- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Aynen ya ben de pişman oldum sorduğumda soracagima :)Gordum sizin konunuzu da sanki sosyal deneymişçesine ard arda kalmışız
Boşandık 3 yıl önce . İdeal eş gibi görünüyodu ama sorunlu bir eş oldu sadece ...
Aynen ya ben de pişman oldum sorduğumda soracagima :)
Ne kadr suredır beraber sınızBenimki de ideal gorunuyor da insallah boyle bir sey cikmaz. Insallah cok mutlu olursunuz bundan sonra hayatinizda
Dokunmak istese de acaba sevmiyo mu oyle mi goruyo derdik istemese de sorunu mu var deriz ay arasi olmali bence ya
anladım canım. ben yine sevişmeyeceksiniz zannetmiştimNiyetim yok degil digerinde eski sevgilim istememisti yoksa ben yap yap digeri kalsin modunda degildim
herkesin yaşam tarzi düşüncesi farkli. bana göre mesela evlenmeden önce biseyler yaşamak yanlış. bazi özel şeyler evlilige saklanmali ki evliligin bi farkliligi olsun heyecani olsun. o yüzden ben olsam böyle biseyi dert etmezdim. hatta sevinirdim bu adam bu kadar iradeliyse beni asla aldatmaz da diye. hemde beni kullanmak gibi bi niyeti yok diye. eşim nisanliyken kolay kolay elimi bile tutmazdi (bayaga uc noktaydik biz tabi) :))) ama evlendim 3 sene oldu hala devamli dip dibeyiz evde bile elimi bırakmaz. senin korktugun gibi bi sorun yaşamadık yani evlenince. ama dedigim gibi herkesin yaşam tarzi düşüncesi farklıMerhaba aslında dertten sayılmaz da merak ediyorum. Hayatımda tanıdığım en harika insanla cok guzel giden bir iliskim var. Ilk defa sevilmek ne onu gördüm diyebilirim. Regl olduğumda sabah eczane bulamam diye gece vakti benim icin nobetci eczanede agri kesici arayan, her daim yanimda destegini eksiltmeyen biri. Benim merak ettigim sey su suana kadar opusmekten ileri gitmedik hic mi insanin icinde birseyler uyanmaz insan bu kadar mi masum olur algilayamiyorum. Ne bileyim insan bi dokunur falan yok boyle seyler... Oyle ahlaklı ki böyle dusununce kendimi gazozuna ilac atip irzina gecmeye calisan Nuri Alco gibi hissediyorum. Normalde bi erkek film izleyelim mi diyince insanin aklina klasik amaclar gelir bunda o yok dumduz 2.5 saat filmi izliyor filmde opusme sevisme sahnesi cikiyor hic tepki yok. 1 2 sene once baya elit yazlik biyerde 1 yil boyunca yalniz yasamis. Gecen gunlerde boyle biseyin konusu acildi yok bi erkege boyle bisey sorulur muymus ben onun boyle seyler yasadigina ihtimal veriyor muymusum sonra dedi ben hicbi kizla oyle bisey yapmadim cok firsatim oldu ama o kizlarin bi ailesi vardi ailelerinin yuzlerine bakamazdim anca cok seversem o da aradan 3 5 sene gecerse evlenecegime eminsem oyle bir sey yaparim, sen zaten o kizlar gibi degilsin seninle tamamen ciddi dusunuyorum benim fikrim boyle senin de oyle bir sey yapmadigini dusunuyorum dedi dedim tabi yapmadim... (tabiki temas yasadim) Gercekten her anlamda harika biri sevdigimden ve beni sevdiginden gercekten eminim yatip kalkip sukredeyim gerci boyle seylerden surekli bahsetseydi de sapik amaci belli der konu acar gomerdim de sizce normal mi aramizda hic hic boyle seyler yasanmayip konusu dahi acilmamasi?
Durduk yere kaşınıyosunMerhaba aslında dertten sayılmaz da merak ediyorum. Hayatımda tanıdığım en harika insanla cok guzel giden bir iliskim var. Ilk defa sevilmek ne onu gördüm diyebilirim. Regl olduğumda sabah eczane bulamam diye gece vakti benim icin nobetci eczanede agri kesici arayan, her daim yanimda destegini eksiltmeyen biri. Benim merak ettigim sey su suana kadar opusmekten ileri gitmedik hic mi insanin icinde birseyler uyanmaz insan bu kadar mi masum olur algilayamiyorum. Ne bileyim insan bi dokunur falan yok boyle seyler... Oyle ahlaklı ki böyle dusununce kendimi gazozuna ilac atip irzina gecmeye calisan Nuri Alco gibi hissediyorum. Normalde bi erkek film izleyelim mi diyince insanin aklina klasik amaclar gelir bunda o yok dumduz 2.5 saat filmi izliyor filmde opusme sevisme sahnesi cikiyor hic tepki yok. 1 2 sene once baya elit yazlik biyerde 1 yil boyunca yalniz yasamis. Gecen gunlerde boyle biseyin konusu acildi yok bi erkege boyle bisey sorulur muymus ben onun boyle seyler yasadigina ihtimal veriyor muymusum sonra dedi ben hicbi kizla oyle bisey yapmadim cok firsatim oldu ama o kizlarin bi ailesi vardi ailelerinin yuzlerine bakamazdim anca cok seversem o da aradan 3 5 sene gecerse evlenecegime eminsem oyle bir sey yaparim, sen zaten o kizlar gibi degilsin seninle tamamen ciddi dusunuyorum benim fikrim boyle senin de oyle bir sey yapmadigini dusunuyorum dedi dedim tabi yapmadim... (tabiki temas yasadim) Gercekten her anlamda harika biri sevdigimden ve beni sevdiginden gercekten eminim yatip kalkip sukredeyim gerci boyle seylerden surekli bahsetseydi de sapik amaci belli der konu acar gomerdim de sizce normal mi aramizda hic hic boyle seyler yasanmayip konusu dahi acilmamasi?
ya acaba beni manevi başkasını da beden olarak mı kullanıyor diye mi düşünüyorsun ? Yani asıl sorun bedensel ihtiyaçlarını nasıl giderdiği mi ? bunu bilememek mi seni sıkıyor ,yoksa ilerde bir evlilik olursa pasif bir cinsel hayat mı seni korkutuyor ?
Ne kadar ender olsalar da ben bu gün birisine yaparsam yarında benim bacıma kızıma yiğenime yaparlar düşüncesinde veya Allah kokusu yüzünden bu işleri yapmayan çok aza indiren var
Merhaba aslında dertten sayılmaz da merak ediyorum. Hayatımda tanıdığım en harika insanla cok guzel giden bir iliskim var. Ilk defa sevilmek ne onu gördüm diyebilirim. Regl olduğumda sabah eczane bulamam diye gece vakti benim icin nobetci eczanede agri kesici arayan, her daim yanimda destegini eksiltmeyen biri. Benim merak ettigim sey su suana kadar opusmekten ileri gitmedik hic mi insanin icinde birseyler uyanmaz insan bu kadar mi masum olur algilayamiyorum. Ne bileyim insan bi dokunur falan yok boyle seyler... Oyle ahlaklı ki böyle dusununce kendimi gazozuna ilac atip irzina gecmeye calisan Nuri Alco gibi hissediyorum. Normalde bi erkek film izleyelim mi diyince insanin aklina klasik amaclar gelir bunda o yok dumduz 2.5 saat filmi izliyor filmde opusme sevisme sahnesi cikiyor hic tepki yok. 1 2 sene once baya elit yazlik biyerde 1 yil boyunca yalniz yasamis. Gecen gunlerde boyle biseyin konusu acildi yok bi erkege boyle bisey sorulur muymus ben onun boyle seyler yasadigina ihtimal veriyor muymusum sonra dedi ben hicbi kizla oyle bisey yapmadim cok firsatim oldu ama o kizlarin bi ailesi vardi ailelerinin yuzlerine bakamazdim anca cok seversem o da aradan 3 5 sene gecerse evlenecegime eminsem oyle bir sey yaparim, sen zaten o kizlar gibi degilsin seninle tamamen ciddi dusunuyorum benim fikrim boyle senin de oyle bir sey yapmadigini dusunuyorum dedi dedim tabi yapmadim... (tabiki temas yasadim) Gercekten her anlamda harika biri sevdigimden ve beni sevdiginden gercekten eminim yatip kalkip sukredeyim gerci boyle seylerden surekli bahsetseydi de sapik amaci belli der konu acar gomerdim de sizce normal mi aramizda hic hic boyle seyler yasanmayip konusu dahi acilmamasi?
Bunda yatıp kalkıp şükredecek bir durum yok.Bana böyle şeyler çok arabesk geliyor.Birlikte olmayabilrsiniz.Kendinize göre değerleriniz tabularınız sınırlarınız vardır.Ama bir insan sevdiğiyle birlikte olunca,ya da birşeyler yaşayınca isteyince arzulayınca,bu onu sapık ahlaksız şerefsiz yapmaz.Ya da aaa sevmiyor,seven insan dokunmaz gibi bir saçma durum olamaz.O zaman hiç öpüşmesin aynı evde durmayın.İnsani dürtüdür bu.Sonuçta bak sen de belirli birşeyler isttiyor bekliyor acaba diye sorguluyorsun.Merhaba aslında dertten sayılmaz da merak ediyorum. Hayatımda tanıdığım en harika insanla cok guzel giden bir iliskim var. Ilk defa sevilmek ne onu gördüm diyebilirim. Regl olduğumda sabah eczane bulamam diye gece vakti benim icin nobetci eczanede agri kesici arayan, her daim yanimda destegini eksiltmeyen biri. Benim merak ettigim sey su suana kadar opusmekten ileri gitmedik hic mi insanin icinde birseyler uyanmaz insan bu kadar mi masum olur algilayamiyorum. Ne bileyim insan bi dokunur falan yok boyle seyler... Oyle ahlaklı ki böyle dusununce kendimi gazozuna ilac atip irzina gecmeye calisan Nuri Alco gibi hissediyorum. Normalde bi erkek film izleyelim mi diyince insanin aklina klasik amaclar gelir bunda o yok dumduz 2.5 saat filmi izliyor filmde opusme sevisme sahnesi cikiyor hic tepki yok. 1 2 sene once baya elit yazlik biyerde 1 yil boyunca yalniz yasamis. Gecen gunlerde boyle biseyin konusu acildi yok bi erkege boyle bisey sorulur muymus ben onun boyle seyler yasadigina ihtimal veriyor muymusum sonra dedi ben hicbi kizla oyle bisey yapmadim cok firsatim oldu ama o kizlarin bi ailesi vardi ailelerinin yuzlerine bakamazdim anca cok seversem o da aradan 3 5 sene gecerse evlenecegime eminsem oyle bir sey yaparim, sen zaten o kizlar gibi degilsin seninle tamamen ciddi dusunuyorum benim fikrim boyle senin de oyle bir sey yapmadigini dusunuyorum dedi dedim tabi yapmadim... (tabiki temas yasadim) Gercekten her anlamda harika biri sevdigimden ve beni sevdiginden gercekten eminim yatip kalkip sukredeyim gerci boyle seylerden surekli bahsetseydi de sapik amaci belli der konu acar gomerdim de sizce normal mi aramizda hic hic boyle seyler yasanmayip konusu dahi acilmamasi?
Merhaba aslında dertten sayılmaz da merak ediyorum. Hayatımda tanıdığım en harika insanla cok guzel giden bir iliskim var. Ilk defa sevilmek ne onu gördüm diyebilirim. Regl olduğumda sabah eczane bulamam diye gece vakti benim icin nobetci eczanede agri kesici arayan, her daim yanimda destegini eksiltmeyen biri. Benim merak ettigim sey su suana kadar opusmekten ileri gitmedik hic mi insanin icinde birseyler uyanmaz insan bu kadar mi masum olur algilayamiyorum. Ne bileyim insan bi dokunur falan yok boyle seyler... Oyle ahlaklı ki böyle dusununce kendimi gazozuna ilac atip irzina gecmeye calisan Nuri Alco gibi hissediyorum. Normalde bi erkek film izleyelim mi diyince insanin aklina klasik amaclar gelir bunda o yok dumduz 2.5 saat filmi izliyor filmde opusme sevisme sahnesi cikiyor hic tepki yok. 1 2 sene once baya elit yazlik biyerde 1 yil boyunca yalniz yasamis. Gecen gunlerde boyle biseyin konusu acildi yok bi erkege boyle bisey sorulur muymus ben onun boyle seyler yasadigina ihtimal veriyor muymusum sonra dedi ben hicbi kizla oyle bisey yapmadim cok firsatim oldu ama o kizlarin bi ailesi vardi ailelerinin yuzlerine bakamazdim anca cok seversem o da aradan 3 5 sene gecerse evlenecegime eminsem oyle bir sey yaparim, sen zaten o kizlar gibi degilsin seninle tamamen ciddi dusunuyorum benim fikrim boyle senin de oyle bir sey yapmadigini dusunuyorum dedi dedim tabi yapmadim... (tabiki temas yasadim) Gercekten her anlamda harika biri sevdigimden ve beni sevdiginden gercekten eminim yatip kalkip sukredeyim gerci boyle seylerden surekli bahsetseydi de sapik amaci belli der konu acar gomerdim de sizce normal mi aramizda hic hic boyle seyler yasanmayip konusu dahi acilmamasi?
Valla bizde esimle yasamadik hic aklima sorgulamak gelmemisti.el ele tutma oluyordu sarilma falan oluyordu ama obur anlamda esim bana helalim olacagin gune kadar sana yaptigim hersey senin zararina olur.o is bende merak etme diye espisiyle karisik bisey demisti..ve gercektende oyle oldu..simdi esim ne gay ne de isteksiz.hic bi problemimiz yok cok sukurAnlamıyorum, evlilik öncesi ilişki yaşamayan erkek olamaz mı?
Bu çok mu şaşılası birşey ki bu kadar tepki verdiniz?
Evlilik dışı ilişkileri fazla normal görmeye başlayınca böyle oluyor demekki..
Sorunu var-yok bilemeyiz ama böyle erkekler de olabilir, buna inanın.
Benim eşim de bakirdi, hiç de aksini düşünmedim.ama evlenmeden önce sadece öpüştük (keşke o da olmasaydı, keşke) şimdi evliyiz, cinsel hayatımızda da bir sorun yok mesela..
Hani evlenmeden önce mutlaka yapın, sonra sürpriz olmasın diyen o meşhur zihniyetler var ya onlara dencek laf çok ama yeri bura değil..
Mutluluklar
İşte böyle normal erkeklerin de var olduğunun farkında değil bazı insanlar...Valla bizde esimle yasamadik hic aklima sorgulamak gelmemisti.el ele tutma oluyordu sarilma falan oluyordu ama obur anlamda esim bana helalim olacagin gune kadar sana yaptigim hersey senin zararina olur.o is bende merak etme diye espisiyle karisik bisey demisti..ve gercektende oyle oldu..simdi esim ne gay ne de isteksiz.hic bi problemimiz yok cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?