeniz.
Ama eklemişsiniz de; geliriniz olmadığını

Dolayısıyla siz kendinize sevgili, arkadaş, dost, koca değil sponsor arıyorsunuz

O yüzden bence zengin olanı seçin.

orasını hiç anlamadım erol iş bulmuş ya:işsiz:

Böyle devam edersen her geçen gün daha kötü olur.Ona değil daha çok olan sana olur.Hem ayrılmıyor hem sen de yanımda kal diyor. Onu aklından çıkarmaya çalış yaşadığının farkına varırsın.Çünkü bu şekilde hayatı kendine de ailene de zehir ediyorsun.O adamın ailesi de ayni sekilde etkileniyor bu durumdan.Eşinle iyi yanlarını bulup evliliğini kurtarmaya çalış. Baktın olmuyor ayrıl ama o adam için değil. Onun kafası rahat oh sen ayrıl benimki belki iki sene belki beş sene sonra diyor.O da ayrılacaksa senden dolayi ayrılmasın.Yuva yikmanin vicdan azabını kaldirabilecek misin?
Ahh nasıl vicdanım rahat olabilirki.annemde dedi adam iyi biri olsa zaten yaptığı iyiliği kullanmazdı her iyiliği yapan böyle düşünürmü dedi.seni yöneltmiş kendine dedi.nasıl oldu biliyomusunuz.ilk önce minnet duygusu sonra alışkanlık sonra aşk

Adama evliliğinizdeki sorunu anlatarak duygusal boşlukta olduğunuzu göstermişsiniz ister istemez. O da buradan bana bir şey düşer diyerek sizden faydalanmak için yardım kisvesi altında size sokulup ilginizi çekmeyi başarmış, amacı size yardım değil. Sizin boşanmanızı sağlayıp sizden daha kolay, rahat ve sorunsuz bir şekilde faydalanmak amacında. Yoksa derdi sizin mutsuz evliliğinize üzülüp sizi kendisi mutlu etmek değil! Her ayrılma çabanızda aklınızı çelmeyi başarıyorsa, ayrıldıktan sonra size ulaşmasını engelleyecek ne varsa onu yapın, uzaklaşabiliyorsanız mümkün olduğu kadar uzaklaşın.. Yoksa geri dönemeyeceğiniz yollara girebilirsiniz..

Back
X