- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
Teyze nin nesi mahalle ağzı. Hem ne olmuş mahallelerimize, sizin yokmu mahalleniz? Heryer mahalle köy bile kalmadı
Şu kadına da mahalle agzi oluyor. Once siz teyze ve ablanin kulturel hitap oldugunu ogrenin bayanKızlar herkese hayırlı akşamlar,
Belki derdin bumu diyeceksiniz ama ben sizden akıl almak istiyorum. Erkek arkadaşımın annesi ile bir kac kere konustuk fakat hitap olarak bir kelime kullanmadim. Bugun halini hatrini sormak icin mesaj yazacagim ama hitap sekli bulamiyorum kendime. Yaşı biraz genc, abla teyze bana cok mahalle agzi gibi geliyor. Ne diyorsunuz? Akıl verin mesaj atayım şu kadına ne olursunuz..
Evet oymuş :)) nerdeeen nereyeKonuyla alakası yok ama muavin olan çocuk mu bu sevgilin :)
Ben de kayınvalideme Nişan yapılana kadar herhangi bir hitap kullanmadım nişan olduğu gün anne dedim
Onada mahalle ağzı der şimdi.Pek sevgili müstakbel kaynanacığım
Onada mahalle ağzı der şimdi.
Kayınvalideciğimmm desin
7 yıllık evliyim, gizli öznem hep “siz”.
Bence “siz” yeterli.
Bu arada hiç mesaj yazmadım, bence gereksiz samimiyet.
(Sizi tenzih ederek anlatıyorum; kardeşimin eski sevgilisi sürekli anneme mesaj atardı; bayram, seyran , anneler günü, 23 nisan...ne aileler tanışmış ne resmiyet var , kız sürekli “annicim, tiyzicim, nasılsınız, iyisiniz inşallah, zart gününüz kutlu olsun, zut gününüz mutlu olsun...” bilmemne. Annem de sürekli “teşekkür ederim, size de eğitim hayatınızda başarılar” derdi hani otur dersine kitabına bak diye, 10 gün sonra “ tiyzicim bugün 23 nisan, neşe doluyor insan...” )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?