Sevgilin Eski eşiyle aynı evde yaşasa ne hissedersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahhh Allah korusun işte o travmayı asla atlatamam. Yani ne bileyim evliyse hâlâ neden senede 2tatilde sadece bir arada olsunlar ki tayin ister biraraya gelirler. Annemde bir ara bazıları böyle aralıklı görüşmeyi sever deyip içimi ürpertmisti zaten

Araları cinsellikten bozulmuşsa extra kıskanacak bir şey bulmam
Kıskançlık değil farklı bir his, yanlış giden olmaması gereken bir şeyler var. Evet biraradalar şuanda,hatta istesem foto atar yattığı yatağı gösterir. Birliktelik yaşamıyor olmaları(ben yanlarında değilim bu yüzden emin degilim) benim bu çarpık ilişkiyi sindirmemi gerektirmiyor. Şimdi sindirme sende tükür gitsin diyeceksin ama çoktan mideye ulaştı tek gayem kusmak (ıyy bu iğrenç oldu sorry)

Evet mantık konuşursa tamda bunları söyler Evlilik düşüncesi yok iki taraftada. Fakat bazen sırf onun bu gidislerine engel olabilmek için şeytan diyor yap bebeği at kollarına hadi gidebiliyorsa gitsin

Evet mantık konuşursa tamda bunları söyler Evlilik düşüncesi yok iki taraftada. Fakat bazen sırf onun bu gidislerine engel olabilmek için şeytan diyor yap bebeği at kollarına hadi gidebiliyorsa gitsin
Sizin dediğiniz yöntem sadece filmlerde ve romanlarda işe yarıyor. Yıl 2025, ait olduğunuz yıla geri dönün. Yıllardır sevgililerini gebelik sonlandırmaya zorlayan; gebelik bir şekilde devam ettiyse de çocuğunu nüfusuna almamak için 40 takla atan adamlar var.

Ciddi bir yalnızlık çekiyorsunuz sanırım
Aslında yalnızlığı çok severim ,çevremi geniş tutmam. Tek başıma olmaktan keyif alır kitap okur film izler Spor yapardım. Mutluydum kısaca küçük dünyamda. Ama evet sanırım yaş ilerledikçe kahveyi tek içmekten(onsuz)keyif alamaz oldum Sosyalleşmeye açık biri olsaydım keşke kabuğumu kiramadim

Son düzenleme:
Belki ikili ilişkilerde yeterli değil ama babalık konusunda tam not alır. Benimle 2dk yı gecmeyen görüşmeler yaparken oğluyla 2saate varan TLF görüşmeleri yapar. İnsan şahit olunca Allah baba olsun diyemi yaratmış diyesi geliyor oğlunun yerinde olmayı hep hayal ettim, hayatında başrol olmak için...

Gerçekten adamın kırışık buruşuk vücudundan tiksinmeyip buna kaldıysan otur buna tiksin ne diyim

Gerçekten adamın kırışık buruşuk vücudundan tiksinmeyip buna kaldıysan otur buna tiksin ne diyim
Eski futbolcu olmasaydı keşke dediğini yapardım Bende görünenle ilgilenirdim bir zamanlar,sonra ne olduysa bende anlamadım hic ilgimi çekmiyor herkesin beğendiği tipler. Konumuza dönersek evet ne içi ne dışı hiçbir albenisi olmayan dip karakter bende Star

E bak siz kendınızın ne durumda olduğunun farkındasınız demekki yol yanlış dönün bu yoldan

Üstüne kitap bile yazarım asıl mesele rotayı belirlemek değil zaten ,asfalta yapışmış sakız gibiyim kipirdayamiyorum...
Bazen hayat öyle hissettiriyor ama kitabın sonunda yazarken sende biliyorsun ki öyle değil .

En sağlam yapışkan bile bi yerden sonra çıkar sende çıkarsın istersen merak etme .

Ay ne kalbi allasen, film gibi roman gibi düşünmeyin. Kendinizi kullandırtmayın bu adama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…