Sevgilinin mesajları!

Ben seven bir erkeğin konuyu cinselliğe bu kadar çabuk getirebileceğini düşünmüyorum.Seven erkekler maç muhabbeti bile yaparlar ama konuyu cinselliğe o kadar çabuk getirmezler.Çünkü:Karşısındaki kişiyi kaybetmekten korkarlar.Tabi bunlar benim kendi düşüncelerim.

Yaşlar 25 ve 30. Dediğine göre kimseyle şimdiye kadar birlikteliği olmamış o anlamda

Esim de böyleydi yani beni arzuluyordu ve bu cok normal degil mi? Seviyorsa , arzulamali da bence. Evlendik iki kizim var fizigim kötü ( bence) ama esim hala arzuluyor beni kötü birsey degil bence.
Tek olumlu yorum farklı görüşler almak icin konuyu açtmıstım ama sizin mesajınız hariç hepsi negatif oldu

Merhabalar
Konu 2 ayda cinsellige nasil gelebiliyor anlamadim..bence aranizdaki duygular sıg..
Yani hayalleri heyecanlari bu yasiniza kadar olanlari anilari bitirip cinsellige dayandinizmi
Bence cok erken ve cok güvensiz geldi bana..biraz zaman sadece cekim var diye her tanistiginla bu konuya dayanamazsin az sabir ..mesafeye devam bence iliskinizi derinlestirin ki bir anlami olsun derim ben...

Tek olumlu yorum farklı görüşler almak icin konuyu açtmıstım ama sizin mesajınız hariç hepsi negatif oldu
arkadaslara da katiliyorum ama yani ben esimi cocuklugumdan beri taniyorum. Sizinki farkli olma ihtimali var. Ben sadece arzulanmanin normal oldugunu söylüyorum skerim sen yinede temkinli ol ve pisman olacagin birsey yapma

Bana gore normal ama herkesin yasayis sekli , geldigi kultur , cinsellige bakisi farkli
Ben esimle tanistigim gece opustum ertesi gece evime davet ettim , 5 ay sonra evlendik , cocugumuz var , 5 senedir beraberiz ve hala ilk gunku gibi asigiz
Ama benim icinde esim icinde cinsellik tabu degildi , hayatin dogal akisi , bir iliskinin olmazsa olmazi
Sizi rahatsiz ediyorsa bu sekilde mesaj atmamasini spyleyin

Yaşlar 25 ve 30. Dediğine göre kimseyle şimdiye kadar birlikteliği olmamış o anlamda
Ergen de değilmiş. :) Dediği doğruysa muhtemelen bu tarz sanal muhabbetleri çok olmuştur. Böyle kendini tatmin ediyordur. Yoksa bu kadar kısa sürede bu kadar kolay olaya girmezdi.: )
Yani, senden karşılık bulursa daha ileriye taşıyacak. Telefonun diğer ucunda senin hayalinle kendini tatmin eden birini düşün. Senin için okay, mi? Bir de ne kadar güveniyorsun? Bir ayrılık durumunda paylaştıklarınız onda kalacak sonuçta

Sezgilerime bağlı değişir şahsen, hisler ve çekim karşılıklıysa daha kolay dile geliyor böyle şeyler, anormal bulmuyorum ama ısrar ediyorsa hoş değil. Samimiyetinize, karşı tarafın amacını, kafa yapısını anlamaya da bağlı. Ayrılma vs. durumu olduğunda çirkinleşir mi bu olmasa bile siz pişman olur musunuz bunları da düşünmek lazım.

Kaç ay sonra öpüşeceksin?
Süresi mi var?
Her dakika cinsellik konuşuyorsa itici tabi de
2 ayda öpüşmek erken değil bence
Tabi bu benim fikrim
Sevgilim ilk buluşmada öptü beni ne var yani şimdi beni az mı seviyor kullanıyor vs yoo gayette aşık bana .bunun erkeğin bakış açısıyla alakası var dar bakıyorsa kullanıyorum gözüyle bakabilir..

Bi erkek evleneceği Kadını hanımefendi olarak görür ve onunla da bu şekilde asla konuşmaz.. ciddi düşünmediği, basit gördükleri Kadınlarla böyle konuşuyor çoğu ve istisnalar kaideyi bozmaz.. şimdiye kadar çevremde böyle belaltı muhabbet, açık seçik fotolar dönen çok ilişki müsveddesi gördüm.. sonunda ne oldu biliyo müsünüz.. kız hep ortada bırakıldı nokta...

Konuya hep evlendikten sonra böyle olur diye başlıyor.
Ilk öpüşme nikahtan sonra olur dedim, kabul etti. Yani niyeti ciddi olmasa nikahı kabul etmezdi diye düşünüyorum.
Bazen kızıyorum ona böyle yazma diye, kötü niyetinin olmadığını söylüyor. Kötü niyetli olsaydım, buluşmamızda öpebilirdim diyor. Haklı bir bakımdan.

Ilk aylar düzgün bir erkek cinsellik konuşmaz cinselliğe alışık dahi olsa. Kendini tutar. Düzgün adamlar böyle oluyor.Ha ilişki ilerler , ilişkide bir ciddiyet vardır, ozaman konuşabilir, onu normal görürüm..Güvene bağlı daha doğrusu.. Kimisi kullanmak istiyor o da belli oluyor..Özellikle ilk aylar konusunu açan ofsayt.Kimi de pusuda bekleyebilir yani o kişinin güvenilirliğine bağlı..

Bir görüşü belirtirken başka insanları batırmanın mantığı ne?

Biz sevişen kadınlar hanımefendi görülmüyoruz da ne olarak görülüyoruz acaba ilişki müsveddelerimizde?

Cinsellik konuşmak var cinsellik konuşmak var. Nasıl konuştuğuna bağlı.

Sizin rahatsız olduğunuzu bile bile konuşmaya devam ediyorsa kişisel alanıma taciz ediyor diye düşünürdüm. Konuşma da olsa tek taraflı olmamalı.

Ayrıca
Niyetinin ciddi olduğunu, evlenmek istediğini söylüyor.
Ben yinede her ihtimale karşı yakınlaşmıyorum ama mesajlarada engel olamıyorum.
yazmışsınız. Eğer yakınlaşmama sebebiniz buysa zaten yakınlaşmayın da böyle mesajlaşmayın da. Pişman olacağınızı düşündüğünüz bir şey yapmayın, evleneceğiz diye cinsellik yaşamayın.

Biz sevişen kadınlar hanımefendi görülmüyoruz da ne olarak görülüyoruz acaba ilişki müsveddelerimizde?
Canım boşver ya bu bakış açısıyla savaşamazsın
Yazıcak çok şey var da neyse...

Bu tarz “hanımefendi” hanım olmayan efendi(!) ayrımı yapan erkeklerin evlendikleri zaman eşlerini aldatma oranının ne kadar yüksek olduğunu bilmeyen biri yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…