Sevgilinin annesine hitap şekli

Sizli bizli ol .Saygın ol.Sonra gir abla- hala işlerine.Önce samimiyetiyle bi kazansin o duvari aşmayi. Mesafe şart.

Bence hiç mesaj yazmaya gerek yok.Gelecekte kv olcaksa el verir kol kaptırırsın. Biraz mesafeli dur ki senden çekinsin öyle oğlumun evi diye zırt pırt gelip her şeye burnunu sokmasın. Mesafe sonradan konulmaz baştan yakın olmamak gerek.

Şahsen ben kv me kına gecemde hala x teyze dedim.ertesi gün nikah kıyıldı x anne oldu.bilinçli yaptığım bişey değildi ama çok iyi yapmışım.Herkese de tavsiye ederim.Hoş buna rağmen düğünden sonra bizimle birlikte evimize kadar geldi çay çorba içti öyle gitti utanmasa gerdeğe de gircekti

ılla ısmını kullanmak zorundamısınız
merhaba nasılsınız dıyebılırsınız x hanım x teyze x abla nasılsınız demek yerıne
sımdı ne desenız oyle kalır evlılık durumu olunca agız alıskanlıgı kalıyor :) bende oyuzden kayınvalıdemle konusurken dıkkat ederek konustum hıc sıfat takmadım

Teyzenin neresi mahalle ağzı? Yaşı ne kadar genç olursa olsun anne sonuçta abla diyecek halin yok o daha komik. Ayrıca daha ne diye hitap edeceğini bilemiyorsan o kadar samimi değilsin demektir. Bu kadar samimi olmadığım birine mesaj atmam. Zamanı gelince mecburen samimiyet kuruluyor zaten, bana kalırsa ne kadar geç o kadar iyi. Hele daha sevgiliyken "X annecim" diye hitap edenler varmış, burada da öyleleri varsa bilesiniz erkek anneleri tarafından "kendini bizim aileye yamama derdinde" diye algılanıyorsunuz.

Mesaj atmadim iyi kide atmamisim. Kadinla 1 gün sonrası takistik. Vallahi simdi anladim bu kaynana kiskanc davranislarini..

Ben 1 yıldır evliyim ve eşimin annesine X hanım diye hitap ediyorum valla. Resmiyse resmî . Zaten başka ülke de yasıyor. Sende o kadar takma kafaya hanım diye başlarsın resmî bulursa kendisi hanım deme, abla yada teyze der.

Merhabalar , Meral teyze en Güzeli bu galiba .

Ee herhalde yazmışsınızdır bu saate kadar ?

Mesaj atmadim iyi kide atmamisim. Kadinla 1 gün sonrası takistik. Vallahi simdi anladim bu kaynana kiskanc davranislarini..

Niye takıştınız? Ne oldu?

(Ben de mahallenin meraklı Melahat teyzesi olayım bu abla-teyze-hanım muhabbetinde)

Doğru senin doğrun içinden ne geliyorsa onu yapmalısın.Ancak en başta hanım diyebilirsiniz

Teyze deyin ya da ismini kullanmadan nasilsiniz vs diye yazin. Ama bence hic bulasmamak daha iyi. Henuz sevgilisiniz, bence gorusurseniz konusun, bayramda mesaj atin yeterli. Gorusmek icin de evine gitmeyin disarda bulusun. Ama yani hicbirini yapmamak en guzeli

mesaj atman çok gereksiz
sevgil,n,n annesi ile neden mesajlasacaksın ki ne alaka yani

siz dersin
nasılsınız , iyimisiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…