Sevgilinin mesajları!

SevdaCicegii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
599
810
123
Selam kızlar,
dertmi bilmiyorum ama kimseye anlatamadığım ve işin içinden çıkamadığım bir konu var.
2 ay önce biriyle tanıştım. Bu kişiyle buluştuğumuzda ben istemediğim için yakınlaşmıyoruz, yani şimdiye kadar öpüşmedik ve daha ileriside olmadı. Ben istemediğim sürede olmayacağını söylüyor.

Sorun şu ki, mesajlaşırken hep konu cinselliğe geliyor.
Ne söylesem konuyu oraya getirebiliyor.
Niyetinin ciddi olduğunu, evlenmek istediğini söylüyor.
Ben yinede her ihtimale karşı yakınlaşmıyorum ama mesajlarada engel olamıyorum.
Sizce özel konular hakkında yazması normal mi? Konuşmamız doğrumu? Sizler nasıl konuşuyorsunuz/konuşuyordunuz sevgilinizle? Ben mi abartıyorum?

Sonuçta insan sevdiğini arzular, arzulamasıda güzel ama erken mi?
Sonra 1 ay içerisinde tanışıp evlenenleri görünce ben mi abartıyorum diyorum. Kafam çok karışık ve kimseye anlatamıyorum

Bana bir akıl verin :)

Yani bunların belli bir zamanı ve planı olduğunu düşünmüyorum.

İlk buluşmada seviştiğim ve bana aşık olan da oldu, 1 sene sonra seviştiğim adamdan dayak yediğim de...

Sen ne zaman doğru zaman diye hissediyorsan o zamandır.

Ayrıca kişisel tercihlere bağlı, kimi insan cinsellik ister kimi istemez.

Elleri kırılsın diyemeden edemeyeceğim...

2 aydır tanıştığın kişiyle nerde buluşuyorsunuz ki yakınlaşma olmuyor diyorsun?
Özel konuşmak aradaki yakınlığa bağlı.
Zaten rahatsız oluyorsan arada sevgi bağlılık oluşmamıştır. Olsa olsa hoşlantı ve heyecan vsdir.

Hangi erkek bir kızla cinsellik konuşmak istemez ki ! Bunun sevmeyle ilgisi yok bence. Siz de istiyorsanız konuşun konuşmaktan zarar gelmez. Ben sevgilimle bu şekilde mesajlaşmadım ama öpüşüp koklaştığım oldu. Siz yakın ilişki içine girmediğiniz için kendisini mesajla tatmin etmeye calisiyor

Kafede buluşuyoruz. Rahatsız etmiyor, aksine hoşuma gidiyor ama bizim kültürümüzde doğru değil ya, yani ben cinselliğin tabu olduğu kültürle büyüdüm. Ondan dolayı doğrumu diye sormak istedim.

En sevmediğim erkek modeli, temel bir kuralım vardır; eşim de olsa hiçbir erkeğin telefonunda o tarz konuşmalarım, o tarz şeyleri ima dahi eden bir fotoğrafım olmadı olamaz da.

Babana bile güvenmeyeceksin, insanların 20 yıllık kocası bile neler neler yapabiliyor. Her şeyin bir yeri bir vakti vardır.

Cinsel bir hayatınız olabilir normal karşılıyorum ama şu durumlara asla sıcak bakmadım, bakamam.

Fotoğraf yok, beni arzuladığını falan yazıyor

Fotoğraf yok, beni arzuladığını falan yazıyor
Fotoğraf olmadığının farkındayım ben kendi prensibimden bahsettim, ben o tarz mesajlar konusunda da hassasım.

Karşılıklı bir çekim varsa gerekeni yaşarsınız isterseniz ama mesaj olayı bana ters

Fotoğraf olmadığının farkındayım ben kendi prensibimden bahsettim, ben o tarz mesajlar konusunda da hassasım.

Karşılıklı bir çekim varsa gerekeni yaşarsınız isterseniz ama mesaj olayı bana ters
Dini açıdan doğru olmadığı için bir yakınlık olmuyor, onunda çenesine vuruyor

Dini açıdan doğru olmadığı için bir yakınlık olmuyor, onunda çenesine vuruyor
Tabi tercihlerinize saygı duyuyorum, kendisine izah edin dini açıdan günah olması için ille de tenin tene değmesi gerekmiyor, yaptığı da günah kategorisinde

Çok yanlış bir şey. Niyeti farklı. Yahu eşim, sevgili iken 5 ay elimi tutmadı benim. Motora binerdik, sarılırdım. Eli ayağı titrerdi heyecandan. Niye, ona sarılıyorum diye. İstanbulu avuç içi gibi bilen insan yolu şaşırırdı.

Niyeti ciddi ama nasıl ciddi konuştuğunun, ciddi anlamda seni kullanmak istiyor bence... Uzak dur derim... Sana yaptığı muameleyi herkese yapmıştır. İleride bunları öğrenir çok üzülürsün. Seni daha en başından, başkalarından ayırmayan insan, senin ile evlilik düşünür mü?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…