Sevgilinin annesiyle tanismak

Diderali bana Dr un mulakattan önceki akşam al diye tavsiye etmişti. Sabah mülakat bu arada kullanmadım daha deneyimim yok malesef

aaa evet bu dogru kesınlıkle
kızın aılesınden bırının mutlaka bılgısı olmalı aılelerden gızlı saklı ıs yapılmaz tamam erkenden aılelerı bırbırıyle tanıstırmaya gerek yok ama gızlemeye de gerek yok en azından bır kısı sevgılıyı bılmelı annesını tanıdıgını falan bılmelı .

Diderali bana Dr un mulakattan önceki akşam al diye tavsiye etmişti. Sabah mülakat bu arada kullanmadım daha deneyimim yok malesef
6 saat etkisi onun sadece akşam alsanız geçerdi bence etkisi. Herkes leblebi gibi kullanıyor diye biliyorum:) bende 2 senedir öğrendim çarpıktılar başlayınca. Dizginliyormus iste titremeyi heyecani

Aaa oyle diyebilirim aslinda babam duysa yani yanlış olur zaten . Kadin da unutur söyle falan. Yaa benimde 4 5 seneye gitme durumum var Antalyaya babamda cok düşkün bana nerden nereye gittiniz peki siz?
Bence de tanışmak istemiyorsanız böyle diyebilirsiniz ki bence çok daha iyi olur ..Sonra gerçekten sanki sizin aileniz sizi vermeye dünden razı gibi bi anlam çıkartıyorlar etrafımdan gördüklerim böyle hani..bence kendi annelerinizi bile tanıştrımayın yani sonra babaların arkasından iş yapmak gibi olur..İş ciddiye binecekse madem ilk olarak sevgiliniz gelip sizin babanızla tanışacak sonra da diyecek ailece tanışmak istiyoruz işte o zaman aile de sizi görecek...yani ilk olarak sevgilinizle babanızı tanıştırın derim...önce o sizin babanızın onayından geçsin..ben adanadan istanbula geldim

aynı şekilde bende de sorunlar var, sevgilimin annesi şehir dışından gelmişti, heyecanlanacağım bir şey varsa bir yarım saat 45 dk önce dediğiniz ilacı yarım alıyorum, bende işe yarıyor, çarpıntı, el titremesi olmuyor en azından

Ay böylesi en doğrusu sanirim cok teşekkür ederim öneriniz icin bende pek bilgim yok boyle seylerde cahil kafa ne dogru ne degil bilemedim açıkçası. Babamla tanışması en doğrusu evet. Yaa benzer yerler Antalya Istanbul gibi. Peki aileniz uzaklığı kimdir nesidir falanı sorun etti mi ilk başta?

Vay be aynıyız resmen :) peki sizce böyle düzensiz kullanımın bir zararı olur mu benimde titreme değil en büyük sorunum çarpıntı

6 saat etkisi onun sadece akşam alsanız geçerdi bence etkisi. Herkes leblebi gibi kullanıyor diye biliyorum:) bende 2 senedir öğrendim çarpıktılar başlayınca. Dizginliyormus iste titremeyi heyecani
Ya ben 2 tane alanı biliyorum ama ben hiç deneyimlemedim. Siz yarım içtiğinizde ciddi şekilde faydasını görüyor musunuz peki?

Sakin ol telaş yapacak bişey yok, relax

Ben de buna katılıyorum. Ben ilk önce kv adayimla tanıştım çünkü ailemin saçma sapan insanlarla karşılaşmasını istemedim. Notumu verdim öyle tanıştırdık aileleri.

Off buda var evet. Kimle muhatap olacaklar görmek istiyor insan
Bak artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Ben eşime de bunu söyledim. Ailenin en ufak bir saygısızlığıni duyarsam yada görürsem bu iş biter dedim ki öyleydi de. Yani bizim tanışma öyle kv gelin tanışması gibi değildi. Gerçekten de tanışmaydi. Mesela ben kv me hep ... Hanım diye hitap ettim. Teyze falan da demedim. Kendimi ondan aşağı da görmedim. Havadan sudan muhabbet ettik. Daha sonra iş ciddiye binene kadar bir daha arayıp gitmedim. Eşim babamla 2 hafta sonra tanıştı. Aileyi begenmeseydim tanıştırmazdim. Biraz özgüvenli olun yahu.

Tabiki iyi demissiniz kimse istemez abuk subuk bir aile. Siz de mantıklı hareket etmişsiniz özgüven sorunum var orası kesin zaten teşekkür ettim

Tabiki iyi demissiniz kimse istemez abuk subuk bir aile. Siz de mantıklı hareket etmişsiniz özgüven sorunum var orası kesin zaten teşekkür ettim
O zaman o sorununuzun üzerine gidin. Siz artık kaç yaşında olgun bir kadınsınız ve kendinizi kimseye beğendirme durumu olmamalı. Kvnin öyle bir durumu var mı ki sizin olsun? Siz ölçün tartın biçin. Sorular sorun mesela. Ne bileyim bir konu açın ve fikirlerine bakın. Bakışlarına, mimiklerine kullandığı kelimelere dikkat edin. Cidden tanımaya çalışın yani. Öyle çok evlilik meraklısı gibi durmayın. Hakikaten tanıyın. Aile çok önemli. İleride sinir hastası olmak istemiyorsaniz her şeyi sorgulayın. Bir de sevgilinizin annesinin yanındaki tavırlarına bakın.

Tavsiyem o şekilde tanismayın. Soz verdiyseniz yapacak bişey yok ama vermediyseniz gorusmeyin. Sizi aileniz yaninda görmeye gelsin orda tanışın. Diğer türlü çok laçka oluyor

Sanki iş görüşmesine gidiyorsun öyle bir anlatmışsın ki. Elin kadınıyla görüşeceksin alt tarafı. Rahat ol farzet ki mahalledeki komşun.

Etmez mi babamın bu yüzden ben üniversitem biteceği yıl söylememe rağmen sallamadı beni yani hele bi okul bitsin bakalım dedi.Sanki şey düşündü okul biter görmezse biter gibi heralde :) okul bitti eşim yani o zamanki erkek arkadaşım askerlikti işti fln derken 2 bçk yıl da öyle geçti ..babam kendisini tanıyınca açıkca bi rahatladı ama bi tık rahatladı diyeyim size..Ailesi geleceğinde daha da stres yaptı sonra ailesi kafa olarak denk değildi evet ama zararsız insanlar dedi.Sonra uzaktan geldikleri için isteme tanışma bir oldu gibi oldu..Sonra biz istanbula geldik teyzemde vardı istanbulda burda da nişan oldu..Ancak öncesinde babam aileyi sülaleyi görünce çok bozuldu gerçekten dedesi aizaymer hastasıymış başlangıcı saçma konuşmalar (ailem bilmiyordu hasta olduğunu) ,annesi hizmet edecem diye ki birsürü gelin kız varken ortada yok..babamlara nasılsınız hoşgeldiniz diyen bile olmamış artık kendi aralarında konuşmaya başlamışlar teyzem annem fln.. teyzeleri vs bi garip davranmışlar ki eşim halen der garip olduklarını..babam sinir küpü resmen ben onay vermiyorum veremem seni bu aileye dedi yapamazsın dedi ..şimdi diyorum ki babam gerçwkten doğru demiş ..Ama eşim o aileden çıkmış gibi değil gerçekten..sonra geldi babamla konuştu sakinleşti babam öyle olunca.tekrar dedesi ıvırı zıvırı vs kimse yokken tekrar çağırdılar......iş oldu ama ne streslii bazen diyorum iyi oldu ama gzlerinde bu kız cepte imajı olmadı .Aile uyuşması önemliymiş velhasıl gerçekten buna da bakın..Ailesiyle yaşamıcaz fln diyor insan ama çocuk olunca olmuyor yaa yani insan istiyor ki çocuğuna bakan insan donanım olarak ya da en azından beni dinleyecek kapasitede olsun kendi başına buyruk olmasın ama yokkk ...böyle olunca çalışmadım kendi çocuğuma kendim bakmayı tercih ettim..Diplomam dolapların içinde bi yerlerde .diplomalı ev hanımı oldum anneme yakın olayım çovukları ona bırakayım kafam rahat olsun çok isterdimm..Bi seçenek size eşiniz gelirse ailenizle aynı şehre çok daha güzel olur..Ben gurbette çok zorlandım eşimin aileside sıfır destek zaten resmen yük her hareketleri. Faydaları yok zararları çokkkkkk çokkkk işte bu yüzden aile denkliği önemliymiş sonradan anladımmm..

Evet aile kesinlikle çok önemli aile yüzünden boşanan birçok insan biliyorum. Haklisiniz ve tabiki sevgilimin annesine davranış şekline de bakmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…