Sevgilinin annesiyle tanismak

Böyle durumlarda heycan herkeste olur. İlacı gereğinden fazla alayım deme sakın. İlk meehabadan sonra kendiliğinden akıp gider zaten. Cevap vermek istemediğin sorular olursa bu konuda vereceğin kibarca cevap vermek istemediğini belirten cümleler kurman yeterli olur.

Allah'ım sorunlara gel bende benzer şeyler yasiycam kesin ayni sehirde bile zorken baska sehirden ekstra zor gerçekten. Ayni sanirim onun ailesi de anlattığına göre pek denk degil. Allahtan eşiniz iyiymiş yoksa hic çekilmezdi. Bunlarda da öyle yardim yok pek birbirine herkes kendi halindeymiş. Biz olur da evlenirsek 4 5 sene benim yaşadığım yerdeyiz 5 senelik bir projesi var da 5 sene sonra gidince ne hissedicem hiç bilmiyorum siz böyle anlatınca korktum acikcasi

Yok yok cok az doz alıyorum zaten gerekince hatta doktor bu aldığın doz plasebo bile dedi. Tabiki belirtirim de annesi yaşlı anlar mi bilmiyorum ne kaba kiz demesin sonra teşekkür ederim önerileriniz için

Kardesimin sevgilisiyle ailesinin evinde tanıştı annem babam. Birbirlerini seviyorlardi,aileyi de kardeşimin anlatmasiyla az çok tanıyorduk.
Sonra biz kardeşler tanıştık,ama heyecanlı olursunuz normal,o gün herkes heyecanlı olacağı için dikkat çekmezsiniz emin olun:)

Bisey olmaz mis gibi ilactir dideral nabzı güzelce düşürür ömrü uzatir. Ben migren icin günde 2 tane aliodum. 1 taneyi tam ic ogun. Alerjin varsa sadece beta bloker oldugu icin alerjiye iyi gelmez. Normalden cok öksürür aksirirsin.

Bu kişiden kişiye değişiyor bence. Ben tanışmaya giderken annem de babam da biliyordu. Hatta babam iyice bir ölç tart bakalım nasılmış annesi öyle dümdüz oturma demişti dkfmfkffk. Sadece bir defa görüştüm tanışmak için bir daha aile tanışmasına kadar hiç iletişime geçmedik. Tanışmaya geldiklerinde de babam sizin tanıştığınız gün böyle şöyle durumlar olmuştu diye bildiğini göstermişti. Ben kesinlikle ailenin arkasından iş yapmama taraftarıyım, aile bildikten sonra bir problem olmaz.

Haklisiniz önce bunu zihnimde basitleştirmek lazim ya yakın olsa neyse de tee o kadar yolu benim icin gelecek olması strese soktu yaşlı bir de.
Sizin için gelmeyecek,oğlu kimle evleniyor diye bakmaya gelecek,yani sizinle alakası yok,rahat olun

Yok yok cok az doz alıyorum zaten gerekince hatta doktor bu aldığın doz plasebo bile dedi. Tabiki belirtirim de annesi yaşlı anlar mi bilmiyorum ne kaba kiz demesin sonra teşekkür ederim önerileriniz için
Doğru ya sadece ben değil ki onlar icin de yeni bisey bencede

Yaa gerçekten mi bende kalp ilaci diye her içmem gerektiğinde moralim bozuluyordu. Peki ne kadar süre kullandınız?

Hem de nasıl,biz nasıl biri diye merak etmiyorduk aslında,emindik tatlı bir kız olduğundan,ve ailesi de ağırbaşlı görgülü bir aile,biliyorduk bunu.Fakat tabii yine de onlar da biz de çok heyecanlıydık,teyzeleri filan oradaydı kızın.Guzel bir ortam oluştu,tanisildi konuşuldu,düğüne kadar da arada görüşüldü suyu çıkarılmadan..
Şimdi de suyunu çıkarmadan abartıya düşmeden görüşüyoruz ailesiyle yine ..

Canım plesebo falan değil benim annemde de çarpıntı var o da yarım alıyor. Kapl rahatsızlığı var . Yani plesebo değil ha keza plesebo olsa doktor bunu sana söylemez

Canım plesebo falan değil benim annemde de çarpıntı var o da yarım alıyor. Kapl rahatsızlığı var . Yani plesebo değil ha keza plesebo olsa doktor bunu sana söylemez
Ama ben çeyrek kullandığım zaman bile yetiyor bu dozun etki etmemesi lazim demişti dr.

Katılıyorum.
Ben annesiyle, ailece bize tanışmaya geldiğinde tanıştım. Sonra nişan oldu, 10 ay falan nişanlı kaldım. Hiç evlerine gitmedim. Gidersem yüz göz olabilme ihtimalini düşünerek hep ağırdan aldım. Şimdi evliyim, aramızda şuana kadar hiçbir problem olmadı çok şükür sevmiyorum ben yılışık ilişkileri, mutlaka bir yerde patlak veriyor.

Ben de evlenene kadar ailemden ayri hic gorusmedim onlarla

Hiç heyecan yapma ben de çok yaptım görecem diye.
Şimdi kaçarken yapıyorum inan

Masallah guzel iletişim yakalamissiniz ne olaylı aileler var Allah daim etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…