Sevgiliniz bir gece kızlı erkekli evde kalmak istese?

böyle bi soru soramaz ki bana.. tanır beni o

Sen de bakim bi arkadaş bni çağırdı bide erkek arkadaş var kalabilirmiyim??? Diye.
Cevabı net hayır olur. Bu durumda sen nasıl izn vereceksin.
Ama yok o erkek dmi namus yok bşe yok sonuçta o kalır sen kalamazsın ama ....

Ya bide nedenn kalicaklarmiss onu merak ettim ben eglenceyse helee tamamenn sacmalikk otesiii!! Ama proje falanmi maksat ne?

valla ben üniversitedeyken böyle evlerde kaldim. kız ve erkek arkadaşlarımla aynı evde kaldım, onlarla beraber aynı evde vize final veya proje çalışmaları yaptım, ya da sınav olmadan da sırf muhabbetine hep beraber kalırdık. bu vakte kadar da başımıza bir iş gelmedi. kısacası olay türk filmlerindeki gibi olmuyor. kimse içkimize ilaç falan katmadı :) ya da onca zaman kardeşim olarak gördüğüm kişiye sırf gece oldu da birkaç metre ötemde uyuyor diye farklı hisler beslemedim. bu kendine ve karşındaki arkadaşına güven ile alakalı.

gelelim senin soruna, eğer erkek arkadaşım beni kısıtlayan biriyse, yani erkek arkadaşın asla olmuycak, onlarla vakit geçiremezsin diyecek kadar kıskanç biriyse aynı durumda ben de ona izin vermezdim. gerçi hiçbir erkeğin tutup da başka erkeklerle beraber aynı evde kalabilirsin diyeceğini sanmam, sen istediğin kadar arkadaşlarına güven onlar bunu anlamazlar. o yüzden hayır derdim ya da ben de gelmek isterdim. o bana izin vermiyorsa bana karışıyorsa ben neden ona böyle bir iyilik yapayım ki dimi ama :)

Duruma ihtiyaca göre değişir keyfe izin verirmiydim bilmiyorum

Bu erkeklerin cinsel anlamda zayıf, nefsine sahip çıkamayan vs. gibi bir ön kabul varsa, kadınların da duygusal yönden bu şekilde olduğunu da kabul edebiliriz. O zaman duygusal açlığını gideren bir erkekle aldatsa kadını da zaafı var deyip hoş görebiliriz yani değil mi?
Allah aşkına şu erkekleri bu kadar çocuk gibi, iradeden yoksun, baştan çıkarılan görmekten bi vazgeçelim.
Kadınla bir arada tutmaya korkacağınız adamla zaten neden beraber olalım.

Bir sürü erkek, kız karışık evde kaldım hiç öyle orgyler falan dönmedi. İnsanları cinsiyetten bağımsız da görebiliyor bazı insanlar çok şükür. Ben kızlı erkekli sevgilim bi yerde kalsa, aklıma orda kızlarla arasında bir şeyler geçer diye bir şey gelmez. Bence bu karşındaki için onur kırıcı. Ha neden benimle beraber gitmediği vs gibi şeyler sorardım. Ya da benimle zaman geçirmek varken gitmesini vs kıskanabilirim. Ama bu sevgili nazlanmalarından öte geçmez.

Ayrıca bence eğer böyle şüpheleri olan varsa da daha çok yollasın ki nasıl biri olduğunu görsün. Daha güzel deneme yöntemi mi var? Ama kendini kandırmayı da sevebilir tabi insanlar. Ama bunun sonu yok.

Amaç ne? Kalamaz

Yani 3 erkek ve 3 aydır tanıdıkları kız
Kızlarla erkeklerin arkadas olmasına karsı degilim,
İnsanın hem kız hem erkek arkadası dostu kankası olabilir,
Hatta iki arkadas olsalar aynı evde kalsalar gene sıkıntı degil,
Hadi 3 taneden 1 tanesinin sevgilisi olsa yine tamam.
Ama 3 erkegin içinde 1 kızın ne işi var.
Hadi gezsinler onada okey ama yatılı hayır

Altına imzamı atarım, çok güzel yazmışsınız.

sevgiliyken bir şey demezdim .

şimdi kaç yıllık kocam, gene bir şey demem.
ama o da istemez, geçen tek başına bir şehre gitti, samimi erkek arkadaşları (evliler) davet etmişler, bizde kal diye, gitti görüştü ama akşamına otele gitti kaldı.

ama tabi öğrenciyken falan hem ortam değişik oluyor, hem de öyle otel ya da taksiyle eve dönmek seçenek olamıyor maddiyat açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…