Sevgilimmi kocammı?

Erol mu kocam mi diye düşünmek yerine çocuğunuzun geleceğiyle ilgilenmekle başlayabilirsiniz mesela.
Niyetim asla anneliğinizi yargılamak değil fakat boyle devam ettiğiniz sürece hep yavrunuz zarar görecek.
Ne siz ne esiniz ne de Erol tilkisinin en ufak bi masumiyete sahip değilsiniz gözümde. Ama biraz insaf hem sizin çocuğunuza hem diğer çocuklara yazik.

Kocanızın nikahı altındayken onun soyadıyla, başkasının kocasıyla nasıl birlikte oluyosunuz?
Çocugunuz büyüdügünde bunları öğrenirse yüzüne tükürmez mi
Cocugun kız ise onun yuvasını senin gibi biri yıksa naparsın
Erkekse eşini aldatan bi oğlun olsa ne hissedersin
Empati yapmazsın sen.aldatılmışşın ama o pislik kadın gibi olmuşşun aynı. Senin yaşadıgını başka kadına yasatıyosun.

Saka gibi.. Diyecek soz bulamiyorum malesef.. Elbet zordur amacim yargilamak kinamak degil ama bastan yanlis olan cok fazla hata var. Bence her ikisinden de vazgecin diger adamin da guvenilir hic bi yani yok.

yargılamıyorum, dalgada geçmedim.
bütün yorumlarım seni kendine getirmek ve kendine bile itiraf edemediklerini yüzüne vurmak üstüne.
Allah razı olsun inanın aklım başıma iyice geldi.insan kendine yaparmış en büyük kötülüğü zaten kimbilir ben eşini görsem karşımda ağlasaydı kendimden nefret ederdim belkide en büyük vebalde o çocukların vebali hem benim hem onların nasış öderim zaten bu bedeli

Bilmiyorum 2.evliliğimizi yaptığımızda çocuklarında ailesi oluruz diye düşünmüştüm

sen düşündün. peki kocan kolayca vazgeçecek mi çocuğundan?
sen düşündün. peki erol senin çocuğunu isteyecek mi?
sen düşündün. peki erolun karısı alın çocuklarımı da mutlu aile olun mu diyecek?
hayal dünyasında yaşıyorsun.
erol boşanmayı bile düşünmüyor değil senin çocuğuna baksın.

Dizilerdeki gibiymiş anlattıklarınız. Aaa çok şaşırdım.

Aşk-ı Erol.

Bence kocanızı seçin. Erol Bey sizi kandırıyor sanırım.
Anladım kandırdığını ama kendime itiraf edemiyordum.sayenizde çok iyi anladım Allah razı olsun

Pisliğim çünkü o kadın gibi pisliğim.ne darkım kaldı nede vicdanım nasıl temizlenir bu vicdan bilmiyorum saçma sapan yaptıklarım

yediğin dayaklar aklını yitirmene sebep olmuş.
acilen tedavi ol.

kocanı sakın boşama, erol da terkederse açıkta kalırsın,
ikisini idare edebildiğin kadar idare et, erola da önce sen boşan sonra ben de, erol boşanırsa sen de boşanırsın rahat rahat takılırsınız. boşanmazsa elde koca var zaten.
yani şimdi karısından ayrılıp ayrılmayacağı belli olmayan erol için kocanı boşarsan dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma riskin var, hiç gerek yok böyle bir risk almaya.

evet en minnoş cevabı ben yazdım, kendime 10 diğerlerine 0 puan

Ben oyumu eşinden yana kullanıyorum. Ya eşin ya da hiçbiri.. eroldan bi cacık olmaz

yaaa çok tatlı bi cevap gerçekten benden de sana 10 puan

Salağın tekiyim ben gerçekten off Allahım

Pisliğim çünkü o kadın gibi pisliğim.ne darkım kaldı nede vicdanım nasıl temizlenir bu vicdan bilmiyorum saçma sapan yaptıklarım
Erolun karısı seni öğrense de yaşadıgın sehirde seni etiket etse o zaman görürsün senin hakkında ne düşünecek insanlar. Haksızlar mı? Haklılar. Diyecekleri her şeyi yaptın.

minnoş demesen iyiydi
gıcık kaptım bugün bu kelimeye..

Sendeki nasıl bir mide nasıl kaldırabiliyorsun bunları karakter namına birşey yok mu sende sana yapılan şeyi niye bir hemcinsine yapıyorsun birde ne kadar meraklısın metres olmaya ya aklım almıyor gerçekten hepsini geçtim Rabbim in huzurunda buna nasıl cevap vereceksin ölüm hiç yokmuş gibi yaşamak nedir ben anlamıyorum bunu biri bana açıklasın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…