- 14 Haziran 2013
- 151
- 88
- 298
Yok hepsinin arkadaşıKız içlerinden birinin sevgilisi mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hepsinin arkadaşıKız içlerinden birinin sevgilisi mi ?
Hayır , evde kalma muhabbeti var kız da sonradan dahil olursa diye düşündümyani konu acayim ilerde lazim olur mu dediniz![]()
Ihtiyactan yapilmaz ki bu. Ya bir eglence vardir misal,toplanilir. Kiz da olur erkek de olur. Toplum icinde yasiyoruz,bana gore gayet normalbenim de arkadaşlarım vardı ama aynı evde bir gece geçirme ihtiyacı duymadım hiç
Testi kırılmadan diyosun. Pek aşmışa benzemiyorsun bence kıskançlık konusunu. Varsayımlar üzerine konu açtığına göre...Kızlar şimdi şöyle , ben kıskançlık konusunda biraz aşırı bir insanDIM. Bunu büyük ölçüde aştık karşılıklı olarak. O yüzden böyle bir teklif gelirse ne demeliyim, abartmayayım yine diye sizlerin görüşlerini almak istedim.
Eğer sevgilimle arkadaşları arasındaki ilişki dinamiğini biliyor ve güveniyorsam sorun etmezdim. Kalabilir yada kalamaz diyemem kendi tercih yapar, ben de onun tercihlerine göre tercih yaparım.Yok hepsinin arkadaşı
Varsayım olmadığını yukarıda söyledimTesti kırılmadan diyosun. Pek aşmışa benzemiyorsun bence kıskançlık konusunu. Varsayımlar üzerine konu açtığına göre...
Ihtiyactan yapilmaz ki bu. Ya bir eglence vardir misal,toplanilir. Kiz da olur erkek de olur. Toplum icinde yasiyoruz,bana gore gayet normal
Kizli erkekli kalsinlar nolacak? Arkadaslarmis.
Kizlar sadece kizlarla,erkekler sadece erkeklerle mi arkadas olabilir?
Hayır , evde kalma muhabbeti var kız da sonradan dahil olursa diye düşündüm
Ben de aynı şekilde düşündüm aslında ama yine de biraz huzursuz etti bilmiyorum yanlış hissediyor da olabilirimKarşıdaki kişiye ve zamana göre değişir, Yapacak olan gündüz vakti de yapar ruhun duymaz. Bilemedim.
Kizla basbasa degiller ama atladiginiz nokta bu. Orada bir topluluk var. gayet dogal. Sevgilim her ayni mekanda bulundugu kadinini uzerine atliyorsa zaten sevgilim degildir muhtemelenşimdi bayanı 3-4 aydır tanıyor
bir sevgilisi de var o ortam ne diye yapılır?
toplum içinde yaşamak başka dört duvar arasında alakamız olmayan insanlarla bir gece geçirmek başka