- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Merhabalar hanımlar :)
Eveet sorum tam olarak da bu. Sevgiliniz iki tane erkek arkadaşı ve bir tane yakın gördüğü kız arkadaşıyla bir gece evde kalmak istese tepkiniz ne olurdu? Bu kız arkadaş 2-3 aylık bu arada.
olabilir
bekar tüm erkekler aylarca elizabet le takılmıyolar
ama kadınların çoğu cinsel hayatı es geçebiliyor
ha yaşasın isterse herkes özgürdür bu konuda eleştirmiyorum
ama erkekler daha bir nefsani
tek gece olsa da olur ertesi gün tanımaz zoruna da gitmez
ama kadın duygusallıktan daha çok yana
Aynenya olursa diyemi açmış
varsayım üzerine bu kadar yorum yaptık
evet düşünemiyolar bak adamda akıl olsa sevgilisine sen gelme ben 3 aydır tanıdığım kızla bir gece takılcam demez
Ne demek biz de tesekkur ederiz
Hahayyy haykirdim ya sen çok yaşaKızın tek basına yatılı ne işi var diyesim geldi.
Kızın tek basına yatılı ne işi var diyesim geldi.
Şimdinin gençleri kanka dedikleriyle cinsel ihtiyaçlarını da gideriyorlar ve bu onlara normal geliyor. Maalesef bunu çok duydum ve gördüm. ( hepsini tenzih ederim)
Ben olgun bir insanım kimse kimsenin evinde kalmasın çünkü sevmem öyle şeyleri.
Size bağlı bu. İstemiyorsanız böyle biriyle ilişki içinde olmanız da doğru değil, çünkü kendisi hep böyle olacak ve değişmeyecek.
Ama sizin için sorun değilse kalabilirler o zaman.
Ben direk üniversiteli gençlerden duymuştum. Kankamla arada yatıyoruz da falan diyorlardı. Çok şaşırmıştım ama sonuçta kendi hayatları :)Yabanciya gitmiyim ama cinsel ihtiyacimda var hadi hel dostum aramizda halledelim gibi biseymi?? Ay bi tane film vardi ayni boyle izlerken te allahim nasil sacma bir dusunce falan diye gecirmistim icimden. Ama millett cosmuss isi gercege dokmus vay anasini.
Hahayyy haykirdim ya sen çok yaşabende tam onu diyecktim . Tabiki de izin vermem o nasıl kızmış da üç erkekle kalıyor sakın izin vermeeeee
Ben direk üniversiteli gençlerden duymuştum. Kankamla arada yatıyoruz da falan diyorlardı. Çok şaşırmıştım ama sonuçta kendi hayatları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?