Sevgilinin annesine hitap şekli

Bence sevgilinizin annesiyle konusmak su evrede biraz sacma genc kizken bi sevgilim vardi komsumuzun oglu annesiylr hic konusma gereginde bulunmadim o gorunce halimi hatrimi sorardi ya da goz goze gelirsek falan ki ona ragmen kadin arkamdan ogluma oldu bitti falan demis bi kibirlenmis cocuk askere giderken aglamistim onlar teklif etti sende bizle yolcu etmeye gel diye sonra arkamdan ben anasiyim bu kadar aglamadim falanlar erkek annesi sonucta arkanizdan bu da ogluma yamanmak icin kirk takla atiyo dedirtmeyin tabi gecti gitti genclik askiydi suan mutlu bir evliligim var esimin annesi oldugu halde asla aramam gereksiz samimiyet insani yalnizca geriyo

Teyze nin nesi mahalle ağzı. Hem ne olmuş mahallelerimize, sizin yokmu mahalleniz? Heryer mahalle köy bile kalmadı

Ya ne alakasi var Allah aşkına? Mahalleye kötü bir lafmı ettim ben simdi? Bende mahallede oturuyorum. Benim sorduğum soru disinda herseye cevap vermissiniz sagolun.

Mahalle ağzı derken? Nerde yaşıyo bu kulübün hatunları gerçekten merak ediyorum.

Şu kadına da mahalle agzi oluyor. Once siz teyze ve ablanin kulturel hitap oldugunu ogrenin bayan

Konuyla alakası yok ama muavin olan çocuk mu bu sevgilin :)
Ben de kayınvalideme Nişan yapılana kadar herhangi bir hitap kullanmadım nişan olduğu gün anne dedim

Ben galiba kv ye sevgili iken teyze diyordum ay ne diyordum hiç hatırlayamadım

Hanim olmaz bence dalga gecer gibi anadolu kadiniysa hos gelmez abla iyidir ya da teyze neden atiyordun ki sms o sizin akraniniz degil erkek arkadasin bir gun goturur pasta tatli yapar gidersin ben olsam birsey demezdim sanirsan hitapsiz cumle kurardim ama resmi de davranislarimla olmazdim evlenince nasil olsa buraya cok konu acacaksin kv sorunsali diye adami elde etmek icin kaleyi icten fet etmeye calisiyoruz sonra mesafe koymak zor oluyo

Ben banlanmiciim polemiğe girip.. O yüzden sözümü söyledim gidiyorum bayyyy

Ablama abla deyince mahalle ağzımı oluyor yada teyzeme teyze deyince

Hanım çok resmi bence teyze iyidir

Ben olsam yazmazdım kız evi naz evi hadi işinize geliyosa" <---- duruş bu olmalı artık kadınların ezildiğini göre göre insanlardan soğudum yemin billah

x hanım derdim.
sözden nişandan sonra x anne demeye başladım. halen direkmen anne demem. x anne derim. kendi annem ayrıdır tektir

Daha önceki konuşmalarında siz diye hitap ettiysen x hanım demek daha mantıklı. Ama sen diye hitap ettiysen x teyze deyip mahalle ağzıni tercih etmen daha eyi

Benim elti adayımda öyle.Annecim annecim diye dolanıyo.Bu arada ne isteme nede aileler tanışıyo ortada hiç bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…