- Konu Sahibi sutlushake33
-
Araları cinsellikten bozulmuşsa extra kıskanacak bir şey bulmamAnlattığına göre eşinin babasını kaybetmesi,onu cinsellikten soğutup kocasından uzaklaşmasına sebep olmuş. Altta eminim farklı sebepler vardır ama kimse kusurunu yere kilim diye sermezki
AhhhKonuştuğunuz kişilerin adamın ablası ve annesi olduğundan emin misiniz ? Forumda biraz gezinin bence.
Adamın ailesini aile evinde ziyaret edip, adamın evli olduğunu aylar sonra öğrenen üye de var forumda; adamın ablasıyla tanıştığını, o yüzden de evli olamayacağını düşünen ve adamın evli olduğu ortaya çıktıktan sonra tanıştığı kadının da aslında adamın ablası değil de ablası gibi gördüğü biri olduğunu öğrenen üye de.
Kıskançlık değil farklı bir his, yanlış giden olmaması gereken bir şeyler var. Evet biraradalar şuanda,hatta istesem foto atar yattığı yatağı gösterir. Birliktelik yaşamıyor olmaları(ben yanlarında değilim bu yüzden emin degilim) benim bu çarpık ilişkiyi sindirmemi gerektirmiyor. Şimdi sindirme sende tükür gitsin diyeceksin ama çoktan mideye ulaştı tek gayem kusmak (ıyy bu iğrenç oldu sorry)Araları cinsellikten bozulmuşsa extra kıskanacak bir şey bulmam
Evet mantık konuşursa tamda bunları söylerEn verimli caglarinizi 4 yildir sizle evlenmeyi dusunmeyen bir adama harcamissiniz ve harcamaya devam ediyorsunuz.Belki bir kaç sene sonra anne olmak isteseniz de geç kalmış olabilirsiniz.Birakin yaşiniza sizin gibi cocuksuz bir insani sokun hayatiniza derim ben tren kaçmadan
Sizin dediğiniz yöntem sadece filmlerde ve romanlarda işe yarıyor. Yıl 2025, ait olduğunuz yıla geri dönün. Yıllardır sevgililerini gebelik sonlandırmaya zorlayan; gebelik bir şekilde devam ettiyse de çocuğunu nüfusuna almamak için 40 takla atan adamlar var.Evet mantık konuşursa tamda bunları söylerEvlilik düşüncesi yok iki taraftada. Fakat bazen sırf onun bu gidislerine engel olabilmek için şeytan diyor yap bebeği at kollarına hadi gidebiliyorsa gitsin
Aslında yalnızlığı çok severim ,çevremi geniş tutmam. Tek başıma olmaktan keyif alır kitap okur film izler Spor yapardım. Mutluydum kısaca küçük dünyamda. Ama evet sanırım yaş ilerledikçe kahveyi tek içmekten(onsuz)keyif alamaz oldumCiddi bir yalnızlık çekiyorsunuz sanırım
Belki ikili ilişkilerde yeterli değil ama babalık konusunda tam not alır. Benimle 2dk yı gecmeyen görüşmeler yaparken oğluyla 2saate varan TLF görüşmeleri yapar. İnsan şahit olunca Allah baba olsun diyemi yaratmış diyesi geliyorSizin dediğiniz yöntem sadece filmlerde ve romanlarda işe yarıyor. Yıl 2025, ait olduğunuz yıla geri dönün. Yıllardır sevgililerini gebelik sonlandırmaya zorlayan; gebelik bir şekilde devam ettiyse de çocuğunu nüfusuna almamak için 40 takla atan adamlar var.
Gerçekten adamın kırışık buruşuk vücudundan tiksinmeyip buna kaldıysan otur buna tiksin ne diyimKıskançlık değil farklı bir his, yanlış giden olmaması gereken bir şeyler var. Evet biraradalar şuanda,hatta istesem foto atar yattığı yatağı gösterir. Birliktelik yaşamıyor olmaları(ben yanlarında değilim bu yüzden emin degilim) benim bu çarpık ilişkiyi sindirmemi gerektirmiyor. Şimdi sindirme sende tükür gitsin diyeceksin ama çoktan mideye ulaştı tek gayem kusmak (ıyy bu iğrenç oldu sorry)
Eski futbolcu olmasaydı keşke dediğini yapardımGerçekten adamın kırışık buruşuk vücudundan tiksinmeyip buna kaldıysan otur buna tiksin ne diyim
Sadece kör değil dilsiz sağır... Gerçeklere kulaklarını kapatıp,aman kırılmasın diye içindekileride susturan;uyutmayan, yaşamayı unutturan, o da böyle midir diye sorgulayan... Kısaca sessiz yavaş ölüm...aşkın gözü kördür
E bak siz kendınızın ne durumda olduğunun farkındasınız demekki yol yanlış dönün bu yoldanSadece kör değil dilsiz sağır... Gerçeklere kulaklarını kapatıp,aman kırılmasın diye içindekileride susturan;uyutmayan, yaşamayı unutturan, o da böyle midir diye sorgulayan... Kısaca sessiz yavaş ölüm...
Üstüne kitap bile yazarım asıl mesele rotayı belirlemek değil zaten ,asfalta yapışmış sakız gibiyim kipirdayamiyorum...E bak siz kendınızın ne durumda olduğunun farkındasınız demekki yol yanlış dönün bu yoldan
Bazen hayat öyle hissettiriyor ama kitabın sonunda yazarken sende biliyorsun ki öyle değil .Üstüne kitap bile yazarım asıl mesele rotayı belirlemek değil zaten ,asfalta yapışmış sakız gibiyim kipirdayamiyorum...
İnşallah ya teşekkür ederimBazen hayat öyle hissettiriyor ama kitabın sonunda yazarken sende biliyorsun ki öyle değil .
En sağlam yapışkan bile bi yerden sonra çıkar sende çıkarsın istersen merak etme .
İstemekle başlar önce bi siz isteyin bakalım kararlılıkla . İstemeyen kadına kimse yaklaşamaz. Kapıları aralık bırakmayın ama kapatın gitsinİnşallah ya teşekkür ederim
Ay ne kalbi allasen, film gibi roman gibi düşünmeyin. Kendinizi kullandırtmayın bu adama.Her harfinize sonuna kadar katılıyorum. Müsrif değil,yani enazindan bana karşı hiç değil bu güne kadar 1 faturamı Ödemiş değil. Harcamalarının önemli bir kısmını oğlu ve eski model bir aracı için yapar(sık arizalaniyor:) Zaten benimde tek talebim sevgisinin devamlılığı, değer görmek. Altta yatan değersizlik, aldatılmışlık,ihanetler vs bir sürü olumsuz yaşanmışlık birikimim var. Cinsellikte umrumda değil saçımı okşasa yeter. Ki o konuda da aslında yolunda gitmeyen sorunları var ama caktirmiyor gurur yapıyor.
Terazi tabiki bana kaç kurtul parçala yırt at diyor ama kefeye kalbini koysam ortada terazi kalmaz
Her harfinize sonuna kadar katılıyorum. Müsrif değil,yani enazindan bana karşı hiç değil bu güne kadar 1 faturamı Ödemiş değil. Harcamalarının önemli bir kısmını oğlu ve eski model bir aracı için yapar(sık arizalaniyor:) Zaten benimde tek talebim sevgisinin devamlılığı, değer görmek. Altta yatan değersizlik, aldatılmışlık,ihanetler vs bir sürü olumsuz yaşanmışlık birikimim var. Cinsellikte umrumda değil saçımı okşasa yeter. Ki o konuda da aslında yolunda gitmeyen sorunları var ama caktirmiyor gurur yapıyor.
Terazi tabiki bana kaç kurtul parçala yırt at diyor ama kefeye kalbini koysam ortada terazi kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?