Sevgilimmi kocammı?

En uzunnnnnn konuları bile muhakkak sabredip okurum.
Ancak
evli sevgilinizin çapkın olup olmadığıyla ilgili satırı görünce dayanamayıp kestim.

Bu rezillikleri dillendirmeye hiç mi utanmıyorsunuz ya?!

İnşallah gerçek değildir bu yazdıkların. Madem bu kadar cömert iyilik yapmada ailesini düşünmüyor mu?O ailenin ne günahı var?İnşallah gözünün önüne inen perde bir an evvel kalkar.

Birde hic uzulmuyormusun Erolun karısına?Ona yasattigin bu durum vicdanini sizlatmiyor mu?Üstelik srnde bir ihanet yaşadın..git o zaman esinin seni aldattigi kadinin alnindan öp yada elini öp "büyüksün kumacim"de.".bende senin yolunun yolcusuyum seni anliyorum affettim" de
Ciddiyim bunu yaparsan sana o madalyayi yollayacagim..

İlk başta tazminat davası aç kocanin görüştüğü kadına diyecektim ama sende aynısını yapmışsın. Valla eskiden çok yadırgamıyordum bunları ama artık o kadar duyuyorum ki karı koca birbirini aldatır, kızın en yakın arkadaşı kızın eski sevgilisiyle birlikte olur falan nereye gidiyor dünya.

İki tarafta çocukları bahane ediyor. En azından çocukları sorumluluğunu alıyorsunuz ne güzel. Herkes mutlu olmayı hak eder de evlilik birliği içinde bunların yaşanması evlilik kurumunu öldürmüyor mu?

Konumuza gelirsem çok yakın şahit oldum boşanacam diyen adama güvenme onun ipiyle kuyuya falan inilmez beş ay der 15 sene bekletir. Pişman olur karısı kıymetli olur sende oracıkta ortada kalırsın. İkimizde aynı anda boşanıyorsanız boşanın yoksa güvenme. Bana kalsa o adamdan da ayrıl boşandıktan sonra istediğini yap.

İste bunlari bi bayanada yaptiran bi erkek .erkek tarafi namusuyla serefiyle yuvasina sahip ciksaydi kadinda bu yollara girmezdi .kadinlar erkeklerinden emin oldugu surece kolay kolay aldatmazlar.

fazla iyimserlik değil mi bu?
erolun karısına niye üzülsün aynı yatağı paylaştığı adama üzülmeyen?

İnşallah gerçek değildir bu yazdıkların. Madem bu kadar cömert iyilik yapmada ailesini düşünmüyor mu?O ailenin ne günahı var?İnşallah gözünün önüne inen perde bir an evvel kalkar.
Sayenizde bu okuduklarım beni kendime getiriyor.Kim ne derse haklı.ben zaten her gece huzursuz yatıyorum yatağa.şimdi çocuğumu düşğnmesem ayrılsam doya doya yaşardım aşkımı onunla tatillere giderdim ama ben arada kaldım hem onun ailesine üzülüyorum hem onsuz yapamıyorum hem çocuğa üzülüyorum bu kararsızlık delirticek beni

eşinden şikayet edip kendiside bizzat eşinin karakterine dönüşen bir varlığın beyanatı... eşinizden zerre farkınız yok. zira bir canavarla dahi evli olsanız aldatmanızın haklı bir gerekçesi asla olmaz!!!
aslında ayrılmayın siz ya, bakın ne güzel iki hain birbirinizi bulmuşsunuz, hatta erölüde bırakmayın, misler gibi müthiş bir karakter uyumu ile yaşar gidersiniz. yeterki masum insanlardan uzak durun.
sizin gibi insanları gördükçe CEHENNEM diye bir yerin var oluşundan dolayı şükrediyorum!

İste bunlari bi bayanada yaptiran bi erkek .erkek tarafi namusuyla serefiyle yuvasina sahip ciksaydi kadinda bu yollara girmezdi .kadinlar erkeklerinden emin oldugu surece kolay kolay aldatmazlar.
Sağolun gerçekten anlamıyorlar insanlar dalga geçiceklerine bi akıl verip gerçeği düzgünce söyleseler yaptığım yanlışı daha iyi görücem ama insan çamura bulaşınca işin içinden çıkamıyormuş.kaç defa ağladım ulan aldatmasaydında ozamanlar çabalasaydında senden başkasını düşünmeseydim diye

Bir sürü şey yaşamışsınız zaten.
Artık soracak danışacak bi şey kalmamış.
Sevgilinizden ayrılıp , sizi aldatan ve aldattığınız kocanızla mutlu mesut yaşamayı mı düşünüyorsunuz ?
Ya da diğer ihtimal hala evli olan sevgilinizle ilişkinize devam edip eşinizden ayrılmayı mı düşünüyorsunuz ?
Bence her ikisi de mantıksız
Herşeyden önce annesiniz önceliğiniz kocam mı sevgilim mi değil ,
“çocuğunuz” olmalı.

Hayat sizin gibilere guzel ya kimin eli kimin cebinde koca karisini aldatiyor kadin baskasina asik olmus erol denen her ne zikkimsa kendine metres ariyor bizim balik oltaya tav oluyor her allahim ortalik zina kayniyor

Nasıl güzel konuşmuşsunuz.çocuğum.eşim ben olmadan perişan oldu.çocuklada ilgilenmiyor.inanın kendim için değil çocuğum için denemeyi düşğndüm nasıl yapıcam neyapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…