sevgilinin kilo ver demesi kötü bir şey mi?

Canım hiç hastalığın yokken sadece boğazını durduramadigin için kilo aldıysan bende rahatsız olurdum sevgilin bu konuda haklı bence çünkü kilo konusunda gerçekten takıntılı lar dile getirmemiş bu güne kadar ama sen sürekli vercem vercem dersen adama o da sana böyle bir cevap verir ama sağlık sal bir sorun yüzünden 2 ay gibi bir sürede 10 kilo aldıysan bu sevgilinin patavatsizligidir alınmakta haklısın yani

Kendin kaşınmışsın.
Sürekli kilo vericem spora gidicem deyip durmuşun.
Adam ne desin ki. Gerek yok tığ gibisin yemeye devam et felan mi demesini bekledin.
Dediginde de bir sey yok zaten. Sağlığın için acil kilo vermeye başla demiş. 75 kilo az mı ?
Bence az bir kilo değil. Ben olsam bende derim aynı şeyi. Ayıp değil günah değil.

Ay bi de ben senin yanında artık rahat olamayacağım demişsiniz, söyleme şeklin yanlıştı demişsiniz. Söyleme şekli doğru yani başka nasıl söylemiş kendi de açmamış ki konuyu siz açmışsınız o da hak vermiş.

Yardım teklifiniz için çok teşekkür ederim. Çok haklısınız, kilo almak ve vermek insanın elinde olan bir şey, zaten alarak hata yaptım, şimdi alınganlık yapmayı bırakıp bir an önce kilo vermeliyim.

Dün gece söylediğinde çok kötü oldum ama sonra düşününce ve burada yazılanları okuyunca hak verdim, ki şimdiye kadar hiç böyle bir şey söylememişti, evlenince spora beraber gideriz diyordu sadece, beni heveslendirmeye çalışıyordu, baktı ki hiç hevesim yok direk söyledi haklı olarak. Bu sabah diyete başladım, akşamda spora başlayacağım. Düzenli yapıp dikkat edersem 3-4 ayda verebileceğimi düşünüyorum, çözümsüz bir şey değil.

Sonuçta onun yaptığı doğru olan, razıyım yani :)

+1

hashimato tiroitim var. yıkım olmadığı için ilaç kullanamıyorum hormonlar bozulmasın diye. ama mecburen de zayıflamak zorundayım. hemde gıdım gıdım verdiğim halde 24 ekimden bu yana 75.5 kilodan 64.9 'a indim. ki en başta kalp ve damar cerrahisi doktorum kilo vermem gerektiğini söylemişti bana. önce tiroitim var dedim doktora sonra iradem yerine gelince fark ettim ki hiç bir şey bahane değil.

ay aynı ben

herkes bana uzaylı muamelesi yapıyor tatlı yemiyorum diye

bu ara dışardan beslenmek zorundayım mecburen tüketiyorum sağlıksız şeyler içim hiç rahat değil

aranızdaki samimiyete bağlı aslında bunu söyleyip söylememesi
ama sevgiliniz aktif spor yapan biriyse bu büyük bir fırsat sizin için aslında
birlikte spor yapabilirsiniz, sizi yönlendirebilir, buna bir fırsat olarak bakıp değerlendirin bence.
alınganlık yapmak size birşey kazandırmaz, ayrıca 1 ay içerisinde kilo veremezsen 1 ay daha mı uzatacaksın süreyi?
kötü anlamda değilde, sağlığın açısından söylemiş gibi geldi bana da.

kötü bişey değil,
çok güzelsin böyle devam, ye bebişim diyip sonra da kilolusun diye seni terketse kötü olurdu, ama insan gibi düzgünce fikrini belirtmiş, teşekkürü bile haketmiş bence.

Öncelikle, 1.67 boya 75 kilo gerçekten fazla. Bu boyun ideal kilosu 57-60 kg civarı. İkincisi, bende kilo konusuna önem veren birisiyim. Bende sevgilimin kilo almasını istemem. Hatta gerekirse açıkça söylerim. Bence normal. En azından dürüst.

Şekil takıntısı olan insanlardan nefret ederim
Sağlık açısından önemli tabi ama beni güzelliğim fitliğim için sevecekse sevmesin insan hastalık olur bişey olur kilo alır yani incecik alacak senin bir endokrin bozukluğunda seni terk edecek olur mu öyle şey

ben başka bir şeye takıldım. sevgiliniz kilosuna aşırı dikkat ediyorsa ve o cümleye kadar size tek bir laf etmemiş ise, gerçekten mucize. çünkü sağlığına aşırı düşkün insanlar kendilerini adeta bir peygamber gibi görüp herkese konuşurlar ve hiç susmazlar, dünyaları o olur. hani sanki 200 yıl yaşayacaklarmış gibi. o cümleyi o zamana kadar demeyip, sonradan demesini araştırmalısınız bence.

Teyzem anneme yapardı her yemekte babam yeter abla dedi bırak aç kalkıyor burda yemek yiyemiyor onunda endokrin bozukluğu vardı şekere bağlı 30 yaşlarda kilolu 50 yaşlarda zayıf oluyorlar genelde
şimdi annem ondan çok daha güzel her yeri sarktı teyzemin gıdasız kaldığından sağlıksızda
Tip boy kilo yu sürekli takıntı haline getirenleri çok boş buluyorum

aynen katılıyorum size. üstelik ilişkilerde bunun bir ömür boyu var. doğum var, çeşitli hastalıklar var. sağlıklı olmak için fit olmak gerçekten çok öenmli bir konu ama bu konuda insanların birbirine yaptığı zulmü çok kötü buluyorum. dünyanın en fit insanı olsa ama kolu bacağı kopsa ne olacak veya dediğim gibi insan hasta olabilir. obez insanlara öcü gibi bakan insanları da anlamıyorum. kimse aşırı kilolu olmak istemez, deli gibi yiyor olabilir ama bir sebebi vardır, duygusal boşluğu vardır, metabolizma hastalığı vardır. dır dır etmek yerine yapıcı olunmalı. babanız da harika bir adammış, ellerinden öperim :)

Sevgiline kızma valla bende eski sevgilime spora git kilo ver fit ol vs. diyordum, hiçte alınmıyordu. Çocuk kötü bir laf etmemiş bir arkadaşımızın yazdığı gibi teşekkürü bile haketmiş ki öyle demesi bence seni daha azimlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…