- Konu Sahibi SaviorAngel1
-
Pardon ne sıfatla kutlayacak? Kutladıysanız siz neden kutluyorsunuz? Gereksiz bir hareket. Adama boş yere küsmeyinBenimki kutlamadı ve içimden onla konuşmak hiç gelmiyor kendi kendime triplenmişim kdjcd
Hangisi bu acaba? Ahmet mi mehmet mi?Sizin konular bir değişik geliyor bana.
Sanki ortada bir sevgili bile yokta kendi kendinize sevgililik üzerine bir şeyler uyduruyormuşsunuz gibi.
O kadar yok ki, bir ilişkide neye takılınır ona bile uzaksınız.
Niye mesaj içeriğini değiştiriyorsunuz ?Bazı erkekler evli ve çocuklu olmalarına rağmen karılarının anneler gününü kutlamıyor ya bu durum bana çok üzücü geliyor ilerde böyle bir şey olur mu diye düşündüm sadece
Çok gereksiz beklentiBazı erkekler evli ve çocuklu olmalarına rağmen karılarının anneler gününü kutlamıyor ya bu durum bana çok üzücü geliyor ilerde böyle bir şey olur mu diye düşündüm sadece
Allah akıl fikir versin.Bazı erkekler evli ve çocuklu olmalarına rağmen karılarının anneler gününü kutlamıyor ya bu durum bana çok üzücü geliyor ilerde böyle bir şey olur mu diye düşündüm sadece
hahahahaha kocam bile kutlamadi ne diyosun yaBazı erkekler evli ve çocuklu olmalarına rağmen karılarının anneler gününü kutlamıyor ya bu durum bana çok üzücü geliyor ilerde böyle bir şey olur mu diye düşündüm sadece
Açtığı bütün konuların saçma olması sebebiyle +1 diyorumEn saçma konular listemde 1 numarayı size veriyorum artık.
Offfff nasıl kutlamaaaaazzzzz.Benimki kutlamadı ve içimden onla konuşmak hiç gelmiyor kendi kabuğuma çekildim. Çok anne olmayı düşünen bi tip değilim ama ilerde evlenirsek belki de olacaktır. Birde bir erkeğin anneler günü kutlaması onun ciddi olduğunu göstermez mi?Siz napardınız
Ben anneyim ikincide yolda kocam kutlamadı bence çokta sevgilinize yüklenmeyin ne öküzler var bilin istedim .Benimki kutlamadı ve içimden onla konuşmak hiç gelmiyor kendi kabuğuma çekildim. Çok anne olmayı düşünen bi tip değilim ama ilerde evlenirsek belki de olacaktır. Birde bir erkeğin anneler günü kutlaması onun ciddi olduğunu göstermez mi?Siz napardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?