Sevgilinin kız arkadaşları

Usg fotosunu göstermesinde ne sorun var ki? Sonuçta kadının Bi yeri gözükmüyor bebek kesesi bebek ki o da anlaşılmıyor zaten.
Regl muhabbeti gereksiz olmuş ama kadın rahat demek ki bu konuda. Sonuçta senin sevgiline özel bahsetmemiş. Sevgilinden çekinmelerini sağlayamazsın başkaları üzerinde böyle Bi gücün olamaz ama çok rahatsız oluyorsan sevgilini uyarırsın onun bu muhabbetlere girmesini engellersin. Tabi engelleyebilirsen.

Merhaba herkese, direk konuya gireyim. Erkek arkadaşım iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla bir muhabbetini anlattı. Muhabbet konusu da bir kadın arkadaşı, kadınların özel günlerinde hassas olduklarını, sinirli olabileceklerini vs söylemiş. Benimki de bilmiyordum ya öyle miymiş filan diye konuşmaya dahil olmuş filan.

Daha önce bu gurup iş yerindeki insanların dedikodusunu yapıp akşam vakti bile hemen benimkine yetiştirmek amaçlı mesaj attığı olmuştu.

Başka bir gün başka kadın da, kadın doğum doktoruna gitmiş ultrason fotolarını ordakilere gösteriyor filan. Yani hepsi farklı zamanlarda oldu. Rahatsız oldum iş yerindeki muhabbetlerden. Tartıştık biraz. Yani bu tarz muhabbetlere katılmasından, ondan hiç çekinmiyorlar. Onun yanında konuşmaktan Biraz çekinilsin isterdim. Ben mi abarttım bilmiyorum. Ben de rahat bi insanım yani ama bu kadar da değilim dozundayım. Siz ne düşünürdünüz?
Ne var ultrason fotografindaki bence siz garipsiniz

İş ortamı orası yani bir kafede oturur yakın arkadaşı olur gösterir ultrason fotosunda da miyom kistleri vs varmış onu gösteriyor yani çok gerekli mi mesela amaç nedir aslında kadına bişi diyemem ne istiyorsa yapsın ben sevgilimin tavrından hoşnut değilim

O an öyle gelişmiş öyle olmuş. İlla gerekli olması mı lazım? İş ortamı hiç ara vermeden çalışılan iş dışında hiç bir şey konuşulmayan bir yer olmuyor çoğu zaman. Siz iş arkadaşlarınızla hep gerekli olan bir amaca hizmet eden şeyler mi konuşuyorsunuz? Siz bu adamın sevgilisisiniz, velisi değilsiniz. Neden yaptığı her hareketi size anlatıyor en başta zaten o garip.

Bence de bunu ergenler bile biliyor.
30 iq'lu adam ya. Ne olacak bunu bilmeyince? Ayyy ne tatli herif, kadınları tanımıyor, çok kadın girmemiş hayatına mı diyecek oradakiler? Kim napsın bunu bile bilmeyen erkeği? Bunu bilmeyen erkek bırak g noktasını klitorisi bile bilmiyordur. Sinirimden çatladım akılsız adam ya.

30 iq'lu adam ya. Ne olacak bunu bilmeyince? Ayyy ne tatli herif, kadınları tanımıyor, çok kadın girmemiş hayatına mı diyecek oradakiler? Kim napsın bunu bile bilmeyen erkeği? Bunu bilmeyen erkek bırak g noktasını klitorisi bile bilmiyordur. Sinirimden çatladım akılsız adam ya.
😂😂😂Bildiği kesin de. Kesin kadınlar kendi arasında konuşuyordu bu da muhabbete dahil olabilmek için atladı konuya. Kendince Bel altı muhabbet gördüğü için. Ya da kadınlarla sohbet edebilmek için.

Myom kistlerine kadar bakıyor ultrasona demiyorsunuz da kadın gösteriyor diyorsunuz. Kadın arkadaşlarına gösteriyordur ama sizinki muhabbetten hoşlandığı için dahil olmuştur. İlgilenmediğini göstermek çok basit aslında. Kadın özellikle gelip gösterse bile göz ucuyla bakar geçersin, myoma kadar bakmazsın.
Ayrıca işyerinde insanlar robot gibi veya başları hep önde mi çalışsınlar? Hiç mi arada sohbet vs etmesinler? Sizinki aa öyle miymiş böylemiymiş deyip dalmasın kadınların muhabbetine.

Kadınlar regl oluyor ve bu onları psikolojik etkiliyor .regl olurken orgazm olmuyoruz neden bu ayıp yada cinselliğe çekiliyor bir ultrasyon fotoğrafı nasıl uygunsuz olabilir.aklimiz neden hep cinsellikte acaba diyorum kalbimiz mi kötü yoksa sapkın davranışlar mi bunlar.Bir kadın olarak bunlari ayıp veya utanalacak bir şey olarak görüyorsanız bundan sonra siz regl olmayın ve çocuk yapmayın.

Yani normal fizyolojik olaylar bunlar ancak sizi anlıyorum o kadar rahat ulu orta da eşinizin de erkek olarak muhabbete dahil olması vb çok hoş değil tabi ki. Yani şimdi eskiden biz lisede iken filan kızlar olarak birbirimizden orkid isterdik ama ne utanarak ne gizlenerek bin kere sarılarak verilirdi o orkid sanki ayıp pis bir şey gibi. Tamam göstere göstere de verme ama o kadar da abartmaya gerek yok bir orkid sonuçta kendi kapalı ambalajı içerisinde rahatça alıp verebilmeliydik. Yani babamızdan bile utanırdık. Çekmecemizde saklar sakın görmesin falan gibi. Şimdi kadınların normal olan fizyolojik durumları ayıpmış günahmış kötüymüş gibi saklanmasına da karşıyım ama aşırı rahatlık da hoş değil, hele işyeri gibi çok samimi olmadığın insanlarla. Siz rahatsızlığınızı dile getirmişsiniz ama kavgaya gerek yok, o abartı olmuş. Kadınlar aralarında konuşurlarsa konuşsunlar ona yapacak bir şey yok da eşiniz de sazan gibi muhabbette atılmasın bundan sonra.

İş ortamı orası yani bir kafede oturur yakın arkadaşı olur gösterir ultrason fotosunda da miyom kistleri vs varmış onu gösteriyor yani çok gerekli mi mesela amaç nedir aslında kadına bişi diyemem ne istiyorsa yapsın ben sevgilimin tavrından hoşnut değilim
Amaç şeyini göstermek değil tabi ki, tıbbi bir şey bu. Gösterebilir. Sevgilinizin sazan gibi muhabbete atlaması saçma olmuş bence.

kadınlara neden laf söyleniyor ben onu anlamıyorum sevgilinin aklı var fikri var kendi özgür ruh iradesi var dahil olmaz konuya olur biter demekki kadın çok, konuşuluyor. Ve konuşmada absürt bişeyde göremedim normal .

Sevgiliniz niye saf yeni gelin edasıyla "Regl döneminde sinirli mi olunur? Aaa bilmiyordum." diyor.
bu tarz muhabbetlerle mesafeyi kapatacak oradaki kadınlarla da ondan

sevgiliniz cıvık arkadaşım.. net

siz de çalışıyorsanız bende erkek ark. larıma özel günlerimde hassas olabileceğimi belirteyim diyin bakalım ne diyecek

sinir oluyorum şöyle ben yaparım ama sen yapamazsın adamlarına
geleneksel demenizden de bu tavır anlaşılıyor

kadınlara neden laf söyleniyor ben onu anlamıyorum sevgilinin aklı var fikri var kendi özgür ruh iradesi var dahil olmaz konuya olur biter demekki kadın çok, konuşuluyor. Ve konuşmada absürt bişeyde göremedim normal .
Arkadaşım kadınlara bişi dediğim yok. ama herşeyin yeri zamanı vardır. Çok samimi olduğun kızlı erkekli ortamlarda bir kafede konuşursun yani de herkesle herşey bu kadar rahat olmamalı bu benim düşüncem. ben de kadınım çalışıyorum ama işim gücüm var çalışıyorken de sırf muhabbet olsun diye saçma sapan gereksiz şeyler konuşmuyorum. Başka muhabbet konusu mu kalmadı. Benim ortamlarda yapmayacağım şeyleri sevgilim de yapmamalı. Ben yapsam o da aynı tepkiyi verir. Yanımda konuşan öyle bir erkek olsa onun cıvık olduğunu düşünürüm benim de erkek arkadaşım o şekilde davranmışsa onun hatasıdır ve sorun yaşanır yani. Buraya da soruyoruz boşuna ben bildiğimi okurum arkadaş yorum yapmayın tamam.

bu tarz muhabbetlerle mesafeyi kapatacak oradaki kadınlarla da ondan

sevgiliniz cıvık arkadaşım.. net

siz de çalışıyorsanız bende erkek ark. larıma özel günlerimde hassas olabileceğimi belirteyim diyin bakalım ne diyecek

sinir oluyorum şöyle ben yaparım ama sen yapamazsın adamlarına
geleneksel demenizden de bu tavır anlaşılıyor
Aynen öyle rahat bir sevgilim yok yani normalde. Böyle konulara gelince rahat davranması sinir bozucu. Kendine gelince modern oluyor

Kadınlar regl oluyor ve bu onları psikolojik etkiliyor .regl olurken orgazm olmuyoruz neden bu ayıp yada cinselliğe çekiliyor bir ultrasyon fotoğrafı nasıl uygunsuz olabilir.aklimiz neden hep cinsellikte acaba diyorum kalbimiz mi kötü yoksa sapkın davranışlar mi bunlar.Bir kadın olarak bunlari ayıp veya utanalacak bir şey olarak görüyorsanız bundan sonra siz regl olmayın ve çocuk yapmayın.
Sevgilim benimle ilgili şeylerde tabi ki regl vs ayıp bişi yok ama başka kadınların özelini öğrenmek zorunda değil. Ayıp olmasa da uygunsuz bir ortam. Regl olmak ayıp mı dedim nasıl anlıyorsunuz yazılanları. Okuduğunu anlamada sıkıntı var sanırım

😂😂😂Bildiği kesin de. Kesin kadınlar kendi arasında konuşuyordu bu da muhabbete dahil olabilmek için atladı konuya. Kendince Bel altı muhabbet gördüğü için. Ya da kadınlarla sohbet edebilmek için.
Benim sıkıntım bu zaten. Konuya neden dahil olur ki yani.

Merhaba herkese, direk konuya gireyim. Erkek arkadaşım iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla bir muhabbetini anlattı. Muhabbet konusu da bir kadın arkadaşı, kadınların özel günlerinde hassas olduklarını, sinirli olabileceklerini vs söylemiş. Benimki de bilmiyordum ya öyle miymiş filan diye konuşmaya dahil olmuş filan.

Daha önce bu gurup iş yerindeki insanların dedikodusunu yapıp akşam vakti bile hemen benimkine yetiştirmek amaçlı mesaj attığı olmuştu.

Başka bir gün başka kadın da, kadın doğum doktoruna gitmiş ultrason fotolarını ordakilere gösteriyor filan. Yani hepsi farklı zamanlarda oldu. Rahatsız oldum iş yerindeki muhabbetlerden. Tartıştık biraz. Yani bu tarz muhabbetlere katılmasından, ondan hiç çekinmiyorlar. Onun yanında konuşmaktan Biraz çekinilsin isterdim. Ben mi abarttım bilmiyorum. Ben de rahat bi insanım yani ama bu kadar da değilim dozundayım. Siz ne düşünürdünüz?
yani bana çok normal geldi konusulan konular açıkçası

Back
X