sevgilinin ailesi.

chloris

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
780
682
648
Ankara
merhaba hanımlar :')
aslında çok da bir dert sayılmaz ama, benim içime dert oldu işte. yazmadan rahatlayamayacağım sanırım, içimi dökmem lazım biraz; başınızı şişirirsem şimdiden kusura bakmayın. :oops:
benim 9.5 aydır devam eden bir ilişkim var. arada benim yüzümden büyük kavgalar ettiğimiz, ama iyiyken de çok çok iyi olduğumuz, biraz heyecanlı bir ilişki diyeyim. erkek arkadaşım 29 yaşında, bizim bölümde yüksek lisans yapıyor. ben de aynı bölümde lisans öğrencisiyim, yaşım 24. erkek arkadaşım ailesiyle yaşıyor şu an, bu ara en büyük problemlerimiz de bundan çıkıyor -en azından bana söylendiği kadarı ile. konu şu ki, ne zaman bize gelecek ya da benimle kalacak olsa "ya annem kızar", "babam laf eder", "zaten kaç gündür dışarıdayım", "bugün anneme yardım etmem lazım", "bu akşam yemeğe yetişmem lazım", "annem yok, babama yemek yapmam lazım" gibi bahaneler öne sürüyor. (bu arada ailesi bende kaldığını bilmiyor, erkek arkadaşlarından birinde olacağını söyleyerek geliyor bize, yani ailesinin beni bilip ondan sorun çıkarması gibi bir durum yok). ama sıra arkadaşlarına geldi mi hiç öyle değil. mesela haftaya beraber oynadıkları bir oyunun yeni paketi çıkacak, onun için gidip 2 gece arka arkaya onlarda kalacak. mesela arada kafasına esiyor, kalkıp "eskişehir'e gidiyorum, 1 hafta yokum" diyebiliyor. kaldı ki bu adam, lisans zamanı 7 yıl boyunca ayrı evde yaşamış bir insan. durum böyle olunca ailesini bana karşı bahane olarak kullanıyor gibime geliyor zaman zaman. o yüzden bu konu açıldıkça sinirim tepeme çıkıyor, yanlış tepkiler de verdiğim oluyor. bugün mesela, "sizin kebapçınız olsaydı da her akşam orada yeseydim :D " diye şaka yaptı, ben de "yiyemezdin ki, annen kızardı :( " dedim diye bozuldu bana. n'apayım ama, 30 yaşında adamın hala "annem de annem, babam da babam" diye gezmesi, hala onlardan izin alması çok mu normal? bir de kendisinin benim yaşımda bir erkek kardeşi daha var, o da hem okuyor hem çalışıyor, mesela o gece 3lere 4lere kadar dışarıda da kalsa sorun olmuyor. zaten geç saatlere kadar çalıştığı için her akşam beraber yemek yemeleri gibi bir durum da söz konusu değil. ama beyefendiye gelince "bizim aile yapımız böyle." diyor. ben de evde yalnızım ne zamandır, ev arkadaşım da yok, hazır okullar da tatilken ne bileyim beraber kahvaltı yapalım, gezelim, olmadı evde oturalım o oyununu oynasın, ben bi köşede kitap okuyayım, ama sürekli yalnız kalmayayım istiyorum. daha geçen hafta 2 sene önceki erkek arkadaşım içip içip pencereye dayandı gecenin bir yarısı (ev giriş katta), sonra saatlerce kapıyı çaldı mesela, direkt ona haber verdim sonradan benim başıma iş açılmasın diye. o gün bile ne kadar korktuğumu bildiği halde 2 saat sonra, ben polisi arayıp onlar gelmeyince, öyle gelebildi beyefendi. bugün de reglimin ilk günü, ağrıdan ve duygusallıktan ölüyorum, ağladım 2 saat gitmesin diye, ama neymiş "akşam yemeğe gelirim" demiş. zaten arayıp "ben bugün gelemiyorum" demek çok zor. ben de sinirlendim, "haftaya 2 gece arkadaşlarında kalacaksın ama o sorun olmuyor mu?" deyince, "9 ayda bir de yapayım onu artık!" diye atarlandı bana. halbuki 6 hafta boyunca annemin hastalığı dolayısıyla burada olmadığımda bol bol gitti kaldı onlarda yine. bir şey demedim ben de, ama içime dert oldu işte. koskoca adamın bana böyle bahanelerle gelmesine deli oluyorum. benim ailem bile sorun etmiyor, hatta o yanımda olunca içleri rahat ediyor falan; sanki ilişkimizde erkek tarafı benim. ne bileyim ya, normal mi bu? benim mi şımarıklığım? biz bir de gelecek planları falan yapıyoruz da, bu adam evlenince nasıl olacak acaba? burada okuyorum da hep "eşim çok aileci" filan diye, gözüm korkuyor. hoş, bizim evleneceğimiz de çok şüpheli ya gerçi. :kahve: ne bileyim, kafamda deli sorular... anlattım rahatladım en azından biraz. :KK51:

Sürekli plan yapman fark etmeden de olsa birlikte vakit geçirmek için baskı yapman ters tepiyor gibi. Biraz geri çekil olacağına varsın.

Fazla uzerine gitme derim ben. Surekli onun yaninda olmasini istersen ailesinden uzaklastiriyorsun gibi gorunur. Adi uzerinde SEVGILI. O seninle kalmak senin evine gelmek icin degil seninle disarida aktiviteler yapmak icin var

bişey diyebilir miyim kızma ama sanki sen erkek o bayan rolüne bürünmüş gibi ... bu da size zarar verebilir
yok yahu niye kızayım :') ben de diyorum ya işte. :( maalesef öyle galiba.
Aklın varsa evlenme bu adamla nefesini bile izinle alıyordur bu yaşında
ya işte kardeşi için de aynı standartlar geçerli olsa anlayacağım bir yere kadar da.. 30 yaşında adam yahu. :/
Adam seni oyaliyor bence. Cani isterse gelip cani istemezse arazi oluyor. Anne baba hikaye ,otuz yasindaki adam sonucta.
onu ben de düşünmüyor değilim bazen. :( emin olabilsem bir de..
Sonra herşeyi bizden bekliyorlar ...yakında biz onları istemeye gideceğiz :oha:
ahahahah bizde öyle olacak gibi duruyor zaten. :D :D
Sürekli olan yapman fark etmedende olsa birlikte vakit geçirmek için baskı yapman ters tepiyor gibi. Biraz geri çekil olacağına varsın.
keşke yapabilsem onu ya. :( hep diyorum "bir daha çağırmıcam, kal demicem" diye, yapamıyorum yine. :( yalnız kalmaktan o kadar bunaldım ki. aklıma kötü kötü şeyler geliyor hep. :(
o gün bile ne kadar korktuğumu bildiği halde 2 saat sonra, ben polisi arayıp onlar gelmeyince, öyle gelebildi beyefendi.

bu cümleden sonra kurtarilabilir br yan göremedm ben
haklısınız sanırım.. :/ bir keresinde de bayılıp kafamı çarptığımda, evde arkadaşı olduğu için saatler sonra gelmişti, o arada da mesaj bile atmamıştı. o konuyu da açmıştım burada hatta. :')

Hiç hiç normal değil tavırları ...
Seni seviyor mu bilemem ama değer vermediği kesin.
Kendim çok benzer şeyleri yaşadım , maalesef .
Ordan biliyorum.
Bas tekmeyi ...
AAaaayy aklıma geldiii sinir oldummm

aslında çok da bir dert sayılmaz ama, benim içime dert oldu işte. yazmadan rahatlayamayacağım sanırım, içimi dökmem lazım biraz; başınızı şişirirsem şimdiden kusura bakmayın. :oops:
benim 9.5 aydır devam eden bir ilişkim var. arada benim yüzümden büyük kavgalar ettiğimiz, ama iyiyken de çok çok iyi olduğumuz, biraz heyecanlı bir ilişki diyeyim. erkek arkadaşım 29 yaşında, bizim bölümde yüksek lisans yapıyor. ben de aynı bölümde lisans öğrencisiyim, yaşım 24. erkek arkadaşım ailesiyle yaşıyor şu an, bu ara en büyük problemlerimiz de bundan çıkıyor -en azından bana söylendiği kadarı ile. konu şu ki, ne zaman bize gelecek ya da benimle kalacak olsa "ya annem kızar", "babam laf eder", "zaten kaç gündür dışarıdayım", "bugün anneme yardım etmem lazım", "bu akşam yemeğe yetişmem lazım", "annem yok, babama yemek yapmam lazım" gibi bahaneler öne sürüyor. (bu arada ailesi bende kaldığını bilmiyor, erkek arkadaşlarından birinde olacağını söyleyerek geliyor bize, yani ailesinin beni bilip ondan sorun çıkarması gibi bir durum yok). ama sıra arkadaşlarına geldi mi hiç öyle değil. mesela haftaya beraber oynadıkları bir oyunun yeni paketi çıkacak, onun için gidip 2 gece arka arkaya onlarda kalacak. mesela arada kafasına esiyor, kalkıp "eskişehir'e gidiyorum, 1 hafta yokum" diyebiliyor. kaldı ki bu adam, lisans zamanı 7 yıl boyunca ayrı evde yaşamış bir insan. durum böyle olunca ailesini bana karşı bahane olarak kullanıyor gibime geliyor zaman zaman. o yüzden bu konu açıldıkça sinirim tepeme çıkıyor, yanlış tepkiler de verdiğim oluyor. bugün mesela, "sizin kebapçınız olsaydı da her akşam orada yeseydim :KK70: " diye şaka yaptı, ben de "yiyemezdin ki, annen kızardı :KK43: " dedim diye bozuldu bana. n'apayım ama, 30 yaşında adamın hala "annem de annem, babam da babam" diye gezmesi, hala onlardan izin alması çok mu normal? bir de kendisinin benim yaşımda bir erkek kardeşi daha var, o da hem okuyor hem çalışıyor, mesela o gece 3lere 4lere kadar dışarıda da kalsa sorun olmuyor. zaten geç saatlere kadar çalıştığı için her akşam beraber yemek yemeleri gibi bir durum da söz konusu değil. ama beyefendiye gelince "bizim aile yapımız böyle." diyor. ben de evde yalnızım ne zamandır, ev arkadaşım da yok, hazır okullar da tatilken ne bileyim beraber kahvaltı yapalım, gezelim, olmadı evde oturalım o oyununu oynasın, ben bi köşede kitap okuyayım, ama sürekli yalnız kalmayayım istiyorum. daha geçen hafta 2 sene önceki erkek arkadaşım içip içip pencereye dayandı gecenin bir yarısı (ev giriş katta), sonra saatlerce kapıyı çaldı mesela, direkt ona haber verdim sonradan benim başıma iş açılmasın diye. o gün bile ne kadar korktuğumu bildiği halde 2 saat sonra, ben polisi arayıp onlar gelmeyince, öyle gelebildi beyefendi. bugün de reglimin ilk günü, ağrıdan ve duygusallıktan ölüyorum, ağladım 2 saat gitmesin diye, ama neymiş "akşam yemeğe gelirim" demiş. zaten arayıp "ben bugün gelemiyorum" demek çok zor. ben de sinirlendim, "haftaya 2 gece arkadaşlarında kalacaksın ama o sorun olmuyor mu?" deyince, "9 ayda bir de yapayım onu artık!" diye atarlandı bana. halbuki 6 hafta boyunca annemin hastalığı dolayısıyla burada olmadığımda bol bol gitti kaldı onlarda yine. bir şey demedim ben de, ama içime dert oldu işte. koskoca adamın bana böyle bahanelerle gelmesine deli oluyorum. benim ailem bile sorun etmiyor, hatta o yanımda olunca içleri rahat ediyor falan; sanki ilişkimizde erkek tarafı benim. ne bileyim ya, normal mi bu? benim mi şımarıklığım? biz bir de gelecek planları falan yapıyoruz da, bu adam evlenince nasıl olacak acaba? burada okuyorum da hep "eşim çok aileci" filan diye, gözüm korkuyor. hoş, bizim evleneceğimiz de çok şüpheli ya gerçi. :kahve: ne bileyim, kafamda deli sorular... anlattım rahatladım en azından biraz. :KK51:
Hic mi arkadasin yok? Hadi birden bire terketti seni, ne yapacaksin o zaman? Hayatini bu adama kanalize etme, bence de yanina gelmemek icin bahaneler buluyor gibi geliyor, yine de sen bu adamdan baskalari ile sosyalles, kiz arkadaslarin gelsin evine, sen onlara git, disari cikin, bu adamdan bi cacik olmaz

Hiç hiç normal değil tavırları ...
Seni seviyor mu bilemem ama değer vermediği kesin.
Kendim çok benzer şeyleri yaşadım , maalesef .
Ordan biliyorum.
Bas tekmeyi ...
AAaaayy aklıma geldiii sinir oldummm
sevmek ile değer vermek eş değerdir. insan sevdiklerine değer verir. ee değer vermiyor ki konu sahibinin erkek arkadaşı sevdiği muamma

İsine geldigi gibi davraniyor..
Fazla uzerine gitme derim ben. Surekli onun yaninda olmasini istersen ailesinden uzaklastiriyorsun gibi gorunur. Adi uzerinde SEVGILI. O seninle kalmak senin evine gelmek icin degil seninle disarida aktiviteler yapmak icin var
onu yapıyor olsak ona da varım. ama dışarıda da bir şey yaptığımız yok ki. şu 9 ayda toplasan 3 defa baş başa dışarı çıkmışızdır.
Ana kuzusu ALARMI !
Aynısından bende de vardı .
Ne kadar uzak böylesinden , o kadar iyi !
Böylesinin işine gelen her şeye vakti olur,
Kuzene , arkadaşa vakti olur sana olmaz.
haklısınız galiba. :( diyorum ya, mesele arkadaşları oldu mu vakti hep var..

benim 9.5 aydır devam eden bir ilişkim var. arada benim yüzümden büyük kavgalar ettiğimiz, ama iyiyken de çok çok iyi olduğumuz, biraz heyecanlı bir ilişki diyeyim. erkek arkadaşım 29 yaşında, bizim bölümde yüksek lisans yapıyor. ben de aynı bölümde lisans öğrencisiyim, yaşım 24. erkek arkadaşım ailesiyle yaşıyor şu an, bu ara en büyük problemlerimiz de bundan çıkıyor -en azından bana söylendiği kadarı ile. konu şu ki, ne zaman bize gelecek ya da benimle kalacak olsa "ya annem kızar", "babam laf eder", "zaten kaç gündür dışarıdayım", "bugün anneme yardım etmem lazım", "bu akşam yemeğe yetişmem lazım", "annem yok, babama yemek yapmam lazım" gibi bahaneler öne sürüyor. (bu arada ailesi bende kaldığını bilmiyor, erkek arkadaşlarından birinde olacağını söyleyerek geliyor bize, yani ailesinin beni bilip ondan sorun çıkarması gibi bir durum yok). ama sıra arkadaşlarına geldi mi hiç öyle değil. mesela haftaya beraber oynadıkları bir oyunun yeni paketi çıkacak, onun için gidip 2 gece arka arkaya onlarda kalacak. mesela arada kafasına esiyor, kalkıp "eskişehir'e gidiyorum, 1 hafta yokum" diyebiliyor. kaldı ki bu adam, lisans zamanı 7 yıl boyunca ayrı evde yaşamış bir insan. durum böyle olunca ailesini bana karşı bahane olarak kullanıyor gibime geliyor zaman zaman. o yüzden bu konu açıldıkça sinirim tepeme çıkıyor, yanlış tepkiler de verdiğim oluyor. bugün mesela, "sizin kebapçınız olsaydı da her akşam orada yeseydim :KK70: " diye şaka yaptı, ben de "yiyemezdin ki, annen kızardı :KK43: " dedim diye bozuldu bana. n'apayım ama, 30 yaşında adamın hala "annem de annem, babam da babam" diye gezmesi, hala onlardan izin alması çok mu normal? bir de kendisinin benim yaşımda bir erkek kardeşi daha var, o da hem okuyor hem çalışıyor, mesela o gece 3lere 4lere kadar dışarıda da kalsa sorun olmuyor. zaten geç saatlere kadar çalıştığı için her akşam beraber yemek yemeleri gibi bir durum da söz konusu değil. ama beyefendiye gelince "bizim aile yapımız böyle." diyor. ben de evde yalnızım ne zamandır, ev arkadaşım da yok, hazır okullar da tatilken ne bileyim beraber kahvaltı yapalım, gezelim, olmadı evde oturalım o oyununu oynasın, ben bi köşede kitap okuyayım, ama sürekli yalnız kalmayayım istiyorum. daha geçen hafta 2 sene önceki erkek arkadaşım içip içip pencereye dayandı gecenin bir yarısı (ev giriş katta), sonra saatlerce kapıyı çaldı mesela, direkt ona haber verdim sonradan benim başıma iş açılmasın diye. o gün bile ne kadar korktuğumu bildiği halde 2 saat sonra, ben polisi arayıp onlar gelmeyince, öyle gelebildi beyefendi. bugün de reglimin ilk günü, ağrıdan ve duygusallıktan ölüyorum, ağladım 2 saat gitmesin diye, ama neymiş "akşam yemeğe gelirim" demiş. zaten arayıp "ben bugün gelemiyorum" demek çok zor. ben de sinirlendim, "haftaya 2 gece arkadaşlarında kalacaksın ama o sorun olmuyor mu?" deyince, "9 ayda bir de yapayım onu artık!" diye atarlandı bana. halbuki 6 hafta boyunca annemin hastalığı dolayısıyla burada olmadığımda bol bol gitti kaldı onlarda yine. bir şey demedim ben de, ama içime dert oldu işte. koskoca adamın bana böyle bahanelerle gelmesine deli oluyorum. benim ailem bile sorun etmiyor, hatta o yanımda olunca içleri rahat ediyor falan; sanki ilişkimizde erkek tarafı benim. ne bileyim ya, normal mi bu? benim mi şımarıklığım? biz bir de gelecek planları falan yapıyoruz da, bu adam evlenince nasıl olacak acaba? burada okuyorum da hep "eşim çok aileci" filan diye, gözüm korkuyor. hoş, bizim evleneceğimiz de çok şüpheli ya gerçi. :kahve: ne bileyim, kafamda deli sorular... anlattım rahatladım en azından biraz. :KK51:

sevgilin cok annecimi onu bilemiycem ama sen biraz baskicisinin bu cok acik.
daha sevgilisiniz, ve 9 ay cokda uzun bir zmn degil, niye evli gibi yasamak istiyorsunki? beraber kahvalti yapin ama gidin disarda yapin, gezin tozun, bisiklet surun, sahilde dolasin.
o evde oyununu oynasin bende kitabimi okuyayim? hayatimda cok nadir duydugum sacma cumlelerden, cok ciddiyim bak.
ne yapacaksin evde oyun oynayan sevgiliyi, hadi beraber oynayalim desen bi yere kadar.
evlenincede evde oturup oyun oynuo diye kizarsin.
bence biraz rahat birak, hergun gorusmedende yasayabilirsiniz.
ayrica kendine baska arkadaslarda edinebilirsin, tek hayatin sevgiline odaklanmadi bunu unutma.

yok yahu niye kızayım :') ben de diyorum ya işte. :KK43: maalesef öyle galiba.

ya işte kardeşi için de aynı standartlar geçerli olsa anlayacağım bir yere kadar da.. 30 yaşında adam yahu. :/

onu ben de düşünmüyor değilim bazen. :KK43: emin olabilsem bir de..

ahahahah bizde öyle olacak gibi duruyor zaten. :KK70: :KK70:

keşke yapabilsem onu ya. :KK43: hep diyorum "bir daha çağırmıcam, kal demicem" diye, yapamıyorum yine. :KK43: yalnız kalmaktan o kadar bunaldım ki. aklıma kötü kötü şeyler geliyor hep. :KK43:

haklısınız sanırım.. :/ bir keresinde de bayılıp kafamı çarptığımda, evde arkadaşı olduğu için saatler sonra gelmişti, o arada da mesaj bile atmamıştı. o konuyu da açmıştım burada hatta. :')
sırf o alıntıladığım cümleyi erkek arkadaşıma attım dediği atsın o adamı çöpe oldu

Back
X