Sevgilinin kız arkadaşları

Sevgiliniz o samimiyeti gösteriyor ki kadınlar bu kadar rahat davranıyor yanında,,biraz resmî ciddi olsa hangi kadın bak ultrason fotoğrafıma der ki biraz gerçekçi olalım,,hadi kadınlar konuşuyor o niye dinliyor işine baksın moladalarsa kalksın yanlarından mesafe koysun

Tamam normalse siz kendi iş yerlerinizde erkek arkadaşlarınızla konuşursunuz bu mevzuları. Eşiniz de kızlarla konuşsun beni ilgilendirmez
kendi işyerimde konusuyorum zaten, eşim yok sevgilim var. Kız arkadaşlarıyla konusabilir bunları. Yani aa tüü kaka ne ayıp demedim diye hıncınızı niye benden çıkarıyorsunuz skfigsfgs

kendi işyerimde konusuyorum zaten, eşim yok sevgilim var. Kız arkadaşlarıyla konusabilir bunları. Yani aa tüü kaka ne ayıp demedim diye hıncınızı niye benden çıkarıyorsunuz skfigsfgs
Bişi demiyorum ben kendi düşünceme göre değerlendiriyorum sizin de kendi düşünceniz istediğiniz yapın 🤷🏻‍♀️😂

Sevgiliniz o samimiyeti gösteriyor ki kadınlar bu kadar rahat davranıyor yanında,,biraz resmî ciddi olsa hangi kadın bak ultrason fotoğrafıma der ki biraz gerçekçi olalım,,hadi kadınlar konuşuyor o niye dinliyor işine baksın moladalarsa kalksın yanlarından mesafe koysun

Ben katılıyorum yahu. Gevşek erkek de en nefret ettiğim erkek türü zaten, hele ki işortamında gevşekçe muhabbetlere giren biriyle asla olmak istemem.

Sizde de insanları tanımadan yargılama var sanırım veya yarası olan gocunur misali. Benim ortamlarda yapmayacağım şeyleri ondan da bekliyorum hepsi bu.
Bi kadın arkadaşı var kadın da kadın okadar çok kadın kullanmışınız ki öyle bi izlenim aldım. Burdaki hiç kimseyi tanımıyorum zaten konusuna yorum yapıyorum

Merhaba herkese, direk konuya gireyim. Erkek arkadaşım iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla bir muhabbetini anlattı. Muhabbet konusu da bir kadın arkadaşı, kadınların özel günlerinde hassas olduklarını, sinirli olabileceklerini vs söylemiş. Benimki de bilmiyordum ya öyle miymiş filan diye konuşmaya dahil olmuş filan.

Daha önce bu gurup iş yerindeki insanların dedikodusunu yapıp akşam vakti bile hemen benimkine yetiştirmek amaçlı mesaj attığı olmuştu.

Başka bir gün başka kadın da, kadın doğum doktoruna gitmiş ultrason fotolarını ordakilere gösteriyor filan. Yani hepsi farklı zamanlarda oldu. Rahatsız oldum iş yerindeki muhabbetlerden. Tartıştık biraz. Yani bu tarz muhabbetlere katılmasından, ondan hiç çekinmiyorlar. Onun yanında konuşmaktan Biraz çekinilsin isterdim. Ben mi abarttım bilmiyorum. Ben de rahat bi insanım yani ama bu kadar da değilim dozundayım. Siz ne düşünürdünüz?
Asla taviz vermeyin çok aşırı özel konuşmuşlar.

Merhaba herkese, direk konuya gireyim. Erkek arkadaşım iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla bir muhabbetini anlattı. Muhabbet konusu da bir kadın arkadaşı, kadınların özel günlerinde hassas olduklarını, sinirli olabileceklerini vs söylemiş. Benimki de bilmiyordum ya öyle miymiş filan diye konuşmaya dahil olmuş filan.

Daha önce bu gurup iş yerindeki insanların dedikodusunu yapıp akşam vakti bile hemen benimkine yetiştirmek amaçlı mesaj attığı olmuştu.

Başka bir gün başka kadın da, kadın doğum doktoruna gitmiş ultrason fotolarını ordakilere gösteriyor filan. Yani hepsi farklı zamanlarda oldu. Rahatsız oldum iş yerindeki muhabbetlerden. Tartıştık biraz. Yani bu tarz muhabbetlere katılmasından, ondan hiç çekinmiyorlar. Onun yanında konuşmaktan Biraz çekinilsin isterdim. Ben mi abarttım bilmiyorum. Ben de rahat bi insanım yani ama bu kadar da değilim dozundayım. Siz ne düşünürdünüz?
Kadınlar her erkekle bu konuları konuşmaz. Muhtemelen sevgiliniz dinleme ve konuşmaya meyilli olduğu için bu kadar ayrıntılara giriyorlar. Kadınlarda pek hata göremedim sevgilinizi uyarirsaniz daha sağlıklı olur gibi geldi bana. Ayrıca bende rahatsız olurdum 😾

Sizi kısıtlayıcı böyle muhabbetlere dahil oluyor, sonra da ben bilmem ki edasında size anlatıyor. İnandınız mi gerçekten?

İş ortamı orası yani bir kafede oturur yakın arkadaşı olur gösterir ultrason fotosunda da miyom kistleri vs varmış onu gösteriyor yani çok gerekli mi mesela amaç nedir aslında kadına bişi diyemem ne istiyorsa yapsın ben sevgilimin tavrından hoşnut değilim
Normal bir erkeğe gösteremez bunları nişanlınızla samimiyet var ki gösteriyor yakın görüyor

Kiskanmak yerine siz de uydurun ben de su erkek arkadasimla suraya gittim bana sunu anlatti vs diye. Bu ise yarayan bir taktik.

O an öyle gelişmiş öyle olmuş. İlla gerekli olması mı lazım? İş ortamı hiç ara vermeden çalışılan iş dışında hiç bir şey konuşulmayan bir yer olmuyor çoğu zaman. Siz iş arkadaşlarınızla hep gerekli olan bir amaca hizmet eden şeyler mi konuşuyorsunuz? Siz bu adamın sevgilisisiniz, velisi değilsiniz. Neden yaptığı her hareketi size anlatıyor en başta zaten o garip.
Ki zaten
Ben katılıyorum yahu. Gevşek erkek de en nefret ettiğim erkek türü zaten, hele ki işortamında gevşekçe muhabbetlere giren biriyle asla olmak istemem.
gevşekten kastınız ne? Arkadaş olarak hayatına dair birşeyler paylaşması mı sonuçta cinsellik konuşulmuyor tam anlayamadım ne kastettiğinizi

Back
X