Sevgiliniz bir gece kızlı erkekli evde kalmak istese?

Bence ileri geri fark etmez doğru değil bence :))) ortalık pislik götürüyor ne cesaretmiş kizdaki

Haahhahahahaha kankamla yatiyoruz oh koyun koyuna..sevgili niye yapmiyolar acaba oda ilginc. Git sevdigin adamla yat yada kankanla sevgili ol:)))

Yinede benim bazilari icin sigg bazilari icin gerikafalilik olsada dusuncem ne olursa olsun zina yapmamak:)) kamu spotu yapiyimda konuyu sabote etmiyim daha fazla:))

burdaki yazilanlari okudum bir yandan dogru aldatacagi varsa heryerde aldatir ... arkadasimin biri cok medeniydi kiz arkadasiyla barlara gitti gezdiler ama velakin kiz arkadasi ben arkadaslarimla kalacam dese kiyameti koparir.. bir erkek buna izin vermiyor ama bir kadin izin veriyor...yani simdi bu arkadasim erkeklere mi guvenmiyor yoksa kiz arkadasina mi ?

bu konu benim için problem. benim karşı cinsle olan arkadaşlığımda sınırı aşan bir konu bu.
ama erkek arkadaşıma kalması için izin verdim ben. yılbaşına kız erkek karışık aynı evde kalarak girdiler mesela.
çok sık olmadığı sürece göz yumulabilir bir durum benim için.
bazıları için yılda bir kez bile izin verilmez, bazıları içinse her gün kalınsa bile sorun olmaz.
önemli olan senin ne düşündüğün.
sen ne hissediyorsun?

Kalabilir tabi ama artik benim sevgilim olmaz. Kalma tercihi saklidir benim de terketme tercihim.
Ha bu tu kaka ayni evde kaliyorlar meselesi degil. Herkesin hayat gorusu farkli. Bu sekilde uyumsu oldugum biriyle iliskim olmaz

Kesinlikle kalamaz. Ben zaten aşırı kıskanç bir insanım ama olay aldatma değil başka bir kızla yakın olmasına tahammül edemem. Bazı kızlar da karşı tarafın sevgilisi mi var falan hiç umursamıyorlar dibine girerek dokunarak konusuyorlar. Bu durumda erkek arkadaşım etkilenir mi meselesi değil bir kiz niye benim erkek arkadasimla yakın olsun? O yüzden bir de bir kızla aynı evde kalmasını kesinlikle istemem. Kızı tanısam bilsem belki ama kız nasıl biri onu hiç bilmiyoruz.

Yürek yemediyse soramaz bile.

Kitameti koparirim. Atesle barutun ayni evde isi ne..

Kabul etmem

E sende git öyle bi durumda?
3 erkek 1 kız pek alışık olunmayan bi durum. Kız 4 aydır arkadaş üstelik. Bana fazla rahat geldi.

Sevgilim o evde kalırsa ben onun hayatında kalmam net.

O ortamda alkol da vardır muhtemelen ve 3 erkek 1 kızsa istenmeyen sonuçlara gebe kalınır.Sonra al başına belayı.

Hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…