Sevgilinin aldatması

Saf misin bir de adamın bakiciligini mi yapacaksin??
Zaten yoğun bakımda, varlığını bilmiyordur bile ne kendini yoracaksin ki?
Allah karşına çıkarmış işte, az kaldı bir de bu adamın hasta nazını,o psikolojisini - sorunlarını çekecektin. Gitsin kimle düşüp kalktiysa onlara baktırsin kendini.
Vicdanlı bir insanimdir ama böylelerine asla acımam . Seni salak yerine koyarken düşünseydi

İstesemde samimi davranamam ki hayatımın hayal kırıklığını yaşattı bana sadece insanlık için yapıcam bunu
Ya nesi insanlık görevi. Adam zaten yoğun bakımda. Anası var başında babası var. Orada sen fazlalık gibi takılıyorsun işin ozunde.
Kendi odaya cikinca da annesi olacak başında, babası olacak. Refakat etsen kalabilir misin meçhul.
Hastanede sana hiç ihtiyaç yok ki. Kendi kendine iş buluyorsun.

Bence birak rezilligi de diger kiz yapsin.
Diger kiz konuyu acmis olsaydi ona da birak rezilligi diger kiz yapsin derdim sjsjks
Ay baska derdin mi yok, ben sessizce uzaklasirdim. O kadar yok olurdum ki bi hayal mi gordum ben diye dusunurdu. Yok ol. Oturup ne konuscan sen beni aldatmissin rezil kopek puu
Ee sonra? Amaaan...

Sizden önce öbür kız söyler zaten, hiç kendinizi küçük düşürmeyin. Asil bir şekilde tamamen sırra kadem basın. Sanki yüzleştiğiniz zaman utanacak. Utanacak adam zaten ihanet etmez. Bir de sizle üç yıl, o kızla beş aydır sevgili. Bu sizin bildiğiniz kısım.
Bir de bilmedikleriniz varsa?

Sizden önce öbür kız söyler zaten, hiç kendinizi küçük düşürmeyin. Asil bir şekilde tamamen sırra kadem basın. Sanki yüzleştiğiniz zaman utanacak. Utanacak adam zaten ihanet etmez. Bir de sizle üç yıl, o kızla beş aydır sevgili. Bu sizin bildiğiniz kısım.
Bir de bilmedikleriniz varsa?
Ki kesin var.

Sevgilim bir motor kazası geçirdi ve iki aydır yoğun bakımda ben dün onun beni aldattığını tesadüfen öğrendim. Takipçilerine bakarken tek ortak arkadaşımın sevgilim olduğu bi kızın heseabını buldum ve kızın hesabı açık olduğu için hikayesine bakmak istedim sonra kız mesaj attı sordum sevgilimi nerden tanıyorsun diye kim senin sevgilin dedi söyledim şaşırdı biz 5 aydır sevgiliyiz dedi aldatılmışız ikimizde dedi dünyam başıma yıkıldı sanki biz 3 yıldır sevgiliydik elim ayağım titredi kanıt göster dedim kıza ikisinin olduğu bi foto yolladı yazışmalarını yolladı. Biz temmuzun 22 sinde buluşmuştuk onlar 23 ünde buluşmuş baya aldatılmışım anlayacağınız şuan sevgilim olacak karaktersiz yoğun bakımda ve çok büyük bi kaza geçirdiği için normal odaya çıktığında bundan bahsedemem anca taburcu olunca söyleyebilirim ama ben normal odaya çıkınca hiçbişey olmamış gibi davranamam napacağımı bilmiyorum siz olsanız napardınız ? Yüzleşemiyorum da taburcu olduğunda yüzleşicem vurcam yüzüne herşeyi
Bırakın yoğun bakımda mı kalıyor normal odaya mı geçiyor ne hali varsa görsün. Siz annesi değilsiniz ki sağlığını bu kadar dert etmeyin.

İstesemde samimi davranamam ki hayatımın hayal kırıklığını yaşattı bana sadece insanlık için yapıcam bunu
O insanlık görevini zamanında yapmış mı ki? Kendi kul hakkına giriyorsun, önüne bak, asla ve asla muhattap olmaya gelmez o şahıs, kim bilir neler yaşatacaktı sana Allahtan ortaya çıkarmışsın. Onun sadece zihninde, kalbinde o kız varken hemde. Sırra kadem basın asla muhattap olmayın size ihanet eden saygı duymayan birine.

ya bence ağır konuşma bile yapmayın, bana böyle insanlara küfür bile etseniz onunla konuştuğunuz için egosu pohpohlanacak gibi geliyor. ben olsam direkt her yerden silip hayatımdan çıkarırdım, kaybolurdum ortadan. insanlık görevini yapmaktan bahsetmişsiniz, aslında evet size yakışan bu ama bu kişi sizin insanlığınızı hak ediyor mu ki?

İyi b.k yemiş. Çok sinirliyim.
Anlamadığım şey senin neden kaldığın.

Bu herife yüz yüze ayrıldığını söylemek zorunda değilsin. Kanıtları telefonuna al hayatını yaşamaya devam et. O veya ailesinden biri hesap sormaya kalkarsa dan dan anlat. Karşına alıp hesaplaşmayla falan uğraşma.

Back
X