- 1 Nisan 2019
- 1.641
- 3.765
Hanımlar 4 aylık sevgili iken üç günlük bir küslük yaşandı. Sonrarında konuşalım dedi ve iki hafta boyunca gönlümü alacak şekilde konuştu. Ben kendisine eğer adım atmasaydı adım atmayacağımı belirttim, ayrılmak bu kadar kolay mı demişti. ( Bu ayrıntının altını çiziyorum ) Geçen cumratesi aramız düzeldikten sonra ilk kez buluştuk. Garip bir şekilde sanki telefonda konuştuğum adam o değilmişcesine soğuktu. Çabalamaktan vazgeçmişte ayrılıcakmış gibi geldi ve yüzüme söylemesi gerektiğini söyledim, süreç bizi yıprattı akışına bırakalım dedi. Ayrıca ayrılık kararının kolay olmadığını beraber alınması gerektiğinin altını çizdi. ( Sanki ayrılmak için karşılıklı helalleşmek gerekiyormuş gibi) Ben de sözlerine inandım ve bir hafta boyunca düzgün konuştum. Yani ilişkimiz devam ediyordu. Taki bu cumartesi gününe dek. Günaydınlaştıktan sonra bie daha asla yazmadı ve ya aramadı. Sanırım bu ghostlanmak oluyor. Benim anlamadığım küslükten sonra adım atmadığım için sitem eden ve ya buluşunca ayrılık konusu açmamı durduk yere sorun çıkarma gibi lanse eden adamın sözlerinin tam zıttı şekilde ghostlayarak ayrılması çok abes değil mi? Ayrıldı diye düşünüyorum çünkü kaç gündür tek hareket yok.