Sevgiliniz bir gece kızlı erkekli evde kalmak istese?

2-3 aydir tanistigi insanla ayni evde kalmasini istemem.
Kiz veya erkek olmasindan daha onemli bir konu bu bence.

Ama mesela 5 yillik arkadasinin yine uzun sureli arkadasiysa problem etmem

Sevgilime guvenirim
Guvenmiyorsam izin vermemek bir cozum degil. Ayrilmak kokten cozum.

Cok alemsiniz
Ilk kez elizabet diyen bir kadina denk geliyorum valla. Mesele o duyguyu yasamaksa kadinlar da yapabiliyor

Kalsin ne var. Neticede koyun koyuna yatmayacaklar.kaldiki kamp yaparken bir cadirin icinde bile kizli erkekli kaldigimiz.oldu.kimsede digerine yan bakmadi.

Kızlar sürekli konu varsayım üzerine mi açılmış muhabbeti dönüyor o yüzden tekrar açıklamak istiyorum. Bir evde kalma muhabbeti var ancak kız şu an plana dahil değil , olursa ve böyle bir teklif gelirse nasıl davranmalıyım siz ne düşünüyorsunuz diye konu açtım. Yani böyle bir olay olmadan önce tavsiye almak istedim. Takdir edersiniz ki “kalabilir miyim?” diye sorulduğu anda “aa ben bir konu açayım sonra cevap veririm” diye düşünemezdim.

Şimdinin gençleri kanka dedikleriyle cinsel ihtiyaçlarını da gideriyorlar ve bu onlara normal geliyor. Maalesef bunu çok duydum ve gördüm. ( hepsini tenzih ederim)
Ben olgun bir insanım kimse kimsenin evinde kalmasın çünkü sevmem öyle şeyleri.
Size bağlı bu. İstemiyorsanız böyle biriyle ilişki içinde olmanız da doğru değil, çünkü kendisi hep böyle olacak ve değişmeyecek.
Ama sizin için sorun değilse kalabilirler o zaman.

evet düşünemiyolar bak adamda akıl olsa sevgilisine sen gelme ben 3 aydır tanıdığım kızla bir gece takılcam demez

Bence yanlış genellemeler bunlar.

Erkekler düşündüğünüz gibi salak değil.Yaptıkları kötülükleri ''akılsızlık''larıyla savunmayın lütfen.Aldatırken birçoğu gayet de bilinçli yapıyor bunu.Nasıl olsa ters bir şey yaptıktan sonra ''düşünememiş erkek işte'' deneceğini biliyor.

Kadınlar da gayet cinsel arzusu olan canlılar.Kendinizi baskılamanız,doğanın bu gerçeğini değiştirmeyecek.Erkeğin toplum içinde cinsellik konusunda daha ''aktif'' gözükmesi de bu gerçeği değiştiremez.Kadınlar da cinselliğe ihtiyaç duyar,haz alır.Ama çocukluktan itibaren yetiştirilme tarzı yüzünden bu konuda geri planda kalmayı tercih ederler.Erkekler kendi aralarında gayet rahat konuşurken kadınlar bunu kendi hemcinsleriyle bile yapamaz,çünkü ''ayıp'' olarak kodlanmış.Erkek de bu durum daha az.

Ha konuyla ilgisi var mı bu durumun ? Zerre kadar yok.Çünkü zaten ''kendine hakim olamaz'' diyorsam sevgilim için,sevgilim olmazdı benim.

Sebep? 3 erkek 1 kiz niye beraber yaticaklarmis ? Eglenceyse maksat hep beraber toplanin gece sonu ayrilin.. ders veya is ise yinee gece ayrilsinlar. Bendee aslaaa izin vermem. Cok sacma bir tekliff .. hadi sevgilinizi gectim ben 3 tane oglanin oldugu bir evde kalmazdim yani isterse can ciger dostum olsun. Dunyanin bin bir hali var iyi cesaret.

Yabanciya gitmiyim ama cinsel ihtiyacimda var hadi hel dostum aramizda halledelim gibi biseymi?? Ay bi tane film vardi ayni boyle izlerken te allahim nasil sacma bir dusunce falan diye gecirmistim icimden. Ama millett cosmuss isi gercege dokmus vay anasini.

Ben direk üniversiteli gençlerden duymuştum. Kankamla arada yatıyoruz da falan diyorlardı. Çok şaşırmıştım ama sonuçta kendi hayatları :)

Ben direk üniversiteli gençlerden duymuştum. Kankamla arada yatıyoruz da falan diyorlardı. Çok şaşırmıştım ama sonuçta kendi hayatları :)

Haahhahahahaha kankamla yatiyoruz oh koyun koyuna..sevgili niye yapmiyolar acaba oda ilginc. Git sevdigin adamla yat yada kankanla sevgili ol:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…