- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Saol canim sizede insallah.rabbim daim etsin hepimizin mutlulugunuİşte böyle normal erkeklerin de var olduğunun farkında değil bazı insanlar...
Mutluluklar size de
Sizin içinizden geliyorsa neden çekiniyorsunuz ki ? insanın isteklerinin olması ayıp bir şey değil.
Erkek arkadaşınız bana normal gelmedi hiç mi içinde bir şey olmaz bir kıpırtı falan , evlendikten sonra sorun çıkmaz umarım son zamanların sorunları bunlar çünkü.
Ne kadar zamandır birliktesiniz canimMerhaba aslında dertten sayılmaz da merak ediyorum. Hayatımda tanıdığım en harika insanla cok guzel giden bir iliskim var. Ilk defa sevilmek ne onu gördüm diyebilirim. Regl olduğumda sabah eczane bulamam diye gece vakti benim icin nobetci eczanede agri kesici arayan, her daim yanimda destegini eksiltmeyen biri. Benim merak ettigim sey su suana kadar opusmekten ileri gitmedik hic mi insanin icinde birseyler uyanmaz insan bu kadar mi masum olur algilayamiyorum. Ne bileyim insan bi dokunur falan yok boyle seyler... Oyle ahlaklı ki böyle dusununce kendimi gazozuna ilac atip irzina gecmeye calisan Nuri Alco gibi hissediyorum. Normalde bi erkek film izleyelim mi diyince insanin aklina klasik amaclar gelir bunda o yok dumduz 2.5 saat filmi izliyor filmde opusme sevisme sahnesi cikiyor hic tepki yok. 1 2 sene once baya elit yazlik biyerde 1 yil boyunca yalniz yasamis. Gecen gunlerde boyle biseyin konusu acildi yok bi erkege boyle bisey sorulur muymus ben onun boyle seyler yasadigina ihtimal veriyor muymusum sonra dedi ben hicbi kizla oyle bisey yapmadim cok firsatim oldu ama o kizlarin bi ailesi vardi ailelerinin yuzlerine bakamazdim anca cok seversem o da aradan 3 5 sene gecerse evlenecegime eminsem oyle bir sey yaparim, sen zaten o kizlar gibi degilsin seninle tamamen ciddi dusunuyorum benim fikrim boyle senin de oyle bir sey yapmadigini dusunuyorum dedi dedim tabi yapmadim... (tabiki temas yasadim) Gercekten her anlamda harika biri sevdigimden ve beni sevdiginden gercekten eminim yatip kalkip sukredeyim gerci boyle seylerden surekli bahsetseydi de sapik amaci belli der konu acar gomerdim de sizce normal mi aramizda hic hic boyle seyler yasanmayip konusu dahi acilmamasi?
Valla benim teyzemin kizi esiyle 3 yil soz nisan donemi gecirdi birak opmeyi 1.5 sene ustune el ele tutmaya basladilar.oda senin gibi cok sorguluyordu insan sarilmazmi opmezmi diye.elinide kuzenim tutmus ilk..sevgisini aciklayanda kuzenimdi..ve esi bunu hep ahlaka bagliyordu ben oyle biri deilim diyordu gercekten hakliymis cocuk..evlendiler cinsel anlamda hic bir problemleri yok hatta sadce kendi esi hayatna girdigi icin cok iyi kadir kiymet biliyor..sende dert etme biran once nikah masasina oturttur..boyleleri milyonda 1 bulunuyor
Ne kadar zamandır birliktesiniz canim
İşte konu sahibininde asıl sorusu bu 'ürermiyiz?' :) ya şaka bi yana çok tatlı bi konu. Kaldımı böyle adamlar. Vallahi kıyöetini bilin bencede. Umarım çok mutlu olursınuz :)Gerçekten anlattığı gibi biriyse sarın sarmalayın muhafaza edin bence. Bir de üreyin ki nesli tükenmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?