- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
ne diyo bu der gibi sevgiliye bakmakpeki anneeee
Ben ne teyze ne anne dedim isimle hitap şeklini kaldır bence nasılsınız,yaparmısınız,bakarmısınız, vb. Hep öle konuştum sende mesela Merhaba nasılsınız iyimisiniz diye msj atabilirsin şimdiKızlar herkese hayırlı akşamlar,
Belki derdin bumu diyeceksiniz ama ben sizden akıl almak istiyorum. Erkek arkadaşımın annesi ile bir kac kere konustuk fakat hitap olarak bir kelime kullanmadim. Bugun halini hatrini sormak icin mesaj yazacagim ama hitap sekli bulamiyorum kendime. Yaşı biraz genc, abla teyze bana cok mahalle agzi gibi geliyor. Ne diyorsunuz? Akıl verin mesaj atayım şu kadına ne olursunuz..
biz teyze diyoruz buralarda. ama sen deme mahalle ağzı olurKızlar herkese hayırlı akşamlar,
Belki derdin bumu diyeceksiniz ama ben sizden akıl almak istiyorum. Erkek arkadaşımın annesi ile bir kac kere konustuk fakat hitap olarak bir kelime kullanmadim. Bugun halini hatrini sormak icin mesaj yazacagim ama hitap sekli bulamiyorum kendime. Yaşı biraz genc, abla teyze bana cok mahalle agzi gibi geliyor. Ne diyorsunuz? Akıl verin mesaj atayım şu kadına ne olursunuz..
Abla uygun olmaz diye düşünüyorumKızlar herkese hayırlı akşamlar,
Al benden de o kadar oldum olsası akrabalık bağım olmayan kişilere teyze amca abi abla vs demeyi sevmedim dememeye çalışırım
Bunun sebebi asla büyük burunlu olmak değil empati şahsen kimsenin bana teyze demesini istemem ben niye diyeyim hanımın suyu mu çıktı hem de çok naif karşındakini yücelten bir sıfat ne o öyle teyze ablaaağğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?