- 6 Aralık 2017
- 36
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi Gizem_tasss
-
Hayır bari çocuk ortada kalmasın diyee boşan o zaman madem başkasına aşıksın kocanla niye evli kalmaya devam ediyorsun?
erol boşanmazsa kocadanda olmayayım diye mi?
Asgari ücret herhaldeorasını hiç anlamadım erol iş bulmuş ya
İnşallah gerçek değildir bu yazdıkların. Madem bu kadar cömert iyilik yapmada ailesini düşünmüyor mu?O ailenin ne günahı var?İnşallah gözünün önüne inen perde bir an evvel kalkar.Ahh nasıl vicdanım rahat olabilirki.annemde dedi adam iyi biri olsa zaten yaptığı iyiliği kullanmazdı her iyiliği yapan böyle düşünürmü dedi.seni yöneltmiş kendine dedi.nasıl oldu biliyomusunuz.ilk önce minnet duygusu sonra alışkanlık sonra aşk
Hayır bari çocuk ortada kalmasın diye
Erol’un karısı ne olacak oda gelsinüçünüz bir arada devam edin
İste bunlari bi bayanada yaptiran bi erkek .erkek tarafi namusuyla serefiyle yuvasina sahip ciksaydi kadinda bu yollara girmezdi .kadinlar erkeklerinden emin oldugu surece kolay kolay aldatmazlar.Arkadaşım inan bana kafamı kaldırıp bi erkeğe bile bakmazdım ama kaç defa engel olmaya çalıştım konadığımı yaşıyorum resmen okadar evime düşkün aileme düşkün bir kadındımki en yakın arkadaşım bile inanamıyor eşin itti seni diyor.ne yapıcağımı şaşırdım
Birde hic uzulmuyormusun Erolun karısına?Ona yasattigin bu durum vicdanini sizlatmiyor mu?Üstelik srnde bir ihanet yaşadın..git o zaman esinin seni aldattigi kadinin alnindan öp yada elini öp "büyüksün kumacim"de.".bende senin yolunun yolcusuyum seni anliyorum affettim" de
Ciddiyim bunu yaparsan sana o madalyayi yollayacagim..
Yani ne biliyim az biraz karakter saglamsa kendini taniyorsa yapar dediydim ama evet..umutsuz vakıa..fazla iyimserlik değil mi bu?
erolun karısına niye üzülsün aynı yatağı paylaştığı adama üzülmeyen?
Sayenizde bu okuduklarım beni kendime getiriyor.Kim ne derse haklı.ben zaten her gece huzursuz yatıyorum yatağa.şimdi çocuğumu düşğnmesem ayrılsam doya doya yaşardım aşkımı onunla tatillere giderdim ama ben arada kaldım hem onun ailesine üzülüyorum hem onsuz yapamıyorum hem çocuğa üzülüyorum bu kararsızlık delirticek beniİnşallah gerçek değildir bu yazdıkların. Madem bu kadar cömert iyilik yapmada ailesini düşünmüyor mu?O ailenin ne günahı var?İnşallah gözünün önüne inen perde bir an evvel kalkar.
Sağolun gerçekten anlamıyorlar insanlar dalga geçiceklerine bi akıl verip gerçeği düzgünce söyleseler yaptığım yanlışı daha iyi görücem ama insan çamura bulaşınca işin içinden çıkamıyormuş.kaç defa ağladım ulan aldatmasaydında ozamanlar çabalasaydında senden başkasını düşünmeseydim diyeİste bunlari bi bayanada yaptiran bi erkek .erkek tarafi namusuyla serefiyle yuvasina sahip ciksaydi kadinda bu yollara girmezdi .kadinlar erkeklerinden emin oldugu surece kolay kolay aldatmazlar.
Nasıl güzel konuşmuşsunuz.çocuğum.eşim ben olmadan perişan oldu.çocuklada ilgilenmiyor.inanın kendim için değil çocuğum için denemeyi düşğndüm nasıl yapıcam neyapıcam bilmiyorumBir sürü şey yaşamışsınız zaten.
Artık soracak danışacak bi şey kalmamış.
Sevgilinizden ayrılıp , sizi aldatan ve aldattığınız kocanızla mutlu mesut yaşamayı mı düşünüyorsunuz ?
Ya da diğer ihtimal hala evli olan sevgilinizle ilişkinize devam edip eşinizden ayrılmayı mı düşünüyorsunuz ?
Bence her ikisi de mantıksız
Herşeyden önce annesiniz önceliğiniz kocam mı sevgilim mi değil ,
“çocuğunuz” olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?