Sevgiliniz anneler gününüzü kutladı mı?

SaviorAngel1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
206
211
18
Benimki kutlamadı ve içimden onla konuşmak hiç gelmiyor kendi kabuğuma çekildim. Çok anne olmayı düşünen bi tip değilim ama ilerde evlenirsek belki de olacaktır. Birde bir erkeğin anneler günü kutlaması onun ciddi olduğunu göstermez mi?Siz napardınız

Anne değilsiniz ; gelecekteki anneler günün kutlu olsun tarzında sembolik bir beklentiniz mi var ? Sadece sözle kutlasa olur muydu , organizasyon, hediye vb de mi olmalıydı ?

Anne misiniz?
Hayır çoluk yok çocuk yok anneler günü sizin neyinize pardon

Ben de konu açım kocam anneler günümü kutlamadı sizce küsmelimiyim aaa durun bakın aklıma ne geldi yahu kocamı ben mi doğurdum

Neye tirip atacağınız şaşırmışsınız. Sevgilinizin annesi değilsiniz ki neden sizin anneler gününüzü kutlasın .

Konuyu dalga geçmek için mi açtınız yoksa kafasal probleminiz mi var? Birincisiyse komik değil, ikincisiyse Allah şifa versin.

Edit: konu sahibi konuyu silip tamamen değiştirmiş. Orijinal halinde çocuğu olmamasına rağmen sevgilisi anneler gününü kutlamadığı için tribe girmişti.

Son düzenleme:
Anne misin sen ? Niye kutlasin ya, babalar gününde sen kutladın mi?

Allah aşkına daha çok trip atın, kavga çıkarın da çocuk ne antika bi insan olduğunuzu anlasın. Gözü açılır da yoluna bakar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…