Kardeşimle sevgilim arasında kaldım ne olur yardım edin

Tek kardeşimi kaybedemem demişsiniz.
Peki kardeşiniz neden sizi kaybetmekten korkmuyor?
Sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor mu?
Ablama gerizekalı salak demeyeyim bana küser kaybederim onu neden demiyor?
Bakın bu lafımı kenara yazın. Kardeşiniz ileride birisini bulacak. Ona tek laf ettirmeyecek. Hatta onun için sizi silecek. Bunu hatırlayın olur mu?

Kusura bakmayın ama sevgiliniz kardeşinize öyle bir tepki vermekte çok haklı. 21 Yaşına geldiyse herkese saygı göstermeyi öğrenmeli. Sizde ilişkinize kimseyi müdahale ettirmemeyi öğrenmelisiniz. Empati yaparsanız anlarsınız yani.

Öyleyim

sanırım siz tüm kardeşlerinizle iletişimi kopardınız ne kadar kolay bir hatasında kardeş silmek sizin için
kardeşinizi silmenize gerek yok ki sadece böyle konuşmaması gerektiğini sert bir şekilde söylemeniz lazım hadi onu yapamıyorsanız yumuşak söyleyin ama hatasını anlasın bari, böyle hakaret ederken kardeşiniz ne sizi ne ilişkinizin zarar görebileceğini üzüleceğinizi düşünmüyor farkında mısınız

Merhaba. 6 yıllık ilişkim var. Sevgilimi çok çok seviyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimiz çok zorlu yollardan geçti 1-2 yıla evleneceğiz. Benim sorunum şu. Benim kız kardeşim (21) çok fevri bir insan. Ne dediğini bilmeyen vs. Beraber aynı odada kalıyoruz. Ne zaman telefonla konuşsak kapatın artık ses yapmayın salaklar vs diyor bana küfür ediyor. Sevgilim de sana neden böyle konuşuyor diyor sonra susuyor. Geçen gün tatile gittik ben ve kız kardeşim. Sevgilim de aradı naptınız vs diye o ara valizi kaldırmaya çalışıyordum. Kardeşim kapatın artık gerizekalı valizi taşı tatile geldik her dk konuşmak zorunda değilsiniz dedi. Sevgilim de aşırı sinirlendi ablasının evleneceği insana neden gerizekalı diyor konuşmamıza neden karışıyor vs. Ben de arada kaldım kapattım telefonu. O da sinirle kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini her dk konuşmak zorunda değilsiniz ergenler gibi yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış. Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim. O da özür dilemek için kardeşime yanaştı ama kardeşim engeli kaldırmadı. Şimdi napacağımı bilmiyorum içim içimi yiyor. O senin için kendimi küçültüp özür dilemeye kalktım ama sen hala aynısın beni güçsüz duruma düşürdün benim de gururum var diyor. Affetsem kardeşim bu lafı unutmayacak. İlerde bana gelmek istemeyecek belki de bunun yüzünden. Tek kardeşimden olacağım. Affetmesem ilişkim hiç uğruna bitecek. Fikirleriniz çok önemli benim için…
Sevgilinize çok üzüldüm. Kardeşinizin haksız olduğunu bilmenize rağmen onu tutuyorsunuz. Yazık.

Kardeşiniz ağzına terlikle vurulacak özellikte biri. Benim kardeşim bana gerizekalı diye haykırıp bağıracak ben de ama kardeşimi kaybederim diyeceğim. Vaylar başıma 🙄 ama aslında ben sevgilinizi hatalı buldum. Kendisini kardeşine ezdiren sevgiliden tez vakitte ayrılıp çoktan yoluna bakmaliydi hâlâ daha barışmaya çalışıyor işin rezalet kısmı bu bence🙄

Son düzenleme:
Kardeşin aşırı saygısız ve kaç yıllık ilişkini bitirme nedenine bak.
Üstte de yazılmış bir kaç seneye neden evde kaldım konusu açarsın ki bu kardeşle de zor zaten. Her konuştuğuna saygısızlık yapar sonu da bu olur.

siz böyle bir durumda kardeşinize karşı nasıl susuyorsunuz? bana benden küçük biri bu şekilde davranicak şiddete karşıyım ama net ağzını kırarım. gayette saygı göstermek zorunda. hele ki sevgilimin, eşimin duyacağı şekilde böyle davranıcak? imkansız. ben sevgiliniz yerinde olsam kardeşinize yazmakla filan uğraşmadan sizden ayrılırdım. kardeşine laf geçiremeyen, asıl hakarete susan biri yarın öbür gün her problemde onun ağzına bakar.. bir de adam özür dilemeye filan kalkmış. kardeşinizin ego iyice tavan yapmıştır. ikiniz kardeş kardeş geçinin şimdi.

Merhaba. 6 yıllık ilişkim var. Sevgilimi çok çok seviyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimiz çok zorlu yollardan geçti 1-2 yıla evleneceğiz. Benim sorunum şu. Benim kız kardeşim (21) çok fevri bir insan. Ne dediğini bilmeyen vs. Beraber aynı odada kalıyoruz. Ne zaman telefonla konuşsak kapatın artık ses yapmayın salaklar vs diyor bana küfür ediyor. Sevgilim de sana neden böyle konuşuyor diyor sonra susuyor. Geçen gün tatile gittik ben ve kız kardeşim. Sevgilim de aradı naptınız vs diye o ara valizi kaldırmaya çalışıyordum. Kardeşim kapatın artık gerizekalı valizi taşı tatile geldik her dk konuşmak zorunda değilsiniz dedi. Sevgilim de aşırı sinirlendi ablasının evleneceği insana neden gerizekalı diyor konuşmamıza neden karışıyor vs. Ben de arada kaldım kapattım telefonu. O da sinirle kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini her dk konuşmak zorunda değilsiniz ergenler gibi yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış. Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim. O da özür dilemek için kardeşime yanaştı ama kardeşim engeli kaldırmadı. Şimdi napacağımı bilmiyorum içim içimi yiyor. O senin için kendimi küçültüp özür dilemeye kalktım ama sen hala aynısın beni güçsüz duruma düşürdün benim de gururum var diyor. Affetsem kardeşim bu lafı unutmayacak. İlerde bana gelmek istemeyecek belki de bunun yüzünden. Tek kardeşimden olacağım. Affetmesem ilişkim hiç uğruna bitecek. Fikirleriniz çok önemli benim için…
Iki tane kardesim var, dunyada en sevdigim insanlar kardeslerim diyebilirim ama birakin ciddi iliskime herhangi bir arkadasima bile bu sekilde konusamazlar, musade etmem. Onlar da zaten hadlerini bilirler. Sizin kardesiniz kesinlikle haddini bilmiyor. Ayrica dunyanin en iyi huylu, uysal insanlarindan biriyle evliyim kardeslerim su anda ya da oncesinde bu sekilde davranmis olsaydi kesseler ozur dilemezdi. Gun icinde cok fazla konusuyor olabilirsiniz, bu yuzden kardesinizle olan programiniz aksiyor olabilir yine de kardeşe laf soylemek dusmez hele bu sekilde. Size terbiyeli bir sekilde sikayetini iletse, hayatinizdaki insana yansitmadan hallederdiniz. Bence kardesiniz haddini bilsin biraz, 21 yasindan sonra o iletisimi kurmaniz zor olabilir ama ilerde daha buyuk sorunlar yasarsiniz.

İki kız kardeşim var bu nasıl abla kardeş ilişkisi Allah aşkına . Aranızda saygı yok resmen . Sevgiliniz iyi bile tahammül etmiş . Siz boş verin sevgiliyi falan kardesiniz evlenir kocisiyle ilgili ağzını actirmaz o zaman pişmanlıktan yerlere atarsınız kendinizi
Gorumcem tam konu sahibinin kardesi gibi haddini bilmezin teki, bana yaptigi terbiyesizlikler yuzunden abisini kaybetti gibi bir sey oldu. Su an kendi eşine öte kay diyemez kimse, gelin ben degilim de gorumcenin eşi sanki oyle bir nazlama, oyle bir gozunun icine bakma :D Halbuki bana yaptigi terbiyesizliklere esim, esimin ailesi aylarca goz yummustu, en sonunda patladi.

Gorumcem tam konu sahibinin kardesi gibi haddini bilmezin teki, bana yaptigi terbiyesizlikler yuzunden abisini kaybetti gibi bir sey oldu. Su an kendi eşine öte kay diyemez kimse, gelin ben degilim de gorumcenin eşi sanki oyle bir nazlama, oyle bir gozunun icine bakma :D Halbuki bana yaptigi terbiyesizliklere esim, esimin ailesi aylarca goz yummustu, en sonunda patladi.
Böyle saygisizlar kendi eşlerine gelince sus pus olurlar zaten hiç şaşırmadım . Konu sahibi gibi insanlar da yanlız kalmaya mahkum

Iki tane kardesim var, dunyada en sevdigim insanlar kardeslerim diyebilirim ama birakin ciddi iliskime herhangi bir arkadasima bile bu sekilde konusamazlar, musade etmem. Onlar da zaten hadlerini bilirler. Sizin kardesiniz kesinlikle haddini bilmiyor. Ayrica dunyanin en iyi huylu, uysal insanlarindan biriyle evliyim kardeslerim su anda ya da oncesinde bu sekilde davranmis olsaydi kesseler ozur dilemezdi. Gun icinde cok fazla konusuyor olabilirsiniz, bu yuzden kardesinizle olan programiniz aksiyor olabilir yine de kardeşe laf soylemek dusmez hele bu sekilde. Size terbiyeli bir sekilde sikayetini iletse, hayatinizdaki insana yansitmadan hallederdiniz. Bence kardesiniz haddini bilsin biraz, 21 yasindan sonra o iletisimi kurmaniz zor olabilir ama ilerde daha buyuk sorunlar yasarsiniz.
Çok konuşuyor olabiliriz haklısınız bundan sonra onun yanında az konuşacağım. Ve umarım bir daha cesaret etmez böyle bir şeye. Bundan sonrası için tavsiyeniz var mı?

Kimse senin nerde ne yapacağını bilmeyen ne konuşacağını bilmeyen saçma davranışlarına katlanmak zorunda değil inşallah aklı başına gelir çocuğun da barışmazsınız

Bence adam çok iyi yapmış mesaj atıp hakaret etmekle. Biraz empati yapar mısın ? Onun kardeşi sana sürekli gerizekalı salak dese eyvallah mı dersin ? Kardeşinin çok ağır bir terbiyeye ihtiyacı var. Yanlış kişinin tarafındasın

Yalnız değilim sevgilim her şeye rağmen yanımda merak etmeyin siz
Ay hani biralmistiniz sevgiliniz değildi . Sevgiliniz olsa bile kusura bakmayın adam kardeşinizin dediği gibi gerizekalı değilse eninde sonunda sizi terk eder .

Kardeşiniz çok terbiyesiz bence adam haklı sizi seviyor diye kardeşinizin hakaretlerini çekecek değil.görümceniz olsa size bu lafları saysa sizin sevgilinizde tepki göstermese ne yapcaktınız?hem evleniceğim diyorsunuz hemde adamı şimdiden ezdirip denge kuramıyorsunuz.adamda patlamış artık ne bekliyorsunuz?iyide yapmış sizden kurtulmuş.

Burada rolleri değiştirip bir düşünürseniz olayın terbiyesizliğini anlarsınız. Erkek arkadaşınızın kız kardeşi size durduk yere böyle hakaretler etse tepkiniz ne olurdu ? Ya da aynı şeyi siz kardeşinizin sevgilisine yapsanız acaba o da ilişkisini böyle bitirir miydi yoksa “sen benimle ve benim sevgilimle nasıl böyle konuşursun” diye canınıza mı okurdu ? Herkes haddini bilmeli bence. Yaşı küçükte değil üstelik.

Back
X