Sevgilinin mesajları!

Tam ciddi birşey yazıcam valla gülmem geliyor

Forumlar vardi eskiden simdi yok.Olsa takılırdik. Forumlar daha güvenli. Daha aklı basında kimseler olurdu. Şimdi kk donanım ekşi gibi yerler dışında yok gibi.

Kardeşim bu chat sitesinden tanıştı connected diye bi site. şu an nişanlılar, evlenecekler.
Ben de ekşisözlükten tanıştım

Siz hangi hayal aleminde yaşıyorsunuz hep türk filmi etkileri insan hoşlandığı insanı arzulaması kadar doğal birşey yok arzulamıyorsa sorun ordadır
Bencede canım, yorumum icin sağol ❤
Dün adamla boşu boşuna kavga ettim. Sabah unutalım akşam ki yazdıklarımızı diyor.
Kk nın yanlış gazına geldim.
Sağlıklı insan sevdiğini arzular. Zaten beni değilde başkasını arzulasa sıkıntı. Benimde onunda libidosu yüksek, yani normal

Kafede buluşuyoruz. Rahatsız etmiyor, aksine hoşuma gidiyor ama bizim kültürümüzde doğru değil ya, yani ben cinselliğin tabu olduğu kültürle büyüdüm. Ondan dolayı doğrumu diye sormak istedim.

Bence yanlış değil,ama nasıl hissettiğinizi anlayabiliyorum.Kafanızda soru işaretleri olması normal.Ayrıca herkesin ilişkiden beklentisi farklı,bana göre karşı tarafın arzuladığını dile getirmesi normal bir şey kimine göre terbiyesizlik oluyor mesela.Siz hoşuma gidiyor demişsiniz,demek ki siz de çok yanlış bulmuyorsunuz bu durumu.Bir daha gelmeyeceksiniz dünyaya diyorum,siz de keyif alıyorsanız yazın arada gitsin.

Yani ilk mesajınızı düzeltmeye çalışmışsınız ama bu da ayrı bir fiyasko.Sexting diye bir şey hiç mi duymadınız ? Evlilikler de bile olabiliyor bazen,çiftler ayrı kalmak durumunda kalıyor bir iki foto azıcık cinsellik içeren mesaj,bitti gitti.Eşi de mi yolda bırakıyor şimdi karısını ? Bizim toplumda genelleme hastalığı var,herkes ya aldatıyor ya aldatılıyor,ya ahlaksız,ya bırakılıp gidiliyor falan.Ne dertli bir toplumuz.

yaklaşık 11 aydır bir ilişkim var baştan çıkarmak için her yolu denedim helalim olduğunda herşey yaşanır ben kafamda çok baska hayal ettim onu silip yerine cinsel bi hayal koyamam diyor ne mesajda ne reel de konusu bile geçmiyor kıyamamak böyle birşeymiş bunu anladım önceki flörtlerim de 1 ay bile olmadan konuyu oralara getirirlerdi demekki sevmediklerindenmiş şunuda eklim mesaj da etkileyip reele dökmeye çalısıyor gibi ayrıca dikkat et santaj yapmasın

Bence çok normal bir durum. Fizyolojik yapımız gereği sevdiğimiz insanı arzulamak sağlıklı olanı.
Tabi ki durum kişiler arasında görüşler arasında şekillenir o ayrı.
Ama her iki tarafta bu durumdan memnunsa neden erkek illa kadını kullanıp bırakacak ya da sevdiği olarak görmüyor algısı var anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…