- 3 Ocak 2021
- 285
- 114
- 53
- 32
- Konu Sahibi Yildiztozu93
-
İş görüşmesini tercih ederim vallaSanki iş görüşmesine gidiyorsun öyle bir anlatmışsın ki. Elin kadınıyla görüşeceksin alt tarafı. Rahat ol farzet ki mahalledeki komşun.
Böyle durumlarda heycan herkeste olur. İlacı gereğinden fazla alayım deme sakın. İlk meehabadan sonra kendiliğinden akıp gider zaten. Cevap vermek istemediğin sorular olursa bu konuda vereceğin kibarca cevap vermek istemediğini belirten cümleler kurman yeterli olur.Arkadaşlar merhaba. Daha once yazmistim buraya 2 senedir çarpıntı sorunum vardı. Bir sürü dr ye göründüm psikolojik olduğuna karar verdiler hep. Çarpıntım olduğunda kullanmam için yarım dideral önerdiler. Zaten küçüklükten beri heyecanlı yapım var. Şuan 28 yaşındayım 2 senedir ciddi bir ilişkim var görüştüğüm kisinin annesi benimle tanışmak istiyormuş. Ben İstanbuldayım kadin Antalyadan beni görmeye gelicek. Yani uzak mesafeden gelicek olmasi bile bana stres yapıyor . Tahminen cok heyecan yapicam tanıştığımda çarpıntım tutar paniklerim herseyi berbat ederim diye korkuyorum. Napmalıyım sizce gitmeden dideral içsem yeterli olur mu?
Allah'ım sorunlara gelEtmez mibabamın bu yüzden ben üniversitem biteceği yıl söylememe rağmen sallamadı beni yani hele bi okul bitsin bakalım dedi.Sanki şey düşündü okul biter görmezse biter gibi heralde :) okul bitti eşim yani o zamanki erkek arkadaşım askerlikti işti fln derken 2 bçk yıl da öyle geçti ..babam kendisini tanıyınca açıkca bi rahatladı ama bi tık rahatladı diyeyim size..Ailesi geleceğinde daha da stres yaptı sonra ailesi kafa olarak denk değildi evet ama zararsız insanlar dedi.Sonra uzaktan geldikleri için isteme tanışma bir oldu gibi oldu..Sonra biz istanbula geldik teyzemde vardı istanbulda burda da nişan oldu..Ancak öncesinde babam aileyi sülaleyi görünce çok bozuldu gerçekten dedesi aizaymer hastasıymış başlangıcı saçma konuşmalar (ailem bilmiyordu hasta olduğunu) ,annesi hizmet edecem diye ki birsürü gelin kız varken ortada yok..babamlara nasılsınız hoşgeldiniz diyen bile olmamış artık kendi aralarında konuşmaya başlamışlar teyzem annem fln.. teyzeleri vs bi garip davranmışlar ki eşim halen der garip olduklarını..babam sinir küpü resmen ben onay vermiyorum veremem seni bu aileye dedi yapamazsın dedi ..şimdi diyorum ki babam gerçwkten doğru demiş ..Ama eşim o aileden çıkmış gibi değil gerçekten..sonra geldi babamla konuştu sakinleşti babam öyle olunca.tekrar dedesi ıvırı zıvırı vs kimse yokken tekrar çağırdılar......iş oldu ama ne streslii bazen diyorum iyi oldu ama gzlerinde bu kız cepte imajı olmadı .Aile uyuşması önemliymiş velhasıl gerçekten buna da bakın..Ailesiyle yaşamıcaz fln diyor insan ama çocuk olunca olmuyor yaa yani insan istiyor ki çocuğuna bakan insan donanım olarak ya da en azından beni dinleyecek kapasitede olsun kendi başına buyruk olmasın ama yokkk ...böyle olunca çalışmadım kendi çocuğuma kendim bakmayı tercih ettim..Diplomam dolapların içinde bi yerlerde .diplomalı ev hanımı oldum anneme yakın olayım çovukları ona bırakayım kafam rahat olsun çok isterdimm..Bi seçenek size eşiniz gelirse ailenizle aynı şehre çok daha güzel olur..Ben gurbette çok zorlandım eşimin ailesi8de sıfır destek zaten resmen yük her hareketleri. Faydaları yok zararları çokkkkkk çokkkk işte bu yüzden aile denkliği önemliymiş sonradan anladımmm..
Yok yok cok az doz alıyorum zaten gerekince hatta doktor bu aldığın doz plasebo bile dedi. Tabiki belirtirim de annesi yaşlı anlar mi bilmiyorum ne kaba kiz demesin sonraBöyle durumlarda heycan herkeste olur. İlacı gereğinden fazla alayım deme sakın. İlk meehabadan sonra kendiliğinden akıp gider zaten. Cevap vermek istemediğin sorular olursa bu konuda vereceğin kibarca cevap vermek istemediğini belirten cümleler kurman yeterli olur.
Kardesimin sevgilisiyle ailesinin evinde tanıştı annem babam. Birbirlerini seviyorlardi,aileyi de kardeşimin anlatmasiyla az çok tanıyorduk.Yaşını başını almış bir kadin degilim, ama nacizane hayat tecrubemden yola cikarak butun kızlara tavsiyem, karsilikli olarak aileler tanışmadan, tek tarafli olarak asla sevgilinizin ailesiyle tanismayin, muhatap olmayin. Baya faydali bir tavsiye benden soylemesi. Dogrudan ilk ailenizle muhatap olsunlar
Bu kişiden kişiye değişiyor bence. Ben tanışmaya giderken annem de babam da biliyordu. Hatta babam iyice bir ölç tart bakalım nasılmış annesi öyle dümdüz oturma demişti dkfmfkffk. Sadece bir defa görüştüm tanışmak için bir daha aile tanışmasına kadar hiç iletişime geçmedik. Tanışmaya geldiklerinde de babam sizin tanıştığınız gün böyle şöyle durumlar olmuştu diye bildiğini göstermişti. Ben kesinlikle ailenin arkasından iş yapmama taraftarıyım, aile bildikten sonra bir problem olmaz.Kendilerince planlar yapiyorlar, sizi kafaya aldiklarini, samimi olduklarını düşünüyorlar, daha sonra o samimiyeti kullanmaya kalkiyorlar. Onlar sizden buyuk, sizin buyuklerinizle muhatap olmasi bence daha dogru. Tabi ki bir bireysiniz, kendi sahsiyetiniz var ama yine de sevgilinizin ailesiyle tanisip muhabbet ilerletirken ailenizin bir tarafa atılmış gibi olmasi karsi tarafa bir cesaret veriyor. Ben sahipsiz degilim, ailem de arkamda mesajini ilk gunden vermek bence daha dogru. O zaman daha dikkatli oluyorlar
Sizin için gelmeyecek,oğlu kimle evleniyor diye bakmaya gelecek,yani sizinle alakası yok,rahat olunHaklisiniz önce bunu zihnimde basitleştirmek lazim ya yakın olsa neyse de tee o kadar yolu benim icin gelecek olması strese soktu yaşlı bir de.
Yok yok cok az doz alıyorum zaten gerekince hatta doktor bu aldığın doz plasebo bile dedi. Tabiki belirtirim de annesi yaşlı anlar mi bilmiyorum ne kaba kiz demesin sonraBöyle durumlarda heycan herkeste olur. İlacı gereğinden fazla alayım deme sakın. İlk meehabadan sonra kendiliğinden akıp gider zaten. Cevap vermek istemediğin sorular olursa bu konuda vereceğin kibarca cevap vermek istemediğini belirten cümleler kurman yeterli olur.
Doğru ya sadece ben değil ki onlar icin de yeni bisey bencedeKardesimin sevgilisiyle ailesinin evinde tanıştı annem babam. Birbirlerini seviyorlardi,aileyi de kardeşimin anlatmasiyla az çok tanıyorduk.
Sonra biz kardeşler tanıştık,ama heyecanlı olursunuz normal,o gün herkes heyecanlı olacağı için dikkat çekmezsiniz emin olun:)
Yaa gerçekten mi bende kalp ilaci diye her içmem gerektiğinde moralim bozuluyordu. Peki ne kadar süre kullandınız?Bisey olmaz mis gibi ilactir dideral nabzı güzelce düşürür ömrü uzatir. Ben migren icin günde 2 tane aliodum. 1 taneyi tam ic ogun. Alerjin varsa sadece beta bloker oldugu icin alerjiye iyi gelmez. Normalden cok öksürür aksirirsin.
Ne demek rica ederimBen önceden bir kaç deneme yapayım en iyisi bu 6 saat olayını bilmiyordum çünkü teşekkür ederim :)
Hem de nasıl,biz nasıl biri diye merak etmiyorduk aslında,emindik tatlı bir kız olduğundan,ve ailesi de ağırbaşlı görgülü bir aile,biliyorduk bunu.Fakat tabii yine de onlar da biz de çok heyecanlıydık,teyzeleri filan oradaydı kızın.Guzel bir ortam oluştu,tanisildi konuşuldu,düğüne kadar da arada görüşüldü suyu çıkarılmadan..Yok yok cok az doz alıyorum zaten gerekince hatta doktor bu aldığın doz plasebo bile dedi. Tabiki belirtirim de annesi yaşlı anlar mi bilmiyorum ne kaba kiz demesin sonrateşekkür ederim önerileriniz için
Doğru ya sadece ben değil ki onlar icin de yeni bisey bencede
Canım plesebo falan değil benim annemde de çarpıntı var o da yarım alıyor. Kapl rahatsızlığı var . Yani plesebo değil ha keza plesebo olsa doktor bunu sana söylemezYok yok cok az doz alıyorum zaten gerekince hatta doktor bu aldığın doz plasebo bile dedi. Tabiki belirtirim de annesi yaşlı anlar mi bilmiyorum ne kaba kiz demesin sonrateşekkür ederim önerileriniz için
Ama ben çeyrek kullandığım zaman bile yetiyor bu dozun etki etmemesi lazim demişti dr.Canım plesebo falan değil benim annemde de çarpıntı var o da yarım alıyor. Kapl rahatsızlığı var . Yani plesebo değil ha keza plesebo olsa doktor bunu sana söylemez
Sen dozu boşver rutinini bozma heycan olur çok normal dediğim gibi cevap vermek istemesigin soruları kibarca geçiştir gerisi akar zatenAma ben çeyrek kullandığım zaman bile yetiyor bu dozun etki etmemesi lazim demişti dr.
Katılıyorum.Yaşını başını almış bir kadin degilim, ama nacizane hayat tecrubemden yola cikarak butun kızlara tavsiyem, karsilikli olarak aileler tanışmadan, tek tarafli olarak asla sevgilinizin ailesiyle tanismayin, muhatap olmayin. Baya faydali bir tavsiye benden soylemesi. Dogrudan ilk ailenizle muhatap olsunlar
Ben de evlenene kadar ailemden ayri hic gorusmedim onlarlaKatılıyorum.
Ben annesiyle, ailece bize tanışmaya geldiğinde tanıştım. Sonra nişan oldu, 10 ay falan nişanlı kaldım. Hiç evlerine gitmedim. Gidersem yüz göz olabilme ihtimalini düşünerek hep ağırdan aldım. Şimdi evliyim, aramızda şuana kadar hiçbir problem olmadı çok şükürsevmiyorum ben yılışık ilişkileri, mutlaka bir yerde patlak veriyor.
Hiç heyecan yapma ben de çok yaptım görecem diye.Arkadaşlar merhaba. Daha once yazmistim buraya 2 senedir çarpıntı sorunum vardı. Bir sürü dr ye göründüm psikolojik olduğuna karar verdiler hep. Çarpıntım olduğunda kullanmam için yarım dideral önerdiler. Zaten küçüklükten beri heyecanlı yapım var. Şuan 28 yaşındayım 2 senedir ciddi bir ilişkim var görüştüğüm kisinin annesi benimle tanışmak istiyormuş. Ben İstanbuldayım kadin Antalyadan beni görmeye gelicek. Yani uzak mesafeden gelicek olmasi bile bana stres yapıyor . Tahminen cok heyecan yapicam tanıştığımda çarpıntım tutar paniklerim herseyi berbat ederim diye korkuyorum. Napmalıyım sizce gitmeden dideral içsem yeterli olur mu?
Masallah guzel iletişim yakalamissiniz ne olaylı aileler var Allah daim etsin inşallahHem de nasıl,biz nasıl biri diye merak etmiyorduk aslında,emindik tatlı bir kız olduğundan,ve ailesi de ağırbaşlı görgülü bir aile,biliyorduk bunu.Fakat tabii yine de onlar da biz de çok heyecanlıydık,teyzeleri filan oradaydı kızın.Guzel bir ortam oluştu,tanisildi konuşuldu,düğüne kadar da arada görüşüldü suyu çıkarılmadan..
Şimdi de suyunu çıkarmadan abartıya düşmeden görüşüyoruz ailesiyle yine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?