Sevgilinin isteksizliği

Boşandık 3 yıl önce . İdeal eş gibi görünüyodu ama sorunlu bir eş oldu sadece ...

Benimki de ideal gorunuyor da insallah boyle bir sey cikmaz. Insallah cok mutlu olursunuz bundan sonra hayatinizda

Aynen ya ben de pişman oldum sorduğumda soracagima :)

Dokunmak istese de acaba sevmiyo mu oyle mi goruyo derdik istemese de sorunu mu var deriz ay arasi olmali bence ya

Benimki de ideal gorunuyor da insallah boyle bir sey cikmaz. Insallah cok mutlu olursunuz bundan sonra hayatinizda

Dokunmak istese de acaba sevmiyo mu oyle mi goruyo derdik istemese de sorunu mu var deriz ay arasi olmali bence ya
Ne kadr suredır beraber sınız
Temas derken neyı kast edıyorsun?

öp başına koy ya baska ne istiyon :)
hatta kurşun falan döktürde nazar değmesin.

Niyetim yok degil digerinde eski sevgilim istememisti yoksa ben yap yap digeri kalsin modunda degildim
anladım canım. ben yine sevişmeyeceksiniz zannetmiştim

bu konuda senin ne düşündüğün önemli. senin için olmazsa olmaz bir şey mi yoksa evlenene kadar olmasın ne olacak modunda mısın?

olmazsa olmaz diyorsan zaten bu ilişkiden mutlu olamazsın
bence biraz zaman geçsin. önce bi kendi haline bırak :) koskoca adam sonuçta. o da istiyodur elbet
belki şimdilik istese de belli etmiyodur senden çekindiği için
ufak ufak yaklaşarak biraz zamana bırakın

sonra olmazsa bu konuyu konuşursunuz
anlaşamazsanız ayrılırsınız yoksa sorun çözülür güzelce

Biz sevgili iken esimle. ben esime sarkintilik yapana kadar o bir tek canim derdim optum falan demezdi... bende sormustim sen beni sevmekten ote begenmiyormusin diye. oda oyle seyler dersem sanki kirlenecekmissin gibi geliyor demisti ((zamanlar beni cok mahsum goruyordu) simdi seytan senden akil soruyordur diyor :)))

herkesin yaşam tarzi düşüncesi farkli. bana göre mesela evlenmeden önce biseyler yaşamak yanlış. bazi özel şeyler evlilige saklanmali ki evliligin bi farkliligi olsun heyecani olsun. o yüzden ben olsam böyle biseyi dert etmezdim. hatta sevinirdim bu adam bu kadar iradeliyse beni asla aldatmaz da diye. hemde beni kullanmak gibi bi niyeti yok diye. eşim nisanliyken kolay kolay elimi bile tutmazdi (bayaga uc noktaydik biz tabi) :))) ama evlendim 3 sene oldu hala devamli dip dibeyiz evde bile elimi bırakmaz. senin korktugun gibi bi sorun yaşamadık yani evlenince. ama dedigim gibi herkesin yaşam tarzi düşüncesi farklı

Adam evlenmeden önce bir şey yaşamak istemiyor olabilir çok doğal. Ama baş başa kalıp öpüştüğünüzde adamda bi hareketlenmeler tavırlarında ufak tefek değişmeler olur gözleri bayık bayık bakar ne bileyim anlarsın işte. Olması lazım eğer bir problemi yoksa. Ama hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsa bence bi sorun vardır:)

Durduk yere kaşınıyosun

Ay erkekler ne yapsa sorun.
Ilk bulusmada uzerine atlasa aayyy kac.
Sadece opse ayyy cinsellok sorunu var, ayy hatta gay.

Nedir bu ya?
Benim fikrim; helal boyle bi erkege!!
Gelecege yonelik dusunuyor bi 5 saniyelik zevki dusunmek yerine bi cok erkek gibi.
Bu erkekle evlenilir.

Valla benim teyzemin kizi esiyle 3 yil soz nisan donemi gecirdi birak opmeyi 1.5 sene ustune el ele tutmaya basladilar.oda senin gibi cok sorguluyordu insan sarilmazmi opmezmi diye.elinide kuzenim tutmus ilk..sevgisini aciklayanda kuzenimdi..ve esi bunu hep ahlaka bagliyordu ben oyle biri deilim diyordu gercekten hakliymis cocuk..evlendiler cinsel anlamda hic bir problemleri yok hatta sadce kendi esi hayatna girdigi icin cok iyi kadir kiymet biliyor..sende dert etme biran once nikah masasina oturttur..boyleleri milyonda 1 bulunuyor

Bunda yatıp kalkıp şükredecek bir durum yok.Bana böyle şeyler çok arabesk geliyor.Birlikte olmayabilrsiniz.Kendinize göre değerleriniz tabularınız sınırlarınız vardır.Ama bir insan sevdiğiyle birlikte olunca,ya da birşeyler yaşayınca isteyince arzulayınca,bu onu sapık ahlaksız şerefsiz yapmaz.Ya da aaa sevmiyor,seven insan dokunmaz gibi bir saçma durum olamaz.O zaman hiç öpüşmesin aynı evde durmayın.İnsani dürtüdür bu.Sonuçta bak sen de belirli birşeyler isttiyor bekliyor acaba diye sorguluyorsun.

Kusura bakma ama,regl gibi özel bir durumunu bilecek kadar içli dışlısınız da,iş ten temasına gelince mi farklı oluyor.
Bir insan bir ilişki yaşadı diye değil,o kıza karşı üzücü,onurunu kırıcı,duygularını zedeleyici,hırpalayaıcı bir şey yaptığı zaman ailelerin de kendisinin de yüzüne bakmamalı.
Birini çok seversem,3-5 yıl geçerse evleneceğime eminsem!!! bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok.

Anlamıyorum, evlilik öncesi ilişki yaşamayan erkek olamaz mı?
Bu çok mu şaşılası birşey ki bu kadar tepki verdiniz?
Evlilik dışı ilişkileri fazla normal görmeye başlayınca böyle oluyor demekki..

Sorunu var-yok bilemeyiz ama böyle erkekler de olabilir, buna inanın.
Benim eşim de bakirdi, hiç de aksini düşünmedim.ama evlenmeden önce sadece öpüştük (keşke o da olmasaydı, keşke) şimdi evliyiz, cinsel hayatımızda da bir sorun yok mesela..
Hani evlenmeden önce mutlaka yapın, sonra sürpriz olmasın diyen o meşhur zihniyetler var ya onlara dencek laf çok ama yeri bura değil..
Mutluluklar

Endişelenme ben böyle tam 4 yıl devam ettim en güzel dönemlerim kesinlikle :)

Valla bizde esimle yasamadik hic aklima sorgulamak gelmemisti.el ele tutma oluyordu sarilma falan oluyordu ama obur anlamda esim bana helalim olacagin gune kadar sana yaptigim hersey senin zararina olur.o is bende merak etme diye espisiyle karisik bisey demisti..ve gercektende oyle oldu..simdi esim ne gay ne de isteksiz.hic bi problemimiz yok cok sukur

İşte böyle normal erkeklerin de var olduğunun farkında değil bazı insanlar...

Mutluluklar size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…