Sevgilinin isteksizliği

Yok kizlar yok cocugun bi problemi yok gunahini aldim... Dunden aldigim fikirlerle bugun cilveyle karisik gozundeki imajini bozmayacagim sekilde biraz yanastim 5 dk bisey yok sukur

bişey yaşamamak, yaşamamayı istemek, beklemek vs normal de hiç istek uyanmıyorsa anormal.

Sizin içinizden geliyorsa neden çekiniyorsunuz ki ? insanın isteklerinin olması ayıp bir şey değil.

Erkek arkadaşınız bana normal gelmedi hiç mi içinde bir şey olmaz bir kıpırtı falan , evlendikten sonra sorun çıkmaz umarım son zamanların sorunları bunlar çünkü.

bu erkek tipini biliyorum anca sen isteyince olur sonra da neden hep ben diyorum tribine girersin zor ilişki

Yok yok kipirti varmis yanasip gordum yok oyle sorunlari sukur

Ne kadar zamandır birliktesiniz canim

Darısı başımıza diyorum :)

1.si ya çok durust yada köprüden geçene kadar olayı senin güvenini kazanıp sonra da olabilir sen yine de pek güvenme erkek milletine daha dogrusu insanlara en iyisi esin olsun öyle güven)

Gerçekten anlattığı gibi biriyse sarın sarmalayın muhafaza edin bence. Bir de üreyin ki nesli tükenmesin :)
İşte konu sahibininde asıl sorusu bu 'ürermiyiz?' :) ya şaka bi yana çok tatlı bi konu. Kaldımı böyle adamlar. Vallahi kıyöetini bilin bencede. Umarım çok mutlu olursınuz :)

Bu gözler bunuda gördü ya ne diyim.
"Eşin olsun öyle güven".
Bu tespit mi şimdi yani?
Bir devlet memuruna evet evt evett diye bağrınca hadi eşim oldun sana guvenebilirim parçala beni Pakize dicez galiba.

Gerçekten sayıları cok az olan arlı,namuslu biri de olabilir.
Güvenemediği bi özelliği de olabilir.
Bi sekilde anlayacaksın artık.

Gayet normal. Bir centilmen bulmussunuz. Derhal onu kendinizin yapin bir sekilde.

Kızlar cidden harika biri de bazi seyler soru isareti birakiyor bende. Dun durduk yere eski sevgilisinin 2 erkegi idare ettiginden o yuzden daha once biriyle biseyler yasamis birini asla istemedigini soyledi. Bende net bir sekilde kimse kimseyi gecmisinden dolayi yargilayamaz, kimse kimsenin ilk aski degil ilk birlikteligini yasamak zorunda degil. Turkiye standartlari toplumun bakis acisi sagolsun pisman ediyor benim hayatima giren hic bir erkek bu sekilde agzimi arayamaz yaptim veya yapmadim dedim o da haklisin zaten sen oyle degilsin agzini aramiyorum dedi. Bilmiyorum seviyorum ama bu eril zihniyette ilerlerse dayanamam kimseyle dogmadik kimsesiz de olmeyiz ozgur bir yapiya sahibim

geçenlerde açmış olduğunuz diğer konudan hatırladım sizi ders almış olmanız gerekmezmiydi yaşadıklarınızdan illa her ilişkide cinsel bi boyut olmak zorundamı aaa sevgilim bunu yapmıyor aaa bi tuhaflık mı var diye düşünmeyin sizi demekki o şekilde görmüyor neden bunu sorun ediyosunuz anlamadım

Benim sevgilim de ilk başlarda böyleydi birbucuk ay olmuştu sevgili olalı elimi bile tutmuyodu şimdi neler istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…