der yani"senin acil kilo vermen lazım dedi",
Sağlığınız için söylemiş kötü bişey değil bence 75 kilo iyi bir kilo değil kaldı ki sevgiliniz aşırı dikkat eden biriymiş onunla birlikte sizde bişeyler yaparak ilerleyebilirsiniz
sürekli kilo muhabbeti yapmıyorum, o her gün spora gittiği için spordan geldim diye anlatıyor bende keşke bende senin gibi düzenli yapabilsem diyorum.Sürekli kilo muhabbeti yaparsan , bu muhabbet kapansın diye
der yani
ben hep vericem derim, sen nasıl rahat ediyorsan der.
sürekli kilo muhabbeti yapmıyorum, o her gün spora gittiği için spordan geldim diye anlatıyor bende keşke bende senin gibi düzenli yapabilsem diyorum.
Birden cok fazla kilo almissiniz ,once bir dahiliye doktoruna gidip troidv,b12 ,kan degerleri ve aclik tokluk kan sekeri baktirsaniz iyi olacak ,
Belli ki bir sorun olmus ,
Sagliginiz icin kotu bir durum ,
Ayrica kimse uyarmadan ,kendinizle ilgilenmelisiniz ,bu oncelikle kendinize sayginiz ,gorusmeme karariniz yersiz bu surecte destek aslin sevgilinizden ,aslinda onun yemesi size de ornek olur ,
Hem iliskiler uzun ayriliklari kaldirmiyor ,
Ortada ciddi bir saglik sorunu yoksa hicbir erkek kilolu kadin sevmiyor
Öncelikle boyun kaç? Eğer 1.65 ve altındaysa gerçekten sağlığını tehdit edebilecek kilolara doğru ilerliyorsun.
Sevgilin de bundan dolayı seni düşünerek kilo vermeni isteyebilir. Veya fiziksel olarak zayıf halinizi daha çekici buluyordur.
Söyleme şekli yanlış tabi daha yapıcı bir dil kullanabilirdi.
Yine de kilo verene kadar görüşmemek çok abartılı bir karar. Takıntılı olduğunuz şeyleri bu kadar göze sokmayın. Yoksa sizin o fazla 10 kilo, karşı tarafa 30 olarak yansır. Rahat olun biraz, aldığınız gibi verirsiniz de. Kiloluyken de zayıfken de aynı ruha sahipsiniz böyle düşünün.
Ve kesinlikle görüşmemezlik yapmayın. Tavır almayın sevgilinize. Unutmayın gözden uzak olan gönülden de uzak olur demişler...
Farkında olmadan yapıyorum demek ki :)Hep kelimesi cümleye süreklilik anlamı katar.
Boyum 1.67 ama gerçekten kilolu duruyorum, göstermiyorum dersem yalan olur. Zayıf olduğun zaman daha çekici oluyorsun tabi ki ama ben 65 kilo ikende zayıf biri değildim, beni böyle tanıdı zaten, hiçbir zamanda dış görünüşümle ilgili bir şeye karışmamıştır. Şu an böyle demesi beni çok üzdü o yüzden, ben zaten üzülüyordum, üzüntüm iyice arttı.
Her doğru olan söylenmez.
Gözleri görmeyen bir adama sen körsün denmeyeceği gibi, zaten kilo almış ve bunu kafaya takmış bir insana kilo ver demek, onu demotive etmekten başka bir şey değildir.
Sizi düşünmüş olsa bile, bunu söyleyeceği yerde hareketleriyle belli edebilirdi.
Yiyeceklerinizi sağlıklı seçmek, beraber spor yapmayı teklif etmek gibi.
Ama hatasının farkındaysa, uzatmayın çok derim.
Kadınların kilo takıntısı her zaman vardır.Çok zayıf bi kadınada kilo vermen lazım diyince takar yani.Erkek arkadaşın düşünmeden konuşmuş,kırmış seni.Görüşmelisin bence,beraber spora gidebilirsiniz hatta sadece spora gittiğiniz günler görüşürsünüz olur biter.Üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?