- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
Kadınsa tabi darkmore,nicki yavuz saa,bilemedim :)))Cok alemsiniz
Ilk kez elizabet diyen bir kadina denk geliyorum valla. Mesele o duyguyu yasamaksa kadinlar da yapabiliyor
Ahahaha cok tatlisinKadınsa tabi darkmore,nicki yavuz saa,bilemedim :)))
Ya hahahahahahahahaBen çarşafa sokucam kocamı, evden peçesiz çıkarmıycam. Yerler benim altın büllüklümüüüü
valla ben üniversitedeyken böyle evlerde kaldim. kız ve erkek arkadaşlarımla aynı evde kaldım, onlarla beraber aynı evde vize final veya proje çalışmaları yaptım, ya da sınav olmadan da sırf muhabbetine hep beraber kalırdık. bu vakte kadar da başımıza bir iş gelmedi. kısacası olay türk filmlerindeki gibi olmuyor. kimse içkimize ilaç falan katmadı :) ya da onca zaman kardeşim olarak gördüğüm kişiye sırf gece oldu da birkaç metre ötemde uyuyor diye farklı hisler beslemedim. bu kendine ve karşındaki arkadaşına güven ile alakalı.Merhabalar hanımlar :)
Eveet sorum tam olarak da bu. Sevgiliniz iki tane erkek arkadaşı ve bir tane yakın gördüğü kız arkadaşıyla bir gece evde kalmak istese tepkiniz ne olurdu? Bu kız arkadaş 2-3 aylık bu arada.
Kızlarla erkeklerin arkadas olmasına karsı degilim,Yani 3 erkek ve 3 aydır tanıdıkları kız
Bu erkeklerin cinsel anlamda zayıf, nefsine sahip çıkamayan vs. gibi bir ön kabul varsa, kadınların da duygusal yönden bu şekilde olduğunu da kabul edebiliriz. O zaman duygusal açlığını gideren bir erkekle aldatsa kadını da zaafı var deyip hoş görebiliriz yani değil mi?
Allah aşkına şu erkekleri bu kadar çocuk gibi, iradeden yoksun, baştan çıkarılan görmekten bi vazgeçelim.
Kadınla bir arada tutmaya korkacağınız adamla zaten neden beraber olalım.
Bir sürü erkek, kız karışık evde kaldım hiç öyle orgyler falan dönmedi. İnsanları cinsiyetten bağımsız da görebiliyor bazı insanlar çok şükür. Ben kızlı erkekli sevgilim bi yerde kalsa, aklıma orda kızlarla arasında bir şeyler geçer diye bir şey gelmez. Bence bu karşındaki için onur kırıcı. Ha neden benimle beraber gitmediği vs gibi şeyler sorardım. Ya da benimle zaman geçirmek varken gitmesini vs kıskanabilirim. Ama bu sevgili nazlanmalarından öte geçmez.
Ayrıca bence eğer böyle şüpheleri olan varsa da daha çok yollasın ki nasıl biri olduğunu görsün. Daha güzel deneme yöntemi mi var? Ama kendini kandırmayı da sevebilir tabi insanlar. Ama bunun sonu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?