Sevgiline msn şifreni verir misin?

sevgilinize msn şifrenızı verırmısınz?

• Ankete Katılan
    171
Verdim de aldım da.. Giripte benm arkadaşlarımla benimle ilgili birşey hiç konuşmamıştır daha, bende onunkilerle.. Saklımız gizlimiz yok birbirimizden bu yüzden verip almışızdır..

Ben veririm ama onun isteyeceğini sanmam. Ne gerek var ben seni bilyorum diyor zaten. Kendi vermeyi teklif etti bende almadım...

Verilmesinde bi sakınca yok bence. Ben şahsen sevgilimin şifresini biliyorum oda benimkini biliyor. Ben haftada bi kere falan girerim msn'ine, istediğimide silerim. O benimkine ayda yılda bi belki girer =D Zaten listemi biliyor pek bi sorn yok yani bu konuda.

gerekirse, bi durum olursa veririm tabi.
ama durduk yere msn şifremi, cep tlfnumu ne bileyim bu tarz şahsi şeylerimi o istemez, istese de ben vermem :19:
kaldı ki sebepsiz yere bunu benden istemesi de, 'bana güvenmiyo mu' sorusunu getirir aklıma :44:

ne alırım ne de veririm .. tartışma yaşamaya meraklı diilm ..:1:

benim msn de 10küsür kişi ailede 20 küsür kişi de arkadaş listemde vardı.en yakınlarım ve sadece muhabbtim olan kişilerden oluşuyodu.
bunu sevgilim de biliodu..
hastalık derecesnde kıskançtı..sevgisinden değldi kıskançlığı..hastalıktandı.
onun asıl taktığı facebook tu.baştan face şifremi istedi vermedm sorun olcağını düşündüğüm için daha o anda dondurdum face hesabımı..
adından gelsin tabi kavgalar :44:

bi kusurum yoktu çok şükür.kendmden eminim gizledğim hiç bişy de yoktu ama huyunu bildğim içn vermezdm şifremi.
face ten umudu kesince msn şifremi isstedi..ısrar ısrar üstüne ben de dayanamadm verdim..al bak bişy olmadğını görcen nsl olsa didim.

topu topu 30 küsür kişi vardı listemde kızlar inanır mısınız sadece 4 kişi bırakmştı.

biri onunla tanıştırdğım en yakın arkadaşım.
biri kuzenim.
biri abim
bi de kendisi.

görünce şok oldum ve bana güvenmedğnden artık emindim..madem o bana sormadan bu ayılığı yaptı ben de hemen şifremi değiştrdm ve sırf kızgınlığımdan sinirmden face hesabımı açtım

sonra gelsin kavgalar gelsin pişmanlıklar :61:

Back
X