Sevgilinin Pantolonunu Giy!

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
50
358
İstanbul
Dünyayı yepyeni bir moda akımı etkisi altına almaya başladı. Hollywood’un ünlü kadınları erkek arkadaşlarının ya da eşlerinin kot pantolonlarını giyerek, ilk trendy adımı attılar.
Sevgilinin Pantolonunu Giy!

Victoria Beckham, Katie Holmesi gibi moda dünyasının nabzını tutan kadınlar, katıldıkları davetlere boyfriend jean giyerek gidiyorlar.
Evet, erkek arkadaşınızın bol pantolonu bu sezonun modası! Yeni moda akımı, istediğiniz parçalarla kombin yapma imkanı sağlıyor. Yalnızca tişört ve spor ayakkabılarla değil, blazer ceketler ve topuklu ayakkabılarla birlikte sevgilinizin kot pantolonunu giyebilirsiniz.
Yeni tarza uyum sağlamak ilk bakışta zor görünebilir. Ön yargılarınızı bir kenara bırakıp, sevgiliniz kotuyla muhteşem kombinler yaratabilirsiniz. Hayal gücünüz; rahat, şık ve trendy olmanın kapılarını açacaktır.
Trende uymak istiyorsanız, erkek arkadaşınızın pantolonlarından birini ödünç alın. Paçalarını katlayın. Üzerine sevdiğin tişörtlerinden birini giyin. Dışarı çıkın ve sokak modasının bir parçası olun!

olabilir , fikir güzel...
belkide inanmazsiniz ama bizde tam tersi esim giyiyor....gecenlerde kendisi bana marka esofman aldi ama onada güzel durdu aslinda kadin icin , olsun diyor banada oluyorya kime ne diyor....

Evde özellikle hamileliklerimde eşimin şort tişört gibi bir takım kıyafetlerini kullandım ama pantolon asla kullanamam çünkü adamda 190 boy var ayol. Birde çok saçma zaten.

mümkün değil giymem kim giyiyosa giysin yaa bana ne rezil olmaya hiç niyetim yok.. yine de paylaşımın için teşşekkür ederimm cnm.. a.s

Giymem ben ama tabi giyenede mani olmayalım dimikaydirigubbakcemile3...

zaten bu fikirde bedenleri müsati çiftler için sanırım ki yapıyorlar zaten bunu ben duymuştum

tam benlikkkkkdelikafadulden
göbek farkı var amaCADIARZUkemerle hallolur heralde :)

ben öyle çıkamam sokağa benneyaptımki
oda benimkini giymesin hiç hoşlanmam daracık pantolon giyen erkeklerden
bayan pantolonları genelde dar olur -tatlicadiarzu-
ay giysimi yok yaa niye herkes kendininkini giymiyo
tövbe yarebbim :1ninca:

Ayy şık duracağını pek sanmıyorum.Açıkçası ben giymem.Giyenede saygı duyarımhihoyyyt

ehehehe ben 36 beden,s/m giyerim genelde,o da xxl giyer düşünemem bile...

evet ben mesala nişanlımın yeşil biç pantoluna göz koydum bile bu yaz o benimdir hihihihikaydirigubbakcemile3

Ben annemden duyuyorum, levis ülkemizde rahat rahat bulunamadığı zamanlar annemle babam ortak giyerlermiş kaydirigubbakcemile2

Herkese yakışmıyo bence. Bana kalsa ben giymem, giymek istesem de olmaz bol gelir, düşer belimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…