Sizi aşağılamamış, dalga geçmemiş durumunuz cidden böyle çok kilo almışsınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini sizi de kırmamaya çalışarak söylemiş. Sevgiliniz için değil ama kendiniz için sağlıklı yaşamaya başlamanız gerekiyor. Hatta evlenirseniz beraber sağlıklı yaşama adapte olmanız gerekecektir, belli ki sevgiliniz bunu yaşam tarzı haline getirmiş.
Kendimden örnek vereyim ben de kambur dururum. Sevgilim bana o kadar çok söyler ki "Kambur duruyorsun, durma, boyun uzun kötü görünüyor" diye. Evet belki sizi beğenmiyor gibi algılanıyor ama tam tersine beğendiği için, daha da sağlıklı ve güzel olmamızı istedikleri için söylüyorlar. Ben de elimden geldiğince duruşumu düzeltmeye çalışıyorum, kötü bir şey söylemiyor sonuçta hatta yardım ediyor bana.
Kesinlikle uyarmam, alınır diye korkarım.empati kur sevgilin kısa sürede kilo alsa buda belli olsa sen onu uyarmazmısın?
Sevgilin kotu bir şey dememiş. İki ayda on kilo gerçekten çok fazla. Ben de olsam uyarirdim karsimdakinin sagligi için. Oksuren birine çok oksuruyorsun dikkat et demekten farksiz diye dusu uyorum. Uyarmasa daha kotu bence. Ayrıca verdigin karar da saçma. Daha cok görüşün ki en azindan onun yaninda daha az yer kendine daha çok dikkat edersin.Merhaba Arkadaşlar,
Kararsız kaldığım için size danışmak istedim.
Sevgilim her gün spora giden, vücut yapan, kilo takıntısı çok olan biri. Şöyle diyeyim bir seferliğine bile fast food, tatlı vs yemez, hep dikkat eder.
Bense son 2 ayda 10 kilo aldım, 75 kilo oldum maalesefama bana hiç karışmaz, kilo ver falan demez, ben hep vericem derim, sen nasıl rahat ediyorsan der. Bende pis boğazımı kısıp bir başlayamadım spora. Bugün yine konuşurken bu hafta spora başlıcam dedim, o da "senin acil kilo vermen lazım dedi", beynimden aşağıya kaynar sular döküldü, normalde hiç böyle bir şey demez, hiç beklemiyordum, ben zaten kilo aldım diye çok üzülüyorum, bir de o öyle söyleyince özgüvenim sarsıldı, hali ile durgunlaştım,bu sefer özür diledi, çok pişmanım, ben senin sağlığın için dedim, benim için fark etmez falan dedi.
Ben şimdi her görüştüğümüzde çok rahatsız olacağım, kilomamı bakıyor diye, ona da ben artık senin yanında rahat olmayacağım, söylediğin şeyde haklısın kilo vermem lazım ama söyleme şeklin yanlıştı, ben biraz kilo verip kendimi rahat hissedene kadar bir ay görüşmeyelim dedim. O da olur mu öyle şey falan dedi ama ben kararlıyım, yoksa görüştüğümüzde kendimi çok rahatsız hissedeceğim.
Sizce söylediği şey yanlış mı? Benim daha önce bir tane sevgilim olmuştu, o da kendi kilosuna çok dikkat ederdi ama ben seni her halinle seviyorum, istersen 100 kilo ol derdi. O yüzden ben bir sevgilinin kilo vermelisin demesi doğru mu yanlış mı çok kestiremiyorum, ben olsam demezdim çünkü. Eğer doğru ise benim bir süre yüzyüze görüşmeme kararım doğru bir karar mı sizce?
Saçmalamış olabilirim, saçmaladıysam kusura bakmayın, olay şimdi oldu ve beni çok üzdü.
sürekli kilo muhabbeti yapmıyorum, o her gün spora gittiği için spordan geldim diye anlatıyor bende keşke bende senin gibi düzenli yapabilsem diyorum.
Benim boyum 1 68 66 kiloyum ve ideal kilom 48 50 doktor bile onayladı birsuru şey cikms hastaneye gttgnzde ilaçları ihmal etmeden kullanın ve acil spora başlayn 75 kilo yururKen bile seni yorarBoyum 1.67 ama gerçekten kilolu duruyorum, göstermiyorum dersem yalan olur. Zayıf olduğun zaman daha çekici oluyorsun tabi ki ama ben 65 kilo ikende zayıf biri değildim, beni böyle tanıdı zaten, hiçbir zamanda dış görünüşümle ilgili bir şeye karışmamıştır. Şu an böyle demesi beni çok üzdü o yüzden, ben zaten üzülüyordum, üzüntüm iyice arttı.
Sonra sevgilim benden neden soğudu...
Bu kadar alıngan olur, adamın gerçeklik içeren yorumlarında bile görüşmeme kararı alırsanız üzülen taraf eninde sonunda siz olursunuz.
75 kilo çok gerçekten, acilen kilo vermeniz gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?