Pasta tatlı havalar sıcak olduğu için riskli bence, bozulma ihtimali var.
Öncelikle herkese iyi geceler...
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, sevgilimizin ailesini daha önce dışarda gördünüz, bir kutlama da denk geldiniz, hastaneye geçmiş olsuna da gittiniz ama bu sefer sevgilinizin ailesine mangala davetlisiniz;
1)ne giyersiniz?
2)ne götürürsünüz?
3) anne babasının elini öpmeli miyiz?
4)masaya bulaşığa yardım edilmeli mi?
5)neler konusulmalı?
6)çekingen mi durulmalı?
Ve sorularda cevaplar da siz tecrübeli kk'cılar tarafından artırılabilir:)
Sizden hem yaşadığınız tatlı anılarınızı rica ediyorum , hem de bana fikirlerinizi:)
Dipnot: kıyafet konusunda türbanlı değilim ama baya derli toplu olsun istiyorum
Evine gitme diyenler de yazabilir, tüm fikirlere saygım sonsuz:)
Aktif bır konu olsun lütfen, 5 gün kaldı:))
Ben direkt siz diyorumBen evlilik öncesi gereksiz samimiyet olarak buluyorum bu sevgilinin ailesi ile bir araya gelmeleri vs. Ancak tercih tabii ki. Madem gitmeye karar verdin;
*Normalde giydiğin kıyafetlerinden hem şık hem rahatlarından seçebilirsin.
*Mangal olduğu için karpuz olabilir, içecek olabilir ya da hafif tatlı alınabilir. Ancak havalar sıcak tatlı bayabilir.
*El ben öpmezdim. Sevmem pek. Tokalaşmak daha iyi olur. Anne, kardeş vs ile tokalaşıp bir yandan fazla samimi olmadan yanaklardan öpebilirsin:)
*Bulaşığa kesinlikle yardım etmezdim. Normalde kendi ailemle olunca bile gerekmedikçe bulaşık işlerine girmiyorum. Ancak masanın kurulumunda yardım ederdim, yine abartmadan..
*Hal, hatır karşılıklı sorulur zaten. Konular geçtikçe dahil olurdum. Ama özel bir çabaya gerek yok. Kendin olmalısın.
*Çekingen durmak değil de aradaki seviyeyi de her zaman korumakta fayda var. Hele hele anne, baba gibi kelimeler kullanılmamalı kesinlikle.
ailesi muhafazakar değil muhafazakar olsa seni çağırmazlardı normalde yaz mevsimi tshirtün üstüne yelek giymiyosan giymezsin geneOnu anlatmaya çalıştım aslında , derli toplu demeye çalıştım ilk mesajda :)pantolonun üzerine mutlaka uzun bır sey giymek istiyorum:) aile de muhafazakar zaten normalde olduğumdan açık gidersem garip olur:)
ailesi muhafazakar değil muhafazakar olsa seni çağırmazlardı normalde yaz mevsimi tshirtün üstüne yelek giymiyosan giymezsin gene
Ben de gitmiştimÖncelikle herkese iyi geceler...
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, sevgilimizin ailesini daha önce dışarda gördünüz, bir kutlama da denk geldiniz, hastaneye geçmiş olsuna da gittiniz ama bu sefer sevgilinizin ailesine mangala davetlisiniz;
1)ne giyersiniz?
2)ne götürürsünüz?
3) anne babasının elini öpmeli miyiz?
4)masaya bulaşığa yardım edilmeli mi?
5)neler konusulmalı?
6)çekingen mi durulmalı?
Ve sorularda cevaplar da siz tecrübeli kk'cılar tarafından artırılabilir:)
Sizden hem yaşadığınız tatlı anılarınızı rica ediyorum , hem de bana fikirlerinizi:)
Dipnot: kıyafet konusunda türbanlı değilim ama baya derli toplu olsun istiyorum
Evine gitme diyenler de yazabilir, tüm fikirlere saygım sonsuz:)
Aktif bır konu olsun lütfen, 5 gün kaldı:))
Ben de gitmiştim
Kot şık bir bluz ve topuklu ayakkabı giydim
Giderken tatlı aldım
Yardım etmek istedim sen elleme dediler
Ben d eellemedim
Çook asırı iyi olmaya calısma
Evlenirseniz gelin cok değişti derler
Çiçek almayinNasıl geçmişti? Ne kadar oturdunuz :)
Bende tatlı çiçek ikilisini ya da sadece tatlı dusunuyorum.
Şık bir bluz bulsam bende çok iyi olur :)
Çiçek almayin
Ben baya oturduum
4-5 saat
Cok güzel gecmısti
Şıanda kendilerinden nefret ediyorum:)))
Yok canım soylemedilerÇiçek kötü mü olur kı? Annesi sever diye düşünmüştüm kadınlar malum:)
Ben de ıkı saat içinde kaçayım dıyorum ama mangal muhabbeti uzun surer sanırım:)
Muhtemelen evlenirsek ben de nefret ederim :) peki bize geldi diye laf söylediler sonradan?
Bence ciddiyseniz gidilmesinde bir sorun yok, ben olsam masa kurma bulaşık vs gibi konularda yardım eder, anne ve babasının elinide öperdim. Sonuçta sevdiğin adamın anne babası öpsen zararına olmayacak..
Ne giymeliye gelirse havalar çok sıcak yahu ben senin yerinde olsam etekli kombin yapardım. Şimdiden kolay gelsin bizi haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?