- 11 Eylül 2024
- 206
- 211
- 18
- Konu Sahibi SaviorAngel1
-
Anne değilsiniz ; gelecekteki anneler günün kutlu olsun tarzında sembolik bir beklentiniz mi var ? Sadece sözle kutlasa olur muydu , organizasyon, hediye vb de mi olmalıydı ?Benimki kutlamadı ve içimden onla konuşmak hiç gelmiyor kendi kabuğuma çekildim. Çok anne olmayı düşünen bi tip değilim ama ilerde evlenirsek belki de olacaktır. Birde bir erkeğin anneler günü kutlaması onun ciddi olduğunu göstermez mi?Siz napardınız
Anne misiniz?Benimki kutlamadı ve içimden onla konuşmak hiç gelmiyor kendi kabuğuma çekildim. Çok anne olmayı düşünen bi tip değilim ama ilerde evlenirsek belki de olacaktır. Birde bir erkeğin anneler günü kutlaması onun ciddi olduğunu göstermez mi?Siz napardınız
Ben de konu açım kocam anneler günümü kutlamadı sizce küsmelimiyim aaa durun bakın aklıma ne geldi yahu kocamı ben mi doğurdumBenimki kutlamadı ve içimden onla konuşmak hiç gelmiyor kendi kabuğuma çekildim. Çok anne olmayı düşünen bi tip değilim ama ilerde evlenirsek belki de olacaktır. Birde bir erkeğin anneler günü kutlaması onun ciddi olduğunu göstermez mi?Siz napardınız
Neye tirip atacağınız şaşırmışsınız. Sevgilinizin annesi değilsiniz ki neden sizin anneler gününüzü kutlasın .Benimki kutlamadı ve içimden onla konuşmak hiç gelmiyor kendi kabuğuma çekildim. Çok anne olmayı düşünen bi tip değilim ama ilerde evlenirsek belki de olacaktır. Birde bir erkeğin anneler günü kutlaması onun ciddi olduğunu göstermez mi?Siz napardınız
Anne misin sen ? Niye kutlasin ya, babalar gününde sen kutladın mi?Benimki kutlamadı ve içimden onla konuşmak hiç gelmiyor kendi kabuğuma çekildim. Çok anne olmayı düşünen bi tip değilim ama ilerde evlenirsek belki de olacaktır. Birde bir erkeğin anneler günü kutlaması onun ciddi olduğunu göstermez mi?Siz napardınız
Allah aşkına daha çok trip atın, kavga çıkarın da çocuk ne antika bi insan olduğunuzu anlasın. Gözü açılır da yoluna bakar belki.Benimki kutlamadı ve içimden onla konuşmak hiç gelmiyor kendi kabuğuma çekildim. Çok anne olmayı düşünen bi tip değilim ama ilerde evlenirsek belki de olacaktır. Birde bir erkeğin anneler günü kutlaması onun ciddi olduğunu göstermez mi?Siz napardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?