- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Gizem_tasss
-
Erol mu kocam mi diye düşünmek yerine çocuğunuzun geleceğiyle ilgilenmekle başlayabilirsiniz mesela.Benim çocuğum benim yavrum evde kavgaların içinde büyüyor oda benim yüzümden.kocam yakınlaşmak istedikçe ben saçmalıyorum Allahım ne pisliğimki buna izin verdim nekadar aciMişim ben ya bundan sonra neyapmalıyım çocuğum için ne okur akıl verin
Allah razı olsun inanın aklım başıma iyice geldi.insan kendine yaparmış en büyük kötülüğü zaten kimbilir ben eşini görsem karşımda ağlasaydı kendimden nefret ederdim belkide en büyük vebalde o çocukların vebali hem benim hem onların nasış öderim zaten bu bedeliyargılamıyorum, dalgada geçmedim.
bütün yorumlarım seni kendine getirmek ve kendine bile itiraf edemediklerini yüzüne vurmak üstüne.
Bilmiyorum 2.evliliğimizi yaptığımızda çocuklarında ailesi oluruz diye düşünmüştüm
Bulmuş bileErol kendine metres arıyor net
Anladım kandırdığını ama kendime itiraf edemiyordum.sayenizde çok iyi anladım Allah razı olsunDizilerdeki gibiymiş anlattıklarınız. Aaa çok şaşırdım.
Aşk-ı Erol.
Bence kocanızı seçin. Erol Bey sizi kandırıyor sanırım.
Pisliğim çünkü o kadın gibi pisliğim.ne darkım kaldı nede vicdanım nasıl temizlenir bu vicdan bilmiyorum saçma sapan yaptıklarımKocanızın nikahı altındayken onun soyadıyla, başkasının kocasıyla nasıl birlikte oluyosunuz?
Çocugunuz büyüdügünde bunları öğrenirse yüzüne tükürmez mi
Cocugun kız ise onun yuvasını senin gibi biri yıksa naparsın
Erkekse eşini aldatan bi oğlun olsa ne hissedersin
Empati yapmazsın sen.aldatılmışşın ama o pislik kadın gibi olmuşşun aynı. Senin yaşadıgını başka kadına yasatıyosun.
yediğin dayaklar aklını yitirmene sebep olmuş.Arkadaşlar biliyorum başlık çok tuhaf ama ne olur yardımcı olun.10yıllık evliyim eşim bana son 5yıl içinde tokatta attı.ayrı telefonunuda yakaladım bi sitede kadın arkadaş ararakende yakaladım 8ay öncede bi dul bayanla konuşurken yakaladım.bende tam ameliyat olmuştumki soğukluğunu hissettim ve bunu artaya çıkarttım.neyse arkadaş olarak görüştüğüm bir adam vardı eşimde tanır.biz dertleşmeye falan başladık çok kötü durumdaydım bana yardımcı oldu iş buldu akıl verdi ve kadını ortaya çıkarttım.çıkarttığım gün o kadınla konuşmaya gittim kadın inkar etti fakat banada eşine sor dedi.neyse eve geldim eşim birde dayak attı nasıl görüşürsün o kızla diye.derken ben boşanma davası açtım.arkadaşım dediğim adam yani erollada duygusal olarak yakınlaşmaya başladık.ben normalde kafamı kaldırıp bakmam ama erolun davranışları etkiledi beni benden 10yaş büyük ve evli.çok aşık oldum ona oda bana.yaptığımdan utandım kaç defa ayrıldım benim yaşadığımı başkasına yaşatamam dedim fakat hep karşıma çıktı süprizler yaptı.kaç defa arkadaş kalmayı denedim olmadı.derken kesin ve net olarak ayrıldım.en yakın arkadaşının sevgilisi bana dediki erol çapkındır.sakın ola onun için evliliğini bitirme diye uyardı.fakat hiçbir kadınla ilişkisini falan görmedim.hatta sordum senin için böyle diyorlar diye çok kızdı falan filan.derken eşime soğuk davranmaya başladığımda ve ayrılıcağımı duyduğunda perişan oldu.kendini çok değiştirdi.ev temizliğine yardım ediyo çocuğumuza bakıyor falan.fakat ben eşime karşı birşey hissedemiyorum sırf çocuğum için barıştım ama yapamıyorum.erolla tekrar barıştık.eşimle yapamıyorum diyor.bana sen ayrıl yolumuza bakalım diyor fakat kendi ayrılmıyor.sen ne zaman ayrılıcaksın dediğimde çocuklar için zamanı geldiğinde diyor nezaman diyorum belki 6ay belki 2sene belkide 5yıl diyor ve ben ne yapıcağımı bilmiyorum.aşık olduğum adama güvenip beklemelimiyim yoksa eşimle devammı etmeliyim inanın aklım çok bulanık.maddi olarakta zaten tek başıma nasıl yaparım bilmiyorum.eşime muhtaç yaşıyorum fakat ayrılırsam annemle yaşarız.boşanmak kolaymı evli bi adamdan ümit beklenirmi inanın okadar yoruldumki.bana akıl verin lütfen
kocanı sakın boşama, erol da terkederse açıkta kalırsın,
ikisini idare edebildiğin kadar idare et, erola da önce sen boşan sonra ben de, erol boşanırsa sen de boşanırsın rahat rahat takılırsınız. boşanmazsa elde koca var zaten.
yani şimdi karısından ayrılıp ayrılmayacağı belli olmayan erol için kocanı boşarsan dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma riskin var, hiç gerek yok böyle bir risk almaya.
evet en minnoş cevabı ben yazdım, kendime 10 diğerlerine 0 puan
yaaa çok tatlı bi cevap gerçektenkocanı sakın boşama, erol da terkederse açıkta kalırsın,
ikisini idare edebildiğin kadar idare et, erola da önce sen boşan sonra ben de, erol boşanırsa sen de boşanırsın rahat rahat takılırsınız. boşanmazsa elde koca var zaten.
yani şimdi karısından ayrılıp ayrılmayacağı belli olmayan erol için kocanı boşarsan dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma riskin var, hiç gerek yok böyle bir risk almaya.
Salağın tekiyim ben gerçekten off Allahımsen düşündün. peki kocan kolayca vazgeçecek mi çocuğundan?
sen düşündün. peki erol senin çocuğunu isteyecek mi?
sen düşündün. peki erolun karısı alın çocuklarımı da mutlu aile olun mu diyecek?
hayal dünyasında yaşıyorsun.
erol boşanmayı bile düşünmüyor değil senin çocuğuna baksın.
Erolun karısı seni öğrense de yaşadıgın sehirde seni etiket etse o zaman görürsün senin hakkında ne düşünecek insanlar. Haksızlar mı? Haklılar. Diyecekleri her şeyi yaptın.Pisliğim çünkü o kadın gibi pisliğim.ne darkım kaldı nede vicdanım nasıl temizlenir bu vicdan bilmiyorum saçma sapan yaptıklarım
kocanı sakın boşama, erol da terkederse açıkta kalırsın,
Allahım mı? Hiç ağzına yakışmadıSalağın tekiyim ben gerçekten off Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?