Konuyla alakası yok ama muavin olan çocuk mu bu sevgilin :)
Ben de kayınvalideme Nişan yapılana kadar herhangi bir hitap kullanmadım nişan olduğu gün anne dedim
Kızlar herkese hayırlı akşamlar,
Belki derdin bumu diyeceksiniz ama ben sizden akıl almak istiyorum. Erkek arkadaşımın annesi ile bir kac kere konustuk fakat hitap olarak bir kelime kullanmadim. Bugun halini hatrini sormak icin mesaj yazacagim ama hitap sekli bulamiyorum kendime. Yaşı biraz genc, abla teyze bana cok mahalle agzi gibi geliyor. Ne diyorsunuz? Akıl verin mesaj atayım şu kadına ne olursunuz..
Haha kesinlikleX hanım da çok aşkı memnu vari değil mi ya
Mesaj atmadim iyi kide atmamisim. Kadinla 1 gün sonrası takistik. Vallahi simdi anladim bu kaynana kiskanc davranislarini..
Ne oldu ki?Mesaj atmadim iyi kide atmamisim. Kadinla 1 gün sonrası takistik. Vallahi simdi anladim bu kaynana kiskanc davranislarini..
Siz muavinle çıkıyordunuz değil mi? Konunuz zaman zaman geliyor aklıma:)
Kızlar herkese hayırlı akşamlar,
Belki derdin bumu diyeceksiniz ama ben sizden akıl almak istiyorum. Erkek arkadaşımın annesi ile bir kac kere konustuk fakat hitap olarak bir kelime kullanmadim. Bugun halini hatrini sormak icin mesaj yazacagim ama hitap sekli bulamiyorum kendime. Yaşı biraz genc, abla teyze bana cok mahalle agzi gibi geliyor. Ne diyorsunuz? Akıl verin mesaj atayım şu kadına ne olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?