- Konu Sahibi Yildiztozu93
-
Diderali bana Dr un mulakattan önceki akşam al diye tavsiye etmişti. Sabah mülakat bu arada kullanmadım daha deneyimim yok malesefArkadaşlar merhaba. Daha once yazmistim buraya 2 senedir çarpıntı sorunum vardı. Bir sürü dr ye göründüm psikolojik olduğuna karar verdiler hep. Çarpıntım olduğunda kullanmam için yarım dideral önerdiler. Zaten küçüklükten beri heyecanlı yapım var. Şuan 28 yaşındayım 2 senedir ciddi bir ilişkim var görüştüğüm kisinin annesi benimle tanışmak istiyormuş. Ben İstanbuldayım kadin Antalyadan beni görmeye gelicek. Yani uzak mesafeden gelicek olmasi bile bana stres yapıyor . Tahminen cok heyecan yapicam tanıştığımda çarpıntım tutar paniklerim herseyi berbat ederim diye korkuyorum. Napmalıyım sizce gitmeden dideral içsem yeterli olur mu?
aaa evet bu dogru kesınlıkleEvet, henüz kendi ailemin önüne çıkartamadığım sevgilimin annesiyle tanışmaya gitmezdim ben de.
Benim de çevremde vardı benzer durumlar. Kızın babasının dünyadan haberi yok, kız sevgilisinin anasının evinde oturmalarda...
Sonu pek hoş olmuyor genelde böyle şeylerin.
6 saat etkisi onun sadece akşam alsanız geçerdi bence etkisi. Herkes leblebi gibi kullanıyor diye biliyorum:) bende 2 senedir öğrendim çarpıktılar başlayınca. Dizginliyormus iste titremeyi heyecaniDiderali bana Dr un mulakattan önceki akşam al diye tavsiye etmişti. Sabah mülakat bu arada kullanmadım daha deneyimim yok malesef
Bence de tanışmak istemiyorsanız böyle diyebilirsiniz ki bence çok daha iyi olur ..Sonra gerçekten sanki sizin aileniz sizi vermeye dünden razı gibi bi anlam çıkartıyorlar etrafımdan gördüklerim böyle hani..bence kendi annelerinizi bile tanıştrımayın yani sonra babaların arkasından iş yapmak gibi olur..İş ciddiye binecekse madem ilk olarak sevgiliniz gelip sizin babanızla tanışacak sonra da diyecek ailece tanışmak istiyoruz işte o zaman aile de sizi görecek...yani ilk olarak sevgilinizle babanızı tanıştırın derim...önce o sizin babanızın onayından geçsin..ben adanadan istanbula geldimAaa oyle diyebilirim aslinda babam duysa yani yanlış olur zaten . Kadin da unutur söyle falan. Yaa benimde 4 5 seneye gitme durumum var Antalyaya babamda cok düşkün bananerden nereye gittiniz peki siz?
Ay böylesi en doğrusu sanirim cok teşekkür ederim öneriniz icin bende pek bilgim yok boyle seylerde cahil kafa ne dogru ne degil bilemedim açıkçası. Babamla tanışması en doğrusu evet. Yaa benzer yerler Antalya Istanbul gibi. Peki aileniz uzaklığı kimdir nesidir falanı sorun etti mi ilk başta?Bence de tanışmak istemiyorsanız böyle diyebilirsiniz ki bence çok daha iyi olur ..Sonra gerçekten sanki sizin aileniz sizi vermeye dünden razı gibi bi anlam çıkartıyorlar etrafımdan gördüklerim böyle hani..bence kendi annelerinizi bile tanıştrımayın yani sonra babaların arkasından iş yapmak gibi olur..İş ciddiye binecekse madem ilk olarak sevgiliniz gelip sizin babanızla tanışacak sonra da diyecek ailece tanışmak istiyoruz işte o zaman aile de sizi görecek...yani ilk olarak sevgilinizle babanızı tanıştırın derim...önce o sizin babanızın onayından geçsin..ben adanadan istanbula geldim
Vay be aynıyız resmen :) peki sizce böyle düzensiz kullanımın bir zararı olur mu benimde titreme değil en büyük sorunum çarpıntıaynı şekilde bende de sorunlar var, sevgilimin annesi şehir dışından gelmişti, heyecanlanacağım bir şey varsa bir yarım saat 45 dk önce dediğiniz ilacı yarım alıyorum, bende işe yarıyor, çarpıntı, el titremesi olmuyor en azından
Ya ben 2 tane alanı biliyorum ama ben hiç deneyimlemedim. Siz yarım içtiğinizde ciddi şekilde faydasını görüyor musunuz peki?6 saat etkisi onun sadece akşam alsanız geçerdi bence etkisi. Herkes leblebi gibi kullanıyor diye biliyorum:) bende 2 senedir öğrendim çarpıktılar başlayınca. Dizginliyormus iste titremeyi heyecani
Ben yarim kullandigim cok oldu baya tansiyon düşüyordu suan çeyrek alsam bile yetiyor açıkçası günü rahat geçiriyorumYa ben 2 tane alanı biliyorum ama ben hiç deneyimlemedim. Siz yarım içtiğinizde ciddi şekilde faydasını görüyor musunuz peki?
Sakin ol telaş yapacak bişey yok, relaxArkadaşlar merhaba. Daha once yazmistim buraya 2 senedir çarpıntı sorunum vardı. Bir sürü dr ye göründüm psikolojik olduğuna karar verdiler hep. Çarpıntım olduğunda kullanmam için yarım dideral önerdiler. Zaten küçüklükten beri heyecanlı yapım var. Şuan 28 yaşındayım 2 senedir ciddi bir ilişkim var görüştüğüm kisinin annesi benimle tanışmak istiyormuş. Ben İstanbuldayım kadin Antalyadan beni görmeye gelicek. Yani uzak mesafeden gelicek olmasi bile bana stres yapıyor . Tahminen cok heyecan yapicam tanıştığımda çarpıntım tutar paniklerim herseyi berbat ederim diye korkuyorum. Napmalıyım sizce gitmeden dideral içsem yeterli olur mu?
Ben de buna katılıyorum. Ben ilk önce kv adayimla tanıştım çünkü ailemin saçma sapan insanlarla karşılaşmasını istemedim. Notumu verdim öyle tanıştırdık aileleri.anneler tanısırsa ıs hızlı cekılde resmıyete bıner ama
once bır kayınvalıde aday adayını gorsun bakalım belkı oyle bır kadın kı sevgılısını bırakıp kacacak aıleye soylemesıne bıle gerek kalmayacak belkı de kadının kendısı teklıf edecek annenle tanısalım dıye bır karsısındakıler ne dusunuyor olcsun tartsın bakalım hıc aceleye gerek yok
Off buda var evet. Kimle muhatap olacaklar görmek istiyor insanBen de buna katılıyorum. Ben ilk önce kv adayimla tanıştım çünkü ailemin saçma sapan insanlarla karşılaşmasını istemedim. Notumu verdim öyle tanıştırdık aileleri.
Bak artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Ben eşime de bunu söyledim. Ailenin en ufak bir saygısızlığıni duyarsam yada görürsem bu iş biter dedim ki öyleydi de. Yani bizim tanışma öyle kv gelin tanışması gibi değildi. Gerçekten de tanışmaydi. Mesela ben kv me hep ... Hanım diye hitap ettim. Teyze falan da demedim. Kendimi ondan aşağı da görmedim. Havadan sudan muhabbet ettik. Daha sonra iş ciddiye binene kadar bir daha arayıp gitmedim. Eşim babamla 2 hafta sonra tanıştı. Aileyi begenmeseydim tanıştırmazdim. Biraz özgüvenli olun yahu.Off buda var evet. Kimle muhatap olacaklar görmek istiyor insan
Tabiki iyi demissiniz kimse istemez abuk subuk bir aile. Siz de mantıklı hareket etmişsiniz özgüven sorunum var orası kesin zatenBak artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Ben eşime de bunu söyledim. Ailenin en ufak bir saygısızlığıni duyarsam yada görürsem bu iş biter dedim ki öyleydi de. Yani bizim tanışma öyle kv gelin tanışması gibi değildi. Gerçekten de tanışmaydi. Mesela ben kv me hep ... Hanım diye hitap ettim. Teyze falan da demedim. Kendimi ondan aşağı da görmedim. Havadan sudan muhabbet ettik. Daha sonra iş ciddiye binene kadar bir daha arayıp gitmedim. Eşim babamla 2 hafta sonra tanıştı. Aileyi begenmeseydim tanıştırmazdim. Biraz özgüvenli olun yahu.
O zaman o sorununuzun üzerine gidin. Siz artık kaç yaşında olgun bir kadınsınız ve kendinizi kimseye beğendirme durumu olmamalı. Kvnin öyle bir durumu var mı ki sizin olsun? Siz ölçün tartın biçin. Sorular sorun mesela. Ne bileyim bir konu açın ve fikirlerine bakın. Bakışlarına, mimiklerine kullandığı kelimelere dikkat edin. Cidden tanımaya çalışın yani. Öyle çok evlilik meraklısı gibi durmayın. Hakikaten tanıyın. Aile çok önemli. İleride sinir hastası olmak istemiyorsaniz her şeyi sorgulayın. Bir de sevgilinizin annesinin yanındaki tavırlarına bakın.Tabiki iyi demissiniz kimse istemez abuk subuk bir aile. Siz de mantıklı hareket etmişsiniz özgüven sorunum var orası kesin zatenteşekkür ettim
Ben önceden bir kaç deneme yapayım en iyisi bu 6 saat olayını bilmiyordum çünkü teşekkür ederim :)Ben yarim kullandigim cok oldu baya tansiyon düşüyordu suan çeyrek alsam bile yetiyor açıkçası günü rahat geçiriyorum
Etmez miAy böylesi en doğrusu sanirim cok teşekkür ederim öneriniz icin bende pek bilgim yok boyle seylerde cahil kafa ne dogru ne degil bilemedim açıkçası. Babamla tanışması en doğrusu evet. Yaa benzer yerler Antalya Istanbul gibi. Peki aileniz uzaklığı kimdir nesidir falanı sorun etti mi ilk başta?
Evet aile kesinlikle çok önemli aile yüzünden boşanan birçok insan biliyorum. Haklisiniz ve tabiki sevgilimin annesine davranış şekline de bakmam lazımO zaman o sorununuzun üzerine gidin. Siz artık kaç yaşında olgun bir kadınsınız ve kendinizi kimseye beğendirme durumu olmamalı. Kvnin öyle bir durumu var mı ki sizin olsun? Siz ölçün tartın biçin. Sorular sorun mesela. Ne bileyim bir konu açın ve fikirlerine bakın. Bakışlarına, mimiklerine kullandığı kelimelere dikkat edin. Cidden tanımaya çalışın yani. Öyle çok evlilik meraklısı gibi durmayın. Hakikaten tanıyın. Aile çok önemli. İleride sinir hastası olmak istemiyorsaniz her şeyi sorgulayın. Bir de sevgilinizin annesinin yanındaki tavırlarına bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?