Sevgiliniz, ailesinin yannda size akm demiyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
sevgilimi aradım gün içinde tatlı tatlı konusmustuk aksam aradığımda telefonu resmen zorla açtı ve hiç aşkım canım demedi, hasta ziyaretine gidiyormuşlar ramazanın ilk günü oruç bozmuşlar sonra da hasta ziyareti.
aama telefonda askım dememe sebebi ne olabilir ki çok kızdım

Ben kendi annemin yanında hala diyemiyorum.. O biraz patavatsız olduğu için diyor ama ben utanıyorum.. Kızılacak ne var ki bunda? Bence doğru olanı yapmış...

gayet normal herkesın yanında aşkım canım dememesi

normalde annesi babasının yanında aşkım derdi ama.....

demekki o anda musait degildi... ben de ailelerin yaninda sevgi bitircigi konusmalarindan rahatsiz olurum. ne kendi ailesinin yaninda ne de benim...benim sevgilim yabanci olmasina ragmen o bile ailesinin yaninda tavirlarina dikkat eder... ayrica soyle dusun, telde konusuyorsun bir suru insan icinde ve askim diyorsun karsindakine.. butun yuzler sana cevrilmez mi bi anda??? kendini sikintiya sokmak istememistir muhtemelen... siz ne dusundunuz? neden dememis olabilir???

bencede normal
ben eşime bile o şekil hitap edemem kendi ailem olsa bile

bi de tam sizle konusmadan once ailesiyle arasinda bir tartisma yasanmis olabilir.. o da sizinle konusmasina yansimistir... cok ayrinti bir seye takilmissiniz aslinda ama insan severken en kucuk detaylar bile gozune carpior iste...

güvenin yok mu sevgiline. yanında bir başka kızın olduğunu falan mı düşündün?Akraba kızı gibi?

erkekler bizim gibi değil.benimkide yanında ailesi varsa telefonda normal arkadaşı gibi konuşur.bu yapı meselesi herkes bir olmaz altında başka şey arama.yalnızkende inciler döker.

keske herkesin derdi bu kadar toz pembe olsaopuyorumnanaktan

avatar resminde vallahi atatürk çok yakışıklı görünüyor.aşığım o adama.ah ah onun yaşadığı devirde yaşayacaktım ki vallahi napar eder adamı baştan çıkarırıdım:))) adam da eşsiz bir çekicilik ve cazibe var.

bu dengeli ve olgun olduğunu gösterir..ne var ki bunda ..cıvık cıvık olmasından iyidir..

insanlar hastaya gidiyormuş, oruç bozulmuş, koyun can derdinde kasap et..biraz anlayış..!

kesin aldatiyo seni yaninda diger sevgilisi vardi.

şekerim gerçek hayat bu oluyo türk dizilerindeki gibi laylaylom geçmiyo hayat
sevgilininde psikolojisi her zaman elvermeyebilir canım cicim olaylarına
insanların hastası varmış ziyarete gidiyolarmış
biraz anlayış be güzelimmm

ben eşimle sevgiliyken babası varken telefonla bile konuşamazdım enrde kaldı aşkım cicim..
bence ailelerin yanında o kadar cıvık lmaya gerek yok..

Oyyyyy bayılazaaaaaam..
Bi evlenin ya derim ben bu sevgi kelebeği şeker arkadaşlarıma,bi evlenin,bi de bebe alın kucağa,aşkım mı demiş meşkim mi demiş,bebe ne yemiş ne yememişin yanında halt yemiş :1rolleyes:

Back
X